Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Δήλωση μελών ΚΟ Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών

Απόψεις του κ. Π. Μουτσινά για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας:
Καμία απόφαση, ούτε σύγκλιση των ανεξάρτητων βουλευτών
 
Πρόσφατα δημοσιεύματα («Αγορά» 15-11-2014, «Το Ποντίκι» 13-11-2014 κλπ.), εμφανίζουν τον κ. Πάρι Μουτσινά να προωθεί με την ιδιότητα του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, την πρόταση μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού για την αποφυγή εθνικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΟ των ΑΔΒ ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ισότιμη συμμετοχή ανεξάρτητων βουλευτών στις εργασίες της Βουλής. Ο πρόεδρος της ΚΟ δεν εκπροσωπεί πολιτικά τους υπόλοιπους βουλευτές, αλλά μόνο συντονίζει τα διαδικαστικά θέματα. Πολιτικά, εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας. Εξάλλου ο εσωτερικός κανονισμός της ΚΟ ρητά ορίζει στο άρθρο 13 ότι «Οι αποφάσεις της ΚΟ παίρνονται ομόφωνα». Και είναι αυτονόητο ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει ομοφωνία, αλλά ούτε και καμία σύγκληση σε μείζονα θέματα, όπως η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ή κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Βουδούρης Οδυσσέας
Γιαταγάνα Χρυσούλα
Μακρή Ραχήλ
Παραστατίδης Θόδωρος
Τατσόπουλος Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !