Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Όταν δύο μαθητές, η Ιωάννα μαζί με το Ευθύμη, ζήτησαν ανατροπή – video

ioanna_euthimis_anatropi_megaΗ Ιωάννα, μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου, από το Αθαμάνιο της Άρτας, μαζί με τον Ευθύμη, 14 ετών, στην εκπομπή « Ανατροπή » του Γ. Πρετεντέρη, «έκλεισαν τα στόματα» των μνημονιακών υποστηρικτών του πάνελ, μεταξύ των οποίων ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ηδη, οι δύο μαθητές αποτελούν τους «μικρούς ήρωες» του διαδικτύου αυτή την εβδομάδα έχοντας συγκεντρώσει τα βλέμματα και το θαυμασμό όσων αντιστέκονται και όσων δεν αποδέχονται τις ασκούμενες πολιτικές καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου.
Οι διάλογοι στην εκπομπή με τις αποστομωτικές απαντήσεις και δομημένες θέσεις και λόγο των μαθητών «έγραψαν στο γυαλί» και αξίζει να τις θυμόμαστε.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ Ο ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ???
Γράφει ο Ν Βράχος

Η ύποπτη και αποδεδειγμένη πλέον, καταστροφή του Καραμανλή.

Μετά το όλεθρο της οικονομίας την περίοδο 90-93,όπου το χρέος ξεπέρασε το 110 %., ακολουθεί μία δεκαετία σταθερότητας στο επίπεδο του περίπου 100% του ΑΕΠ με τη σφραγίδα Σημίτη.
Έπειτα, ήρθε η καταστροφή.

Από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004, όταν αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σκαρφαλώνει στο 107,5% του ΑΕΠ το 2006, στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008 και στο 127,9% το 2009.

Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό της χρεοκοπίας.
Παρά ταύτα τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς υπουργός της Κυβέρνησης εθνικής καταστροφής του Κωστάκη, συνεχίζουν να σπαταλούν και τα τελευταία οικονομικά αποθέματα της πενιχρής μας οικονομίας, προσλαμβάνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους, γνωρίζοντας τόσο το έγκλημα που διέπρατταν,

αλλά και κρυφο χαμογελώντας μεταξύ τους
και ‘’βάζοντας στοίχημα’’, πόσο γρήγορα ΘΑ ‘’ΕΠΕΦΤΕ’’ από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου. Διαφορετικά ποιος θα τολμήσει από τους δύο να ισχυρισθεί ότι δεν ήξεραν και δεν συναποφάσισαν, όταν ο Σαμαράς έκανε ΔΥΟ χρόνια να αποδεχθεί ότι το έλλειμμα ήταν περισσότερο από 15%???

Δεν είναι ακριβώς γνωστό, αν η ‘’συνεργασία-έρωτας ’’ Σαμαρά Βενιζέλου υπήρχε εξ άρχής, ΄η, εκδηλώθηκε καθ ΄οδόν προς την προδοσία. Σίγουρο όμως είναι ότι συναντήθηκαν στα χαρακώματα της ντροπής.

Συκοφάντησαν, διαστρέβλωσαν, αγωνίστηκαν , τακίμιασαν ακόμη και με τον Τσίπρα του 3% και του χρυσοφονιάδες του 0,5 %, οι οποίοι φάνηκαν πλουσιοπάροχα οργανωμένοι, κατακαίοντας την Ελλάδα και καταστρέφοντας τα πάντα, τόσο με τη φωτιά και το σίδερο ,όσο και με τις απεργίες των μελών της δημοσιο-υπαλληλικής δικτατορίας, μάσας και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ το γνωστό ‘’γρηγορόσημο’’, λες και τους προετοίμαζαν από καιρό οι βρώμικες ύαινες νταβατζήδες και τοκογλύφοι.

Έτσι ΔΙΕΛΥΣΑΝ τα πάντα
και αποφάσισαν να διαμοιράσουν και τα προγράμματα Παπανδρέου και τα ιμάτια του Πασοκ.
Τι ξέχασαν όμως όλοι οι προδότες?
Ξέχασαν τις εκατοντάδες χιλιάδες Ή και εκατομμύρια των ΕΝΤΙΜΩΝ οπαδών του κινήματος που έφαγαν ψωμί και λάδι από τον Ανδρέα Παπανδρέου και που πίστεψαν στην ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και στις προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες και όσοι ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΝΕ με διπλές κουτάλες, κατάφεραν αυτό που είχαν σαν στόχο. ΣΑΜΑΡΑΣ πρωθυπουργός, Τσίπρας Αντιπολίτευση, Βενιζέλος κολαούζος της ντροπής και του παραδειγματισμού, χρυσοφονιάδες τρομοκράτες και εκτελεστές ώστε να φοβηθεί ο κόσμος

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στο επόμενο βήμα.
Είμαστε άραγε ‘’ευχαριστημένοι’’ με όσα περνάμε? Είμαστε ευχαριστημένοι από την πολιτική αθλιότητα του Σαμαρά και του Τσίπρα? Είμαστε άραγε ευχαριστημένοι από την ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ παρουσία του Καμμένου ? Είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τους επαγγελματίες χρυσοδολοφόνους που τρομοκρατούν και ληστεύουν τους Έλληνες ?

Ποιος είναι ο Τσίπρας του Στρατούλη με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, που αποφάσισε να εκδημοκρατικοποιήσει το φασισμό του Πάνου , και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?

Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας ;
Ποιος είναι ο άθλιος πολιτικάντης ψεύτης και συκοφάντης που επιχείρησε να προσβάλει το θεσμό της Προεδρίας?

Σήμερα, ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, τακίμιασαν και ιδεολογικά ! σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!

Θα πυροβολήσουμε ξανά τα πόδια μας? Θα συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το μέλλον των παιδιών μας?

ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !