Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

"Στην χώρα που η μαφία φαντάζει νηπιαγωγείο."

Ραχηλ Μακρη
Ένα κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος διορίζεται ως Μέλος (εξωκοινοβουλευτικό) της Επιτροπής Ελέγχου «Πόθεν Έσχες» υπουργών και βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων (από το 2012). Δηλαδή ενώ οι Βουλευτές που δεν είναι μέλη της επιτροπής δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία, ενώ Βουλευτές κάνουν ερωτήσεις για θέματα που αφορούν εμβάσματα στο εξωτερικό πολιτικών προσώπων και η κυβέρνηση παραβιάζοντας τον κανονισμό της Βουλής αρνείται να απαντήσει επικαλούμενη φορολογικό απόρρητο. Ένας ιδιώτης δικηγόρος ιδιοκτήτης μιας εταιρείας νομικών συμβούλων που αναλαμβάνει μεγάλες υποθέσεις που αφορούν δημόσια περιουσία και εξοπλιστικά έχει απόλυτη πρόσβαση σε φορολογικά στοιχεία όποιων προσώπων επιθυμεί. Ο Άδωνης κατηγορείται για ψευδές πόθεν έσχες, η δικογραφία έρχεται στην Βουλή , οι Βουλευτές δεν άρουν την ασυλία του και την επομένη επιτίθεται στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε με τους φοιτητές στα γεγονότα του Πανεπιστημίου δίνοντας με καμάρι πλήρη περιγραφή όλων των περιουσιακών της στοιχείων και κατηγορώντας της για μεγάλη περιουσία.
Σε ποια χώρα του κόσμου ένας δικηγόρος, κομματικό στέλεχος έχει πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία που δεν έχουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.
Στην Ελλάδα, στην χώρα που η μαφία φαντάζει νηπιαγωγείο.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[[Για κακή του τύχη όμως βρέθηκε στα σκουπίδια «φάκελος» που περιέχει 25 Αρχεία αναφορικά και σχετικά με το PRIVATE & CONFIDENTIAL]]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με μυστικές συμφωνίες και υπογραφές έδεσε τα εγγόνια μας ο Βενιζέλος! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 25 Αρχεία PRIVATE & CONFIDENTIAL απο την κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου! Ο έχων διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας και την ευθύνη της διαχείρισης του ΚΡΑΤΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ υπογράφοντας ως ιδιωτικά και μυστικά τα δημόσια έγγραφα των Ελλήνων που έκριναν και κρίνουν το μέλλον όλων των Ελλήνων ακόμα και όσων δεν άγουν γεννηθεί, νομίζοντας ότι θα
«ξέφευγε» -μιας και είχαν συμφωνήσει να παραμείνουν μυστικά και απόρρητα τα όσα συμφώνησε και υπόγραψε στο εξωτερικό και δη με το Φιλανδικό κράτος και την ομόλογο του την χρονική στιγμή της υπογραφής ως έχων διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας Για κακή του τύχη όμως βρέθηκε στα σκουπίδια «φάκελος» που περιέχει 25 Αρχεία αναφορικά και σχετικά με το PRIVATE & CONFIDENTIAL είναι η υπογραφούλα του αυτή; ΑΝΤΙ300

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

Το ναυάγιο του Sea Diamond
"Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ NO GO AREA, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ".

Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη βύθιση του SEA DIAMOND, και παρά τον αγώνα του Θηραϊκού λαού για την ανέλκυσή του, εισπράττουμε από τους υπεύθυνους της πολιτείας, μόνο αδιαφορία και κοροϊδία.
Πέντε ολόκληρα χρόνια οι αρμόδιοι δεν έχουν αναλάβει ακόμη τις ευθύνες τους και δεν εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία. Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να ανελκύσει το ναυάγιο του Sea Diamond και να απαιτήσει τα έξοδα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία Louis Cruises και τον ασφαλιστικό της οργανισμό.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΗ. Το οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, οφείλουμε να τους παραδώσουμε καθαρό περιβάλλον και καλντέρα, ώστε η Σαντορίνη να συνεχίσει να επιτελεί το ΘΑΥΜΑ της.
Η Εκκλησία μας, ο Δήμος Θήρας και η Συντονιστική Επιτροπή ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Επειδή στο link http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=264847 το δημοσίευμα γράφει:
"...Η εταιρεία είχε υποστηρίξει ότι η πρόσκρουση και βύθιση του πλοίου προκλήθηκε λόγω λανθασμένης χαρτογράφησης της περιοχής..." και όπως γνωρίζουμε πάνω σε αυτή τη θέση θα βασιστούν μετά μανίας, έγραψα το σχόλιο: "Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ NO GO AREA, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ".
Δηλαδή η λανθασμένη χαρτογράφηση έγινε boomerang εναντίον των υπευθύνων/υπαιτίων, γιατί το πλοίο δεν έπρεπε να πλεύσει εκεί.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι τον επόμενο μήνα στο Πειραιά, θα συζητηθεί η αγωγή του Δήμου Θήρας κατά της εταιρείας και του αλληλοασφαλιστικού οργανισμού P & I Club, ως επίσης και η αγωγή ηθικής βλάβης. http://actionforsantorini.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html
Η επαναφορά του περιβάλλοντος της Καλντέρας στη φυσική του κατάσταση, όπως αυτή ήταν πριν τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου, με την άμεση απομάκρυνση του πλωτού φράγματος και των κάθε είδους τσαμαδούρων από την αποκλεισμένη θαλάσσια περιοχή (PICT3984), είναι το αυτονόητο !
Ο χρόνος δεν φθείρει την αλήθεια, που πάντα λάμπει !
Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (INTERNATIONAL CONVENTION FOR THE SAFETY OF LIFE AT SEA, SOLAS), ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???
*Τον Θαλασσο- κουνημένο με αφορολόγητα σε οφσόρς κότερα, Πάνο, τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) !
χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει ΠΟΤΕ!!! τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εκτός από το ‘’ΚΛΕΙΣΙΜΟ’ της ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε που κατηγορήθηκε για απιστία, εκτός των κέρδη του από το χρηματιστήριο, εκτός τις επιβαρύνσεις του δημοσίου με απεριόριστες ΑΧΡΗΣΤΕΣ ! μετακινήσεις με ελικόπτερα τόσο ιδιωτικών εταιρειών , όσο και του στρατού.
Εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες ανθρώπων της νύχτας και του υποκόσμου που αναφέρουν το όνομα του, και έγινε η αιτία να παραιτηθεί ο δντης της ΕΥΠ και βουλευτής Κοραντής, τηλεφωνικά από τον υπερυπουργο της οικονομικής μας καταστροφής, ανεπρόκοπο Παυλόπουλο.
Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις ! για κατασκόπους , για επισκόπους, για ναρκοπέδια(όχι για Βατοπέδια), για κουμμουνιστές, για εθνικιστές, για δημοκράτες και τρομοκράτες, που είναι ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ! εκτός εάν δηλώσουν ψηφοφόροι του.
Υπάρχουν ψηφοφόροι του Πάνου ? ‘’ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ»»
Μιλάει τόσο ‘’εξειδικευμένα’’ ..οικονομικά που ζαλίζει πρώτα από όλους τον εαυτόν του, και ευνόητο είναι να μη μπορεί ΠΟΤΕ να επαναλάβει όσα είπε. Βέβαια το ..πλήθος των πτυχίων εσωτερικού και εξωτερικού και πιθανόν και ..τρίτων χωρών, του δίνουν χώρο να ελίσσεται με τον εαυτόν του , στο ίδιο δωμάτιο και χωρίς να έχει ομολογήσει ,ότι τον ..τράκαρε !
Είναι ,όπως λέει ο λαός μας, τρέχει μόνος του και έρχεται..δεύτερος??
Αυτός ο φέρελπις ,άλλοτε μη ευτραφής νεανίας, που ο διάβολος( Μητσοτάκης) για λόγους ,που αρκετοί γνωρίζουν, τον έρριξε στη πολιτική , υπό την προσωπική του ..εποπτεία.
Σήμερα γλείφει σαν πεινασμένος λύκος, χρυσαλήτες ψηφοφόρους για να τους δελεάσει.
Βέβαια δεν είναι διόλου απίθανο, κάποιο να πείσει.
Εδώ ‘’έπεισε’’ τον άλλο ετερόφωτο αστέρα της του κόμματος των ‘’τεκμαρτών’’ ψηφοφόρων.
Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους, στην εργατικότητα και στην προσφορά , και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.