Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: "Κεφαλογιάννη και Λοβέρδος χέρι - χέρι σε εξαγγελίες κενού περιεχομένου για την προβολή της "επιτυχημένης" Υπουργού"

Αφού απαξίωσαν τα Πανεπιστημιακά  Ιδρύματα υπέρ ιδιωτών.
Αφού ψήφισαν νόμο-ταφόπλακα για τα δημόσια ερευνητικά ιδρύματα.
Αφού μέσω της   «επιτυχημένης» Υπουργού τους έκλεισαν τις δημόσιες τουριστικές  σχολές   εκποιώντας  τα κτήρια  φιλέτα που κατείχαν σε τουριστικά διαμάντια της Χώρας,
ο Υπουργός Παιδείας χέρι - χέρι με την Υπουργό Τουρισμού εξαγγέλλουν τη δημιουργία δύο τμημάτων τουριστικών, προπτυχιακών σπουδών, τετραετούς κύκλου, με αντικείμενο τον τουρισμό και τη διοίκησή του, για αλλοδαπούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με διδασκαλία στα Αγγλικά.

Καμία αξιοπιστία δεν δύναται να αναγνωριστεί στη Συγκυβέρνηση, που ευαγγελίζεται δημιουργία τμημάτων αλλοδαπών φοιτητών, την στιγμή που έχει θέσει ταφόπλακα στην δημόσια έρευνα, που έχει ξεπουλήσει τις δημόσιες τουριστικές Σχολές και αρνείται να αναγνωρίσει παιδιά γεννημένα και/ ή μεγαλωμένα στην Ελλάδα. 
Η Συγκυβέρνηση αρκείται σε κενού περιεχομένου εξαγγελίες για Πανεπιστημιακά Τμήματα Αλλοδαπών, όταν με τις πράξεις τις αποδεικνύει την υποκρισία. 
Άλλο να φέρεσαι στους ανθρώπους ίσα και άλλο να προσπαθείς να δείξεις ότι τους θεωρείς ίσους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !