Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πισώπλατη μαχαιριά του Μαριά στον Καμμένο!

Pε δες παλικάρια που λένε ότι φοράνε παντελόνια! Εκλέχθηκε βουλευτής λόγω Πάνου Καμμένου, δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, αλλά ήταν οικόσιτος στην αυλή του Γιωργάκη...

 "Έλυνε κι έδενε" στο 1ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ, μαζί με τον κανακάρη του που διορίστηκε αξιοκρατικά στις Βρυξέλλες και τη σύζυγό του (σαν κομματάρχης του '60, για να πιάνει γνωριμίες)... κατόπιν ευρωβουλευτής (περί τα 38.000,00 ευρώπουλα το μήνα)... με στόχους ο άνθρωπος και τώρα σφυρίζει κλέφτικα...

 Πισώπλατη μαχαιριά του Μαριά στον Καμμένο! 
Εγκαταλείπει τώρα (που βγήκε ευρωβουλευτής) τους ΑΝΕΛ...



Από το "PRESS-GR"
Από τον Χρήστο Παγώνη
«Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ» δήλωσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς ο οποίος εγκαταλείπει έτσι τον Πάνο Καμμένο σε μια κρίσιμη στιγμή, μολονότι βγήκε βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη στήριξή του...
 
Συγκεκριμένα έκανε σήμερα στις Βρυξέλλες την...παρακάτω δήλωση:
«Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέλος των ΑΝΕΛ καθώς ανήκω στο Πολιτικό Κίνημα «Αντιμνημονιακοί Πολίτες».

Επομένως δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ που αποτελεί άλλωστε καθαρά εσωτερική διαδικασία του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φυσικά δεν αποδέχομαι την τοποθέτησή μου στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των ΑΝΕΛ που ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ».

Στις 22 και 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πιθανότατα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με αυτή, στα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης του συνεδρίου αναφερόταν και το όνομα του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.


Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ …KΡΥΦΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Κείμενο του Καλλίμαχου, αφιερωμένο στους υποστηρικτές του πρώην (;) βουλευτή της Νδ:

Δεν είναι μυστικό ότι το σύστημα στηρίζει τον Καμμένο ως υποκατάστατο του φθαρμένου Καρατζαφέρη, που έπαιξε τον "λειτουργικό ρόλο" του και τείνει προς απόσυρση, ώστε να υφαρπάξει και να διαχειριστεί μερίδα της αντιμνημονιακής πατριωτικής ψήφου. Πολλοί συμπολίτες μας είτε από αφέλεια είτε από άγνοια για τα έργα και τις ημέρες του ανδρός ετοιμάζονται να ενισχύσουν το νεοϊδρυθέν κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές, μη δυνάμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι αποτελεί ένα ακόμα δεκανίκι όσων προσπαθούν να μαντρώσουν και τελικά να κατευνάσουν την γνήσια λαϊκή αγανάκτηση.
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του:
1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη. Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει. Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε. Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.
2002: Επικρίνεται για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.
2007: Διορίζεται Υφυπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Καραμανλή. Σεμνά και ταπεινά κλείνει 500 ώρες πτήσης-περιοδείας πάνω από τα ελληνικά νησιά σε ελικόπτερο αξίας 500.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα άνηκε σε κυπριακή offshore εταιρεία.
2009: Τον Ιούλιο του συγκεκριμένου έτους το όνομα του Πάνου Καμμένου συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ). Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

Ανώνυμος είπε...

2011: Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά το στέλεχος της ΝΔ και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη,
πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που οδήγησε στην καταδίκη του και τελικώς στην αργία του, καθώς μείωνε παρανόμως και κατ'επανάληψη πρόστιμα σε υπόθεση νοθείας και λαθρεμπορίου καυσίμων. Στη συνάντησή του με τον Ψωμιάδη ο Καμμένος έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «πολιτικές διώξεις» .

2012: Δημιουργεί ένα ψευδεπίγραφο πατριωτικό κόμμα εν μέσω δημαγωγικών φανφάρων που θα ζήλευε και ο Καρατζαφέρης, στο οποίο ενσωματώνει κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι.
Απευθύνει προσκλητήριο στον ελληνοτουρκιστή Μίκη Θοδωράκη, τον κατηγορηθέντα για εσχάτη προδοσία Μανώλη Γλέζο (για προτάση δημιουργίας "ανεξάρτητης Μακεδονίας"),
τον εθνομηδενιστή ΣΥΡΙΖΑ,
τον θεατρικό θίασο των Οικολόγων Πράσινων,
την ΔΗΜΑΡ του Φεράρι Επαναστάτη Ψαριανού και σε όλα τα άνθη του αγρού.
Από το τυχoδιωκτικό και πολιτικάντικο αυτό μείγμα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συνάδελφοί του, τα αποπαίδια της ΝΔ (γνωστοί
χαραμοφάηδες τόσων ετών και συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράχτηκε κατά συρροή στον τόπο).
Στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης όπως είναι αναμενόμενο σιωπά πονηρά και προκλητικά, μην τυχόν και δυσαρεστηθούν οι "υψηλοί προσκεκλημένοι" και αποκτήσει κάποια "επιβλαβή" ταμπέλα.

Μέσα στον υπερβάλλοντα ...ζήλο του τοποθετεί ως υποψήφιο στο Ρέθυμνο τον προβοκάτορα δημοσιογράφο Κασίμη, ο οποίος αρθρογραφεί υπέρ της ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Μέλος της ΝΔ επί 19 συναπτά έτη. Μέλος της διεφθαρμένης γαλάζιας κυβέρνησης, που σεμνά και ταπεινά συνέβαλε στην κατασπατάληση και καταλήστευση του χρήματος του Ελληνικού Λαού, στην διόγκωση των χρεών και στην όξυνση των εθνικών προβλημάτων.

Τι διαφορετικό μπορεί να ελπίζει ο Έλληνας ψηφοφόρος από ένα ανακυκλωμένο και δήθεν αποστασιοποιημένο γρανάζι του συστήματος;
Είναι πολύ απλό: Τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ και καμένος….

**Η μεγαλύτερη πολιτική ΓΝΩΣΤΗ βρωμιά και απάτη του, ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!

***Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.

Για σκεφτείτε θράσος !!!!!

Γ Μανώλης Αληθινό το non paper των ΑΝ.ΕΛ. στον Κ. Παπούλια τον Μάιο

Συνεχίζεται η τρικυμία στους κόλπους του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη μετωπική του Πάνου Καμμένου με τον γραμματέα της ΚΟ, Κ.Μαρκόπουλο, που οδήγησε στην καθαίρεσή του το απόγευμα της Δευτέρας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, την άμεση αντίδραση του προέδρου του Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν οι καταγγελίες του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μανώλη, ο οποίος χαρακτήρισε «λαγό» τον Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην αποχώρησή του κατά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και είπε ότι εκείνος ήταν που έδωσε το non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μέσα Μαΐου.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» κατήγγειλε νωρίτερα ο κ.Μανώλης στον ΣΚΑΪ.


Αποκάλεσε, μάλιστα, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Και πρόσθεσε: «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο "πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ", μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα».

Ο Γιάννης Μανώλης έχει ταχθεί κατά οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε ( ΕΣΚΙΜΟ-ΙΖΟΛΑ) ΚΑΙ …ΗΡΘΕ Η ΖΗΜΕΝΣ
*Μετά την ‘’επιτυχή’’ ταύτιση του Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη, λογικά θα έπρεπε να αυτοκαθαιρείται πλέον της πολιτικής και να ασχοληθεί ειδικά με την κτηνοτροφία των βοοειδών.
*Μετά την απιστία( βουλευτική ασυλία) για το κλείσιμο της εταιρείας Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) συνετέλεσε ακούσια(;) για την εμφάνιση της ΖΗΜΕΝΣ

*Μετά την καταδικαστική απόφαση για συκοφαντία, παραπληροφόρηση και ΑΝΑΝΤΡΙΑ κατά του Αντρίκου Παπανδρέου, θα έπρεπε λογικά, να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Αυτός όμως ο πολιτικός τετράποδος και άμυαλος, όχι μόνο δεν ‘’εξαφανίστηκε’’, αλλά ανέβασε και στο διαδίκτυο δελτίου τύπου που γράφει ότι …αθωώθηκε και τιμωρήθηκε ο αντίδικος.

‘’ Έξω ο Πάνος από την Βουλή’’: Μας αξίζει !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος...

Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος. Ο βίος και η πολιτεία του βουλευτή της Β’ Αθηνών έχει ως αφετηρία τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η περίληψη είναι ότι ο Καμμένος έχει πάει με όλους τους αρχηγούς της ΝΔ, για να τους πουλήσει μετά όλους, και ότι του καταλογίζονται τα περισσότερα από αυτά που καταγγέλλει.

Μπορεί να ψάχνει αρχηγικό μέλλον στις εκλογές που έρχονται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Είναι όμως η κλασική περίπτωση πολιτικού που τον κυνηγά το παρελθόν του. Το ρεπορτάζ φέρνει στον αφρό όλα όσα λείπουν από την ιστοσελίδα του Πάνου στο facebook. Και μας υπενθυμίζει ότι όσο κι αν πλένονται διάφοροι φερέλπιδες «εθνοσωτήρες» στο αντιμνημονιακό μέτωπο, όλα όσα έχουν κάνει στην πολιτική δεν ξεπλένονται

Ο καθένας θυμάται πότε άκουσε πρώτη φορά για τον Πάνο Καμμένο. Και έχει μια ιστορία να πει. Πληθωρικός, εκρηκτικός, ασυγκράτητος, μόνιμα επιρρεπής στον λαϊκισμό, σταθερά ακραίος, εκδικητικός και δικομανής, ο Καμμένος αναδύεται στο στερέωμα της ΝΔ στα μέσα της δεκαετίας του '80. Ο πυρετός της πασοκικής αντισυσπείρωσης έχει χτυπήσει τη γαλάζια πανεπιστημιακή νεολαία.

Το όνομα του Πάνου ακούγεται για πρώτη φορά στον αστερισμό των Ρέιντζερς και των Κενταύρων, την εποχή που μεσουρανεί στη Νεολαία της ΝΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο Πάνος θεωρείται αβερωφικός.

Παρ' όλα αυτά, οι έχοντες μνήμη ελέφαντα σημερινοί σαραντάρηδες της ΝΔ επιμένουν ότι η πρώτη κοινοβουλευτική κατάδυση του - μανιώδους αυτοδύτη - Πάνου γίνεται με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου - χωρίς όμως επιτυχία.

Η αντιπάθεια μεταξύ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κωστή Στεφανόπουλου θα επιβιώσει όλων των μεταλλάξεων της ελληνικής πολιτικής. Και θα διαρκέσει
είκοσι χρόνια. Μάλιστα, προς το τέλος της δεύτερης θητείας Στεφανόπουλου ο επίτιμος πλέον της ΝΔ θα πέσει θύμα δηλητηρίασης έπειτα από μια δεξίωση στο Προεδρικό - συμβάν που κουκουλώθηκε. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Πάνος έχει περάσει στο μητσοτακικό στρατόπεδο.

Η ροπή του προς τα παρασυστήματα έχει εκδηλωθεί. Πηγές με γνώση της εποχής τον τοποθετούν στο δίκτυο Γρυλλάκη. Ο τότε «στρατηγός» πρωταγωνιστεί στο μητσοτακικό παρακράτος - που εκδηλώνεται παντού. Κοριοί, «παράλληλες» πρωτοβουλίες για το Σκοπιανό και επιτήρηση της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Το σύστημα Γρυλλάκη είναι σε υπόγεια αντιπαράθεση με άλλα κομμάτια του μητσοτακικού στερεώματος - όπως οι κομματικοί Σγαρδέλης και Μπεχράκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, οι ελιγμοί του Πάνου αποδίδουν. Η χώρα σε φάση αποκρατικοποιήσεων κάποιων κρατικοποιημένων από το ΠΑΣΟΚ βιομηχανιών. Οι συνομήλικοι του Πάνου τον θυμούνται να διοικεί στη φάση αυτή την Ιζόλα.

Το 1993 ο μητσοτακισμός γίνεται χίλια κομμάτια. Αλλά ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β' Αθηνών και, σε εκλογές δύσκολες για τη ΝΔ, βγαίνει βουλευτής. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποστήριξη του βαρόνου της παράταξης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη.
Ο «Μπάρμπι» παίρνει τον Καμμένο από το χέρι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι το σπίτι του. Αποτέλεσμα;
Αμέσως μετά τις εκλογές, στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Καμμένος «πουλάει» τον Βαρβιτσιώτη και πάει με τον Μιλτιάδη Εβερτ που θα κερδίσει. Είναι ένα έργο που θα παιχτεί ξανά και ξανά τα επόμενα είκοσι χρόνια.

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
ΑΝΕΛ
2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
Συνυπογράφων το....
Συμβόλαιο Τιμής

4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
Ευθύνης Εσωτερικών
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
Εσωτερικών

8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ανώνυμος είπε...

HXHΡΗ αποχωρηση απο τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παραίτηση δήλωσε σήμερα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η πολιτευτής Α' Θεσσαλονίκης, Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη. Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, η κ. Αγγελάκη κάνει λόγο για προχειρότητες και έλλειψη σοβαρότητας, καθώς όπως τονίζει οι...
λογικές του παρελθόντος δεν ανετράπηκαν όπως περίμενε.
Αναλυτικά, η επιστολή της:
''Αξιότιμε κ. Πρόεδρε των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,
κ. Πάνο Καμμένε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και την αποχώρησή μου από τις τάξεις του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Εντάχθηκα στους Ανεξαρτήτους Έλληνες από τους πρώτους κιόλας ανθρώπους συνυπογράφοντας με πάρα πολλούς αγνούς κι άδολους Συνέλληνες την Ιδρυτική μας Διακήρυξη ελπίζοντας ότι πράγματι θα σταθούμε με σθένος, αξιοπρέπεια και κύρος και πάντα αντιμνημονιακά απέναντι στην Συγκυβέρνηση.
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατέψουμε τις αρχές και τις θέσεις της Ιδρυτικής Διακήρυξης. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε λογικές του παρελθόντος που είχαν παρεισφρήσει στο κόμμα εν τη γενέσει του.
Δυστυχώς, επικράτησαν ο παρορμητισμός, η προχειρότητα, η έλλειψη σοβαρότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συναδέλφους και συναγωνιστές που δώσαμε μαζί εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια έναν όμορφο και άδολο αγώνα και φυσικά θέλω να δηλώσω ότι δεν θα προδώσω ποτέ τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που έδωσαν μαζί μας τη μεγαλύτερη μάχη τον Μάιο του 2012 για την ανατροπή του μνημονιακού ζυγού συνεχίζοντας τον αγώνα πέρα και έξω από τα παρωχημένα κομματικά στεγανά του παρελθόντος.
Με τιμή,
Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη,
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης''.
27/10/14