Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η επιστολή της Χανιώτισσας μάνας προς τον Σαμαρά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

Μια συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έστειλε μια Χανιώτισσα η οποία έχει αναγκαστεί να μεταναστεύσει στο εξωτερικό λόγω κρίσης...
Διαβάστε την επιστολή:
"Στην εκδήλωση της Ο.Ν.Ε.Δ αποκαλέσατε τα παιδιά μας: «Θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους».

Θεωρώ απαράδεκτο από ένα Πρωθυπουργό μιας χώρας να εκφράζετε με χυδαίες εκφράσεις για τους πολίτες της χώρας όπου κυβερνάει.Η ύβρις προσβάλει αυτόν που την λέει και όχι τον αποδέκτη. Αυτό, δεν σας το δίδαξαν στα πανάκριβα κολέγια που σπουδάσατε; ‘κύριε’ Σαμαρά,

Ονομάζομαι Νίκη Λατινάκη.

Δυστυχώς στο πολύ παρελθόν, ήμουν μέλος της Παράταξη σας. (Ποσό ντρέπομαι για αυτήν μου την άγνοια)

Τώρα βρίσκομαι χιλιάδες μιλιά μακριά από την χώρα μου, όχι διότι το επέλεξα, αλλά γιατί τα θρασίμια που την κυβερνούν με έδιωξαν.

Αναγκάστηκα, όπως χιλιάδες Έλληνες, χιλιάδες ’θρασίμια’ τα τελευταία τρία χρόνια.

Διότι το βιοτικό μου επίπεδο κατέρρευσε, το δικαίωμά μου για δουλειά εξανεμίστηκε.

Η Παιδεία, η Υγεία εξοντώθηκε!

Εργασιακά δικαιώματα ενός αιώνα που κερδήθηκαν με αγώνα κι αίμα από τις παλαιότερες γενιές συνθλίφτηκαν.

Το σύνταγμα, οι νόμοι, κουρελόχαρτα στα χέρια σας.

Μας πήρατε ακόμη και την ανάσα μας. Γιατί;

Για να εξοφλήσουμε ένα χρέος που δεν είναι δικό μας, ένα χρέος που εσείς, τα θρασίμια, με τα τσιράκια σας το δημιουργήσατε.

Τώρα έχετε το θράσος να μας εξοντώνετε και να ζητάτε από ένα λαό ολόκληρο, να το πληρώσει.

Εσείς κυβερνούσατε αυτήν την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Εσείς έχετε καταθέσεις εκατομμυρίων στις Ελβετικές τράπεζες.

Εσεις εισαστε στις λίστες ΛΑΓΚΑΡΝΤ και τόσες άλλες…

ΕΣΕΙΣ και οχι τα ‘θρασίμια’.

Πουθενά δικαιοσύνη.

Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο από όλα είναι ότι τα θρασίμια που κατάντησαν έτσι την χώρα μου, είναι οι δήθεν επαναστάτες της γενιάς του πολυτεχνείου το 1974.

Εσείς με τα ζιβάγκα, τα ξεθωριασμένα τζιν, την ‘άδεια τσέπη’ …που υποτίθετε είχατε όραμα για την Ελλάδα, τη Δημοκρατία, τις αξίες, τον λαό.

Μόλις τα ζιβάγκα γίνανε κουστούμια και γεμίσατε οι τσέπες με κλεμμένα φράγκα, οι δήθεν ονειροπόλοι επαναστάτες εξαφανίστηκαν.

Φάγατε, φάγατε. Ακόμη δεν χορτάσατε;

Άραγε έπεσε η χούντα το 1974;

Ποσό ένοχη νοιώθω απέναντι σε αυτά τα ‘θρασίμια’ που εσείς αποκαλείτε, διότι με την αγνοία μου, την μη συμμετοχή μου, την πολιτική μου αμάθεια, την ψήφο μου συνέβαλα ώστε σήμερα τα θρασίμια να μας κυβερνούν.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ποσό μας φανατίζατε για τα τότε θρασίμια, τους σημερινούς συνεργάτες σας, τους Πασοκτζήδες. Θυμάσαι;

Ήταν τότε οι μεγαλύτεροι (εχθροί μας). Μας κλείνανε και τότε το μάτι να μην διστάσουμε να τους χτυπήσουμε, να τους εξοντώσουμε …..

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ.

Το ίδιο έγκλημα διαπράττεται και τώρα .

Σπέρνετε διχόνοια, μίσος.

«Διαίρει και βασίλευε».

Όλοι ξέρουμε τα αγαθά της ομόνοιας και τα ολέθρια της διχόνοιας. Αλλά και όλοι ξέρουμε τις ακατονόμαστες χάρες της διχοστασίας, και ουκ ολίγοι την χαίρονται. Προπάντων, εκείνοι που λογικά, θα είχαν λιγότερες ελπίδες να επικρατήσουν.

Όπως εσείς που έχετε θρονιαστεί εδώ και τριάντα χρόνια στις πολυθρόνες σας και δεν λέτε να ξεκολλήσετε.

Σας βολεύει η διχόνοια μεταξύ μας και αυτήν επιδιώκετε .

Όχι μόνο μας διαιρείτε, μας εμπαίζετε, μας βρίζετε, υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

Αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα διστάσετε να μας βάλετε να αλληλοσπαραχτούμε προκειμένου να μην χάσετε τις χρυσές σας καρέκλες.

Δε λέω… Ναι κάποιοι βολευτήκαμε, κάποιοι συναλλαχτήκαμε, κάποιοι αδιαφορήσαμε. Ξεχαστήκαμε

Κάποιοι συνεχίζουμε να μην ξέρουμε.Έτσι έχουμε αφήσει το θεριό,να μας πνίγει κάθε μέρα .

Ο αγώνας της ζωής και του δικαίου μας θέλει συνέχεια στις επάλξεις.

Πόσοι από εμάς τους πολίτες, ή τα νέα παιδιά που εσείς φανατίζετε, παρασύρεται, έχουν διαβάσει τα μνημόνια;

Πόσοι από αυτούς που κοροϊδεύετε καθημερινά από τα Μ.Μ.Ε. ξέρουν τι υπογράφετε κάθε μέρα;

Ελπίζω. Εύχομαι. Πιστεύω ότι κάποια μέρα θα λογοδοτήσετε για αυτά τα εγκλήματα που διαπράττετε.

‘κύριε’ Σαμαρά,

Είμαι μητέρα και εσείς αποκαλέσατε τα παιδιά μου ‘θρασίμια’ και εμένα ανάξια μητέρα.

Ποσό λυπάμαι. Πόσο νοιώθω ένοχη, απέναντι σε αυτά τα παιδιά, που με την πολιτική μου αγνοία κάποτε σας είχα ακολουθήσει.

Εγώ είμαι υπερήφανη για αυτά που εσείς μορφωμένος και σπουδαγμένος σε πανάκριβα κολέγια αποκαλείτε ‘θρασίμια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Είμαι υπερήφανη για τα ‘θρασίμια’ του Συντάγματος που πρότασσαν τα γυμνά τους στήθια μπροστά στα Εγκληματικά Μ.Α.Τ.

Είμαι υπερήφανη για τα ‘θρασίμια’ που με κόπο και ιδρώτα σπουδάζουν, παλεύουν για τα όνειρα τους και την ζωή τους μπροστά στον κάθε ‘κύριο’ Φορτσάκη.

Είμαι υπερήφανη για τα χιλιάδες ‘θρασίμια’ που διώξατε από την χώρα μας. Που προσπαθούν με ήθος και αξιοπρέπεια να σταθούν επάξια σε μια άλλη χώρα.

Εύχομαι. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα «θρασίμια» θα γίνουν ένα!

Όλα μαζί, μια γροθιά. Μαζί με μας θα γίνουμε ορμητικό ποτάμι και θα ξεπλύνουμε την χώρα μας από τα πραγματικά ΘΡΑΣΙΜΙΑ.

Καλή Λευτεριά Ελλάδα

Νίκη Λατινάκη"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρκόπουλος: «Εθισμένος στον ψεκασμό ο Καμμένος»
Υπάρχουν ..άνθρωποι που ψηφίζουν Πάνο?
Στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, φαίνεται ότι έχει κυλήσει τελευταία ο Πάνος Καμμένος, γεγονός που πλέον φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες..
..αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.

Κάτω από την πίεση....
αυτής της νέας θλιβερής πραγματικότητας, φαίνεται ότι μερικά ιστορικά στελέχη του κόμματος, αποφάσισαν να αντιδράσουν: Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, πιο πολύ από αγάπη για τον αρχηγό τους, όπως αφήνουν οι ίδιοι να εννοηθεί:
«Για να έχουμε ιδεολογικές διαφορές, πρέπει πρώτα να υπάρχει ιδεολογία» φέρεται ότι είπαν σε στενό κύκλο, προσπαθώντας να αποδείξουν πως το πρόβλημα είναι οι «εθισμοί του αρχηγού».

Σύμφωνα μάλιστα με εσωτερικές πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, ύστερα από μερικές ολονυκτίες αυτοψεκασμού, είχε αρχίσει να συζητάει με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ συζητούσε σοβαρά να προτείνει για Εθνικό Νόμισμα (μετά το δολλάριο), τα Σηστέρσια των Γαλατών στο Αστερίξ.

Μέχρι λοιπόν να μπει σε μια κλινική αποτοξίνωσης, από τα δηλητήρια της Νέας Τάξης, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποφάσισε να παραδώσει τον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο Twitter και την εικόνα της Παναγίας που αποτελεί το μόνο καταστατικό του κόμματος, στον Παύλο Χαϊκάλη, που παμψηφεί ορίστηκε ο θεματοφύλακας των αξιών του Ανεξάρτητου Ελληνισμού, «που ότι λέει ισχύει πάντα» (εκτός από τον Γραμματέα της Κ.Ο.)
Παρλαπίπας δημαγωγός χειρίστου είδους…

Ο Καμμένος, βεβαίως κάνει τη δουλειά του. Αυτός είναι ο ρόλος του: Να υπνωτίζει τους απελπισμένους αφελείς με ασυνάρτητες παρλαπίπες δημαγωγίας και ηχηρές «πατριωτικές» λέξεις…
Πιο θλιβερός και αποκρουστικός είναι ο ρόλος εκείνων που υποδύονται τη λεοντή της «ανεξάρτητης» και «μαχητικής» Ενημέρωσης, ο ρόλος κάποιων ιστολογίων που το παίζουν «πατριωτικά», αντικαθεστωτικά, συχνά και «επαναστατικά». Ιστολόγια που έχουν μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του Καμμένου, σε «κλακαδόρους» του, σε κυνικά «βαποράκια» τα οποία κυκλοφορούν, με λιβανωτούς και ανυπόφορες υμνολογίες, κάθε «κοτσάνα» και πυροτέχνημα του Καμμένου…

Κάθε δημαγωγικό πυροτέχνημα του Καμμένου ανάγεται σε μεγάλη και ηρωική πολιτική πράξη

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

*Τον Θαλασσο- κουνημένο συκοφάντη με αφορολόγητα σε οφσόρς κότερα Πάνο, τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) !
χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει ΠΟΤΕ!!! τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εκτός από:
1. την ΕΝΤΟΝΗ επιθυμία του να γίνει βουλευτής του Πασοκ, και η άρνηση να τον δεχτούν, τον μετέβαλε σε αδυσώπητο εχθρό του Ανδρέα Παπανδρέου.
2. Την απόπειρα να ταυτίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη.
3. Να ‘’πουλήσει’’ όλη την διαχρονική ηγεσία του κόμματος.
4. το ‘’ΚΛΕΙΣΙΜΟ’ της ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε που κατηγορήθηκε για απιστία αλλά τον προστάτεψε το κόμμα και δεν ήρθη η ασυλία του.
5. εκτός των ’’οικογενειακών’’ κερδών του από το χρηματιστήριο,
6. εκτός τις επιβαρύνσεις του δημοσίου με απεριόριστες ΑΧΡΗΣΤΕΣ ! μετακινήσεις με ελικόπτερα τόσο ιδιωτικών εταιρειών , όσο και του στρατού.
7. Εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες ανθρώπων της νύχτας και του υποκόσμου που αναφέρουν το όνομα του, και έγινε η αιτία να παραιτηθεί ο δντης της ΕΥΠ και βουλευτής Κοραντής, τηλεφωνικά από τον υπερυπουργο της οικονομικής μας καταστροφής, ανεπρόκοπο Παυλόπουλο.
Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις ! για κατασκόπους , για επισκόπους, για ναρκοπέδια(όχι για Βατοπέδια), για κουμμουνιστές, για εθνικιστές, για δημοκράτες και τρομοκράτες, που είναι ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ! εκτός εάν δηλώσουν ψηφοφόροι του.
Υπάρχουν ψηφοφόροι του Πάνου ? ‘’ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ»»
Μιλάει τόσο ‘’εξειδικευμένα’’ ..οικονομικά που ζαλίζει πρώτα από όλους τον εαυτόν του, και ευνόητο είναι να μη μπορεί ΠΟΤΕ να επαναλάβει όσα είπε. Βέβαια το ..πλήθος των πτυχίων εσωτερικού και εξωτερικού και πιθανόν και ..τρίτων χωρών, του δίνουν χώρο να ελίσσεται με τον εαυτόν του , στο ίδιο δωμάτιο και χωρίς να έχει ομολογήσει ,ότι τον ..τράκαρε !
Είναι ,όπως λέει ο λαός μας, τρέχει μόνος του και έρχεται..δεύτερος??
Αυτός ο φέρελπις ,άλλοτε μη ευτραφής νεανίας, που ο διάβολος( Μητσοτάκης) για λόγους ,που αρκετοί γνωρίζουν, τον έρριξε στη πολιτική , υπό την προσωπική του ..εποπτεία.
Σήμερα γλείφει σαν πεινασμένος λύκος, χρυσαλήτες ψηφοφόρους για να τους δελεάσει.
Βέβαια δεν είναι διόλου απίθανο, κάποιο να πείσει.
Εδώ ‘’έπεισε’’ τον άλλο ετερόφωτο αστέρα της του κόμματος των ‘’τεκμαρτών’’ ψηφοφόρων.
Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους, στην εργατικότητα και στην προσφορά , και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες και οι Καμμένοι αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η...Μέρκελ

Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.

*Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.
Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.

*Ένας βουλευτής που κυκλοφορεί με ‘’ξένο’’ αδήλωτο και αφορολόγητο κότερο, σαν υπουργός θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

*Ένας βουλευτής που παραπέμπεται για ΑΠΙΣΤΙΑ κατά του δημοσίου(ΕΛΙΝΤΑ ΑΕ) σαν υπουργός θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

*Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.

*Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009,
η χώρα κυβερνήθηκε
από Λιάπηδες, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα. Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.