Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβα του Νίκου Σηφουνάκη! Προειδοποιεί ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

SIFOUNAKIS 533 355- Ζητεί μεταξύ άλλων σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

- Ζητεί επίσης να οριστούν οι εκλογές μέσα στο 2015


- «Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν

αναλάβουν πρωτοβουλίες τότε ο επικαλούμενος κίνδυνος της καταστροφής δεν υφίσταται»

Όρους για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στις επόμενες ψηφοφορίες θέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης. 


Ο κ. Σηφουνάκης, προειδοποιεί ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο αν Σαμαράς και Βενιζέλος δεν λάβουν πολιτικές πρωτοβουίες που θα περιλαμβάνουν και δέσμευση ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών μέσα στο 2015.

Επίσης, ο κ. Σηφουνάκης ζητεί από τον πρωθυπουργό σήμερα κιόλας να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών των κομμάτων του Συνταγματικού τόξου.

Αυτό, ώστε να οριστούν εκλογές μέσα στον επόμενο χρόνο και να ολοκληρωθούν μέχρι τότε η διαδικασία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και των εκκρεμοτήτων με τους δανειστές.

Διαφορετικά προειδοποιεί, ότι: «Αν οι ηγεσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία, τότε δικαιούνται να εικάζουν οι βουλευτές ότι ο επικαλούμενος κίνδυνος της καταστροφής δεν υφίσταται και συνειδητά η χώρα οδηγείται σε εκλογές».

«Υπό αυτές τις συνθήκες, οι βουλευτές υποχρεούνται να πράξουν αναλόγως και κατάσυνείδηση στις επόμενες ψηφοφορίες, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα», καταλήγει.
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !