Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτή εκδήλωση του Πράττω για την Άμυνα της χώρας: Προβλήματα και προτάσεις

pratto

Η Πολιτική Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, διοργανώνει τηνΔευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Εθνική Άμυνα: Προβλήματα και προτάσεις».

Πρόκειται για ένα μείζον εθνικό πολιτικό ζήτημα, που αφορά το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος, που αντιμετωπίζει ανοιχτά εθνικά θέματα και προκλήσεις, τόσο από την Τουρκική επιθετικότητα στην Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, όσο και από τον Αλβανικό εθνικισμό και αλυτρωτισμό των Σκοπίων, που χρησιμοποιούνται ως «Δούρειοι Ίπποι» για υλοποίηση ευρύτερων γεωπολιτικών συμφερόντων.
Ομιλητές θα είναι οι: Διονύσιος Θεοδωρίτσης, Αντιστράτηγος ε.α., μέλος του «ΠΡΑΤΤΩ», Νικόλαος Κρυονερίτης, Αντιναύαρχος ε.α., μέλος του «ΠΡΑΤΤΩ» και Νίκος Τόσκας, Υποστράτηγος ε.α., μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ».
Την συζήτηση θα συντονίσει το μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Χρήστος Μπότζιος, Πρέσβης ε.τ.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όσων προσκεκλημένων το επιθυμούν.

                                                          Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !