Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου για εγκαίνια ανακαινισμένου χώρου στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Εμφάνιση DSC00629.JPGΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ
    Δελτίο Τύπου
                         Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2014
 Σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου «Η Μητέρα» στο Αναρρωτήριο Πεντέλης παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου που πραγματοποιήθηκαν στις 26.11.2014.


Ο κ. Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του δήλωσε :
«Στόχος μας η ενδυνάμωση των Κέντρων Κοινωνικής Φροντίδας  και η συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να παραμένουν ενεργά. Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την χρηματοδότηση αυτού του έργου, μας δίνει το δικαίωμα να αξιοποιήσουμε αυτούς τους χώρους και να πάμε πιο μπροστά.

Τους ευχαριστώ και ευελπιστώ  η σημερινή τους πράξη να δώσει το έναυσμα και σε άλλους φορείς να ακολουθήσουν και με την συμμετοχή τους να αναδείξουν την   προσπάθεια μας να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά την πολύτιμη  φροντίδα που χρειάζονται .

Θα αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας περαιτέρω στην κατεύθυνση παρόμοιων πρωτοβουλιών. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε τα ιδρύματα να παραμένουν ενεργά και να παρέχουν για όσο χρόνο είναι αναγκαίο την απαραίτητη φροντίδα και φιλοξενία στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !