Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Νικολόπουλος – Παράταση της θητείας του Παπούλια θα σημαίνει … χούντα

papoulia2Πιθανή παράταση της θητείας του Κάρολου Παπούλια θα σημάνει χούντα και κατάλυση δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας και συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα.
Ο βουλευτής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό σταθμό kontra με αφορμή δημοσιεύματα για πιθανή παράταση της θητείας του Κ. Παπούλια, για σοβαρούς εθνικούς λόγους, τόνισε:

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και από κοντά οι βαστάζοι τους βλέπουν να φθάνει το τέλος του και γίνονται ακόμη πιο αδίστακτοι. Δεν βρίσκουν σωσίβιο πουθενά και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα φραγμό. Προσπαθούν να διασωθούν από την εξουσία παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μετετράπη σε εγκληματική οργάνωση. Στην Αμερική το οργανωμένο έγκλημα λέγεται μαφία, στην Ιταλία καμόρα και στην Ελλάδα θέλουν να το λένε κυβέρνηση. Μετά το ναυάγιο της πρώτης επιλογής για την παράταση του πολιτικού τους βίου διά της εκλογής Προέδρου μέσω κουμπαρά ήρθε η δεύτερη απόπειρα του διαβόητου συνταγματολόγου Βενιζέλου διά του περιορισμού των “300” ώστε να χρειασθούν 170 βολικοί και τώρα έρχεται η τρίτη όπως αποκάλυψε η “Κυριακάτικη kontranews” χείρον της πρώτης.
nikolopoulos-dilosi1-e1364209427940Ε… αυτό θα σημαίνει χούντα και κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Πρέπει να παραιτηθούμε όλοι οι βουλευτές για να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη.
Οι Σαμαρο – Βενιζέλοι πρέπει να πάρουν σήμερα κιόλας την απάντηση από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο αλλά και ασφαλή δρόμο που οδηγεί στην προσφυγή στην κρίση του κυρίαρχου λαού».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ…ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !
ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ???
Συνελήφθη συνεργάτης του Νικολόπουλου για χρηματισμό μετά από καταγγελία μεταναστών

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες στενός συνεργάτης του Αχαιού Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, πρώην υφυπουργού εργασίας στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ως νεοδημοκράτης βουλευτής και εν συνεχεία ιδρυτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, έπειτα από καταγγελία για χρηματισμό.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για τον επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, Τριαντάφυλλο Γκολέμη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν αστυνομικες πηγές ο κ. Γκολεμης συνελήφθη για χρηματισμό ύστερα από καταγγελία Μπαγκλαντεσιανών για προώθηση των υποθέσεων τους στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Ο συνεργάτης του κ. Νικολόπουλου, αναφέρεται πως πήγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο και παρέλαβε τα χρήματα από τους Μπαγκλαντεσιανούς και όταν εντοπίσθηκε να το οδηγεί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα χρήματα που είχε λάβει. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Πηγή: Left.gr

Ανώνυμος είπε...

Πάμε τώρα στον Ν Βασιλάκο συλληφθέντα προϊστάμενο
του Τμήματος Ελέγχων Ειδικών Φόρων του ΣΔΟΕ Ν. Βασιλάκο. Βαθύ γαλάζιο “κομματόσκυλο” της Ν.Δ. Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός στο παρελθόν και σαν «επιτετραμμένος» στο γραφείο του Πάνου Καμμένου όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν στη ΝΔ. Άγνωστο γιατί έφυγε από εκεί. Μετά προσκόλλησε στον Τεντόμα, τον αντιδήμαρχο του Κακλαμάνη στο Δήμο της Αθήνας. Σε όλα τα καλά παιδιά της γαλάζιας κομματικής βάσης. Πολλά για τον πρώην τελωνειακό που τον έβαλε η ΝΔ υπεύθυνο να ελέγχει το Τμήμα Χρυσού, λένε ότι ξέρουν οι συνάδερφοι του στο ΣΔΟΕ, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος και κάποιος Πασχάλης(έχει σχέση άραγε με τον δημοσιογράφο του Mega); Καλό είναι να πάει μια βόλτα από εκεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Μπορεί να μάθει πολλά και διάφορα.
Ο αστυνομικός που συνελήφθη υπηρετεί στο Τμήμα Διαρρηκτών. Λύκος για να φυλάει τα πρόβατα δηλαδή…

Ανώνυμος είπε...

‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄O ΠΑΝΟΣ, ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ KAI OI BOYLGAROI «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???
(για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Προσέξαμε,
πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?