Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ!
Την ωρα που η κυβερνηση ψελλιζει για την διασπορά των αδιάθετων του ΤΧΣ “στην οικονομία”, ο Στουρναρας εξεμεί στα μούτρα των τηλεκλόουν: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ
ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
Τι έγραφε το Ολυμπια για την συγκεκριμένη περίπτωση; Οτι κάθε “περίσσευμα” που βεβαίως δημιουργείται απο το υστέρημα του Ελληνικού λαού, θα φεύγει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εκτος των προδιαγεγραμμένων ημερομηνιών πληρωμής τόκων και χρεολυσίων… Για “προληπτική γραμμή στήριξης”! Δηλαδη η Ελληνική οικονομία στερείται για ακόμα μια φορά πολύτιμη ρευστότητα με την κυβερνηση να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την φαρσοκωμωδία της ύπαρξης της.
Ο Στουρναρας κυβερνά, ο Στουρναρας διαβιβάζει, ο Στουρναρας εγγυάται την εκτέλεση της εντολής.
Ο Στουρναρας του Σημιτη που οργάνωσε την μέγιστη ληστεία, τωρα διασφαλίζει την ολοκλήρωση της.
Η Ελλάδα θα ματώσει μεχρι το μεδούλι, θα απωλέσει κάθε ευρώ δημόσιας, ιδιωτικής περιουσίας, ρευστότητας, προεξόφλησης πιστώσεων μεχρι υποθηκευσης των δυο επόμενων γενιών και έπειτα θα εκτελεστεί. Ως προβατίνα.
Εκτος εάν ο κόσμος πάψει κάποια στιγμή να ακολουθεί τους τηλεβοσκούς μεχρι το σφαγείο και αντιδράσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ‘’ΑΝ.ΕΛ’’ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ???
Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου
Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...
Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.
Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ

"Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".
δήλωσε στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια, "καίγοντας" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Όπως καταγγέλλει (μεταξύ άλλων) ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Επιπλέον η εφημερίδα εμφανίζει το βιβλίο κίνησης πελατών του ...τουριστικού καταλύματος
όπου φαίνεται πως από το 2008 έως και το 2010 μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος (το κίτρινο υπογραμμισμένο). Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπο αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες! Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, γαμπρός της ιδιοκτήτριας, είχε κλείσει δωμάτια για 6 ολοκληρους μήνες από 15-08-2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009!
Epikairo: Στα χνάρια του ξαδέφου του πρώην πρωθυπουργού Κωστα Καραμανλή, του Μιχάλη του Λιάπη ο Πάνος Καμμένος, τηρώντας πιστά την παράφραση του ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ συνθήματος του μορφώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ



Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .
‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!
*Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009?
*Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
«Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
*Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. *Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
*Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
Το κύμα των διορισμών:
Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
• Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
• Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
• Συμβασιούχοι έργου 161.383
• Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
• Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
• Θητεία 1.542

Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΘΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ …

Αμφιβάλλει κανείς σήμερα, ότι οδηγηθήκαμε στη κόλαση από το 2004 μέχρι το 2009, για λόγους , που ούτε γνωρίζουμε και φυσικά δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε? Μέσα σε πέντε χρόνια μια άθλια κυβέρνηση και ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ και αναίσθητος πρωθυπουργός ΑΝΟΙΞΑΝ τις πύλες της κολάσεως και μας ‘’ΕΣΠΡΩΞΑΝ’’ χωρίς αίσθημα ενοχής, φιλότιμο και υπευθυνότητα. Χωρίς ΛΟΓΟ που να δικαιολογεί την πράξη τους, διπλασίασαν το χρέος στα 300 δις. ευρώ και ‘’εκτόξευσαν το έλλειμμα στο 16% ,δηλαδή κάθε χρόνο, για να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε 35 δις. ευρώ το χρόνο για να καλύψουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού μας.
Δηλαδή, ΑΥΞΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ κατά 35 δις. ευρώ το χρόνο, αφού ΗΔΗ είχαμε ξεπεράσει τα 300 δις.
Αμφιβάλλει κανείς σήμερα ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία για άγνωστους αλλά ανέντιμους και ανήθικους λόγους, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μεσο-ακρο δεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας Βενιζέλου, των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των εραστών της ‘’ πολυθρόνας του θρόνου’’.
Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, γνωρίζει την αλήθεια, Γνωρίζει ‘’ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ’’ ο Αντωνάκης για να γίνει πρωθυπουργός, γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Βαγγελάκης για να γίνει..μηδέν, όπως γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Αλέξης για ..να μας μάθει αγγλικά.
Το ΜΟΝΟ που δεν ξέρουμε είναι ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΠΑΥΛΗ, της…πεθερά του Πάνου?
Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές.
Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
Σήμερα, ενώ λογικά θα έπρεπε να γίνει πρίν από δύο χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ.
ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ???