Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Απεργία στην Ελευθεροτυπία – «Μαύρες ημέρες» στο χώρο του Τύπου ελέω κρίσης

efimerides_2Οι «μαύρες ημέρες» -και για τον χώρο του Τύπου- συνεχίζονται… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νέος κύκλος των προβλημάτων που μπήκε η Ελευθεροτυπία με την επιχείρηση να οφείλει δεδουλευμένα 7 μηνών στους εργαζομένους. Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκονται και τα παραδοσιακά συγκροτήματα – εκεί, όμως, ακόμη και σήμερα, παρά τις τεράστιες οφειλές τους προς τις τράπεζες, το «σύστημα» στηρίζει παρέχοντας, παρά τα όσα χρωστούν, σχετική οικονομική ενίσχυση…

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 18:00μ.μ. του Σαββάτου, 8 Νοεμβρίου 2014 έως τις 12:00μ. της Κυριακής, 9 Νοεμβρίου 2014 για όλους τους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ιστοσελίδα «enet.gr». Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας όσον αφορά την εξόφληση των οφειλών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές 7 μηνών.
Ακούγεται για νέο «κλείσιμο»
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μελών του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ επίκεται ένα ακόμη κλείσιμο εφημερίδας που δεν έχει πολύ καιρό στην αγορά του σαββατοκύριακου. Με την ελπίδα να διαψευστεί η φήμη αυτή, δεδομένο αποτελεί ότι ο χώρος των συστημικών ΜΜΕ παραμένει «κινούμενη άμμος» για τα περισσότερα από αυτά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ
Aφησε σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;
Του Γιώργου Αλεξάτου

Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον οποίο, όπως έχει πει η ίδια, γνώρισε σε "αγώνες εθνικιστικούς".
Εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των....
οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης.

Ζαρούλιας Βασίλειος, διακεκριμένος κομμουνιστοφάγος εθνικιστής κατά την περίοδο της Κατοχής και αργότερα. Λίγες μέρες μετά την Απελευθέρωση, στις 23 Οκτωβρίου 1944, συνελήφθη ως δωσίλογος, συνεργάτης των SS, αλλά και ως κοινός απατεώνας. Μία από τις κατηγορίες ήταν και η υπόδειξη στα SS ευκατάστατων Αθηναίων, οι οποίοι συλλαμβάνονταν και απελευθερώνονταν, με παρέμβαση Ελλήνων συνεργατών των κατακτητών, μετά από καταβολή μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών.

Πολλά τα λεφτά... Πώς να μην αφήσει σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;

Ανώνυμος είπε...

Στο επίκεντρο του γερμανικού Τύπου η υπόθεση Παπακωνσταντίνου

«Οι Έλληνες γυρνούν αηδιασμένοι την πλάτη στα παραδοσιακά κόμματα»

Το ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο σήριαλ της «λίστας Λαγκάρντ» σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η γερμανική εφημερίδα Mitteldeutsche Zeitung παρατηρεί: «Ως υπουργός Οικονομικών ο Παπακωνσταντίνου υπογράμμιζε πάντα πόσο σημαντική είναι η μάχη κατά της φοροδιαφυγής και της διαφυγής κεφαλαίων για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους. Το ενδεχόμενο να παραποίησε στοιχεία προκειμένου να καλύψει συγγενείς του θα ήταν τερατώδες. Μπορεί κανείς να θεωρήσει από δύο οπτικές γωνίες την υπόθεση: Από τη μία πλευρά φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι όλα στην Ελλάδα είναι σάπια. Από την άλλη πλευρά θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει. Στο παρελθόν, τέτοιου είδους υποθέσεις θα τις συγκάλυπταν. Ακόμη και κορυφαίοι πολιτικοί δεν βρίσκονται τώρα πια στο απυρόβλητο. Ωστόσο, η ζημιά για το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας θα ήταν ανεπανόρθωτη. Όλο και περισσότεροι Έλληνες γυρνούν αηδιασμένοι την πλάτη στα παραδοσιακά κόμματα».

Και καταλήγει: «Οι κατηγορίες σε βάρος του Παπακωνσταντίνου είναι νερό στον μύλο των εξτρεμιστικών δυνάμεων, όπως είναι η ριζοσπαστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Κι αυτό δεν είναι καλό για την σταθερότητα της χώρας».

Σε εκτενές ρεπορτάζ της, η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου αναφέρει: «Η εκ νέου μεταφορά της επονομαζόμενης «λίστας Lagarde» στην Ελλάδα ήταν ο πρόλογος ενός νέου ελληνικού δράματος, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου».

«Μέχρι τώρα ο 51χρονος απολάμβανε διεθνώς μίας καλής φήμης και για πολλούς Έλληνες ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος. Τώρα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην κατηγορία της παραποίησης της λίστας, με σκοπό να προστατεύσει τρεις συγγενείς του από τον έλεγχο της εφορίας. Τα ονόματα των τριών συγγενών του καταγράφονται στην λίστα που εστάλη από το Παρίσι, αλλά όχι στην αντίστοιχη του 2010, την οποία είχε τότε παραλάβει ο Παπακωνσταντίνου», αναφέρει η εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ‘’ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ’’ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ????

Οι Κουρἠδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημένου…
Ο καταχραστής της σημερινής Κουραδικής Ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τα κανάλια του, τις εφημερίδες και τις κομπίνες του γαλούχησε τους νεοέλληνες και συνέβαλε όσο κανείς άλλος στο να μεταμορφωθούν στην σημερινή κατάντια.
Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τους μπαταξήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…
Μπορεί η «Αυριανή» να μην είναι πια υπολογίσιμη δύναμη, όμως η εφιαλτική κληρονομιά του «αυριανισμού» διαχύθηκε, έκτοτε, στην ελληνική κοινωνία και στα ΜΜΕ και στην ομοφοβική εκδοχή της. Ξεφυτρώνουν ακόμα εδώ κι εκεί δημοσιεύματα ή δηλώσεις σε παρόμοια γλώσσα και πνεύμα, με το ίδιο θράσος, το ίδιο ακαταλόγιστο, εφόσον η πολιτικοί και η νομοθεσία μας επιμένουν να μη σέβονται τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.. Ζούμε ζόρικους καιρούς που ευνοούν δημαγωγίες, κυνήγια μαγισσών και αναζητήσεις αποδιοπομπαίων τράγων. Ας φροντίσουμε να μην αναβιώσουν ποτέ και πουθενά τέτοια φαιόχρωμα, ανθρωποφαγικά φαινόμενα και καταστάσεις.

O Κουρής κάποτε πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες «πουστιές του».
Σήμερα όμως, οι χθεσινοί υβριστές και εχθροί του αυριανισμού συναγελάζονται επιδεικτικά , προκλητικά και… ανώδυνα με όλο το χθεσινό οχετό που υποτίθεται ότι μάχονταν εναντίον του. Κι όπως έλεγαν και οι Άγγλοι θησαυροφύλακες, μπορεί το χρήμα να είναι αιματοβαμμένο, όμως δεν μυρίζει και δεν πειράζει. Αγοράζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αυτό.
Σήμερα η ‘’συντήρηση’’ του χθές και του σήμερα, ‘’ συντηρεί’’ τον αυριανισμό και εκφράζεται και συντηρείται από αυτόν.

Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Ο Παπανδρέου αγωνίστηκε και αγωνίζεται για να σώσει την Ελλάδα, ΟΧΙ τους τραπεζίτες, γι αυτό και η πορεία της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας διασφαλίζονται με την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και ΜΟΝΟ. Από την αρχή της κρίσης ο Παπανδρέου ήταν υπέρ της στήριξης του τραπεζικού συστήματος αλλά με αρχές κανόνες και διαφάνεια
Είναι πολύ δύσκολο να υπηρετείς τις αρχές σου, ανηφορικό, καθόλου βολικό, αλλά ο Παπανδρέου έχει μάθει τον δύσκολο δρόμο. Εκεί σφυρηλατούνται συνειδήσεις, εκεί συγκροτούνται ιδέες και πολιτικά υποκείμενα και όχι σε γκαλά ανακήρυξης υποψηφίων της "Ελιάς" ή μέσα στην Βουλή, που συχνωτίζεσαι με τον Μπαλτάκο και χειροκροτάς τον Βορίδη. Μ' αυτές τις στάσεις, όπως και με το νόμο Αβρανιτόπουλου και τις ψηφιακές άδειες δίνεται το πολιτικό παράδειγμα του ήθους. Είναι γοητευτικά απλό ότι ο Παπανδρέου έπραξε το αυτονόητο, γιατί πολύ απλά ακολουθεί τη συνείδησή του, που δεν απέχει πολύ και από την συνείδηση της παράταξης..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
‘’ΟΧΙ’’ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!

Χάρισαν στους καναλάρχες ψηφιακές συχνότητες και άδειες
Σε μια κραυγαλέα εκδήλωση διαπλοκής πολιτικής εξουσίας και βαρόνων των media, η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία νομιμοποίησε την...
δωρεάν εκχώρηση ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων στους ιδιοκτήτες των μεγάλων καναλιών, δίνοντας τους παράλληλα «άφεση αμαρτιών» για την 23χρονη παράνομη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών. Αποκορύφωμα του σκανδάλου ο ουσιαστικός αποκλεισμός της ΕΡΤ, με φωτογραφική διάταξη ενσωματωμένη στην τροπολογία που ψηφίσθηκε αργά το βράδυ στη Βουλή.
Αίσθηση προκάλεσε η καταψήφιση της από τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου,
ο οποίος σε πρόσφατη παρέμβασή του είχε καλέσει τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να αποσύρει την τροπολογία και να αποφασίσει την προκήρυξη διαγωνισμό για την πώληση/μίσθωση των τηλεοπτικών αδειών, καθώς οι συχνότητες αποτελούν κρατική περιουσία. Αρνητική ψήφο έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανοιχτό μέτωπο με τους βαρόνους των media.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Επικρατείας της ΝΔ!

Μεταξύ των ονομάτων που ξεχώρισαν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνο του Θεόδωρου Λαμπράκη, ο οποίος είναι ο γιος του αείμνηστου αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γεννήθηκε το 1912 στην Αρκαδία, και ήταν . το 14ο από τα συνολικά 18 παιδιά που απέκτησαν οι γονείς του. Μεγαλώνοντας σπούδασε ιατρική στην Αθήνα με ειδίκευση στην γυναικολογία.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις του, έχοντας πολλά πανελλήνια αλλά και βαλκανικά μετάλλια. Τα κοινά τον ενδιέφεραν πάντα, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του κατά την διάρκεια της Κατοχής στα λαϊκά συσσίτια, καθώς διοργάνωνε με συναθλητές αγώνες και τα έσοδα δίνονταν προκειμένου να δοθεί φαγητό σε όσους είχαν ανάγκη.

Το 1961 εκλέγεται βουλευτής με την Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά (ΕΔΑ), ενώ εναντιώθηκε με πολλές ενέργειές του στους παρακρατικούς μηχανισμούς της μετεμφυλιακής Ελλάδας της εποχής.

Στις 21 Απριλίου του 1963 μάλιστα αψήφισε εντολή της Αστυνομίας και πραγματοποίησε μόνος του στο μεγαλύτερο μέρος συνοδευόμενος από άτομα που τον προπηλάκιζαν και τον απειλούσαν, την Μαραθώνια πορεία Ειρήνης. Τελικά συνελήφθη και κρατήθηκε για μερικές ώρες.

Στις 22 Μαΐου όμως η Μοίρα του επιφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι. Εξερχόμενος από συγκέντρωση που πραγματοποιείτο στην Θεσσαλονίκη για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ομάδα παρακρατικών. Μερικές ημέρες μετά, ο Γρηγόρης Λαμπράκης υπέκυψε στα τραύματά του και απεβίωσε.
Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Μαΐου 1963.

ΥΓ.
ΣΗΜΕΡΑ ο γιός του φιλά το χέρι των… φονιάδων του πατέρα του.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Ο πιο σκληρός δεξιός είναι ο πρώην αριστερός. Παραδείγματα; ….ΑΠΕΙΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι…..
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
«Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
=============================
επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ
και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ: ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?????’’
Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.
Το δικαστήριο ωστόσο, αποτίμησε διαφορετικά χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο υπουργός Υγείας στον αντίδικό του, υποχρεώνοντάς τον να του καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος είχε τη γνώμη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι 100.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ….

Κοινό στοιχείο η λάσπη, κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η δια παντός τρόπου , κατάληψη της εξουσίας με την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου. Τρία χρόνια, όλη η αντιπολίτευση, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές Αντώνης , Βαγγέλης και οι Πάνος, Αλέξης, υποστηριζόμενοι από την κλίκα Καραμανλή, πυρπόλησαν την Ελλάδα, συκοφάντησαν τον Παπανδρέου, λασπολόγησαν ασύστολα, έχοντας και την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% με αφορμή το δημοψήφισμα, για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%. Προδοσία, αποστασία, αθλιότητα εθνικό ξεπούλημα. Εθνικό ξεφτίλισμα και ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ υποταγή στον ..κάθε ΜΠΑΡΟΖΟ.
Και αφού συμφώνησαν για τη διαδοχή και την ανατροπή Παπανδρέου
, τότε και μόνον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Σαμαράς( 4 Απριλίου 2012) ότι το έλλειμμα ήταν 16% και αυτό παρέδωσε ο Καραμανλής.
Μέχρι τότε σιωπούσε και ΕΚΒΙΑΖΕ πρόσωπα και καταστάσεις για την ανατροπή του Παπανδρέου και την ΕΞΩΘΕΝ βοήθεια ώστε μαζί με το Βενιζέλο να υποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λαϊκή βούληση μέσω των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Αυτόν λοιπόν, το ΓΝΩΣΤΟ πολιτικό εφιάλτη και τυχοδιώκτη επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους ’’σώσει’’ ξεχνώντας τα πάντα και πιστεύοντας κάθε βρώμικη συκοφαντία εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ

Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας, της συκοφαντίας, της παραπληροφόρησης, της συνωμοσίας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

ΟΛΟΙ ‘’ΒΟΗΘΗΣΑΝ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σήμερα αποκαλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ, ότι ο πόλεμος, η λάσπη, η άρνηση και ο μηδενισμός των πάντων, ήταν εκτέλεση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για την ανατροπή του πρωθυπουργού του 43% ,
ώστε ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΑΡΟΖΟ και άλλων, να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης, πρόεδρος του Πασοκ ο Βενιζέλος και αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Σύριζα με το 3%.

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
=============
ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη. Έτσι αφού πυρπόλησαν καταστήματα και ανθρώπινες ψυχές, αφού ψευδολόγησαν ασύστολα και εκβιαστικά ,σήμερα παρουσιάζονται με πολιτική παρθενορραφή . Σήμερα, οι ψευτοπροστάτες της φτωχολογιάς, έγιναν επιβήτορες και ‘’πατριώτες δημοκράτες’’

Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς,
ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Έλπίζει να τον ‘’πάρουν στα σοβαρά’’ και να ξεχάσουν τι πολιτικό φελλός είναι. Ελπίζει και ονειρεύεται να γίνει χαλίφης του Αλέξη σουλτάνου