Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο! - Θα κυνηγούν τους Έλληνες για χρέη προς το Δημόσιο στο νοσοκομείο στις φυλακές και στο εξωτερικό!

Δεν έχουν το Θεό τους πλέον στην κυβέρνηση έχου εξελιχθεί σε φορολοξική "Ιερά Εξέταση" αφού θα κυνηγούν κάποιον που χρωστάει στο Δημόσιο ακόμα και εάν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ή βρίσκεται στη φυλακή!
Δεν σώζεται δε ούτε εάν βρίσκεται στο εξωτερικό

Προφανώς ο σχεδιαμός της κυβέρνησης μαζί με τους νεοταξίτες δανειστές είναι να φύγει ο γηγενής πληθυσμός της χώρας, ώστε να αντικατασταθεί εύκολα από τους νέους "Έλληνες" λαθρομετανάστες που την κατακλύζουν. Σκοπός ειναι η δήμευση της περιουσίας τους,και να μην μπορούν να επιστρέψουν ποτέ στη χώρα αφού θα χρωστάνε αιωνίως.

Ακόμη και στην περίπτωση που ο οφειλέτης νοσηλεύεται οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα παραδίδουν, στο διευθυντή του νοσοκομείου το ειδοποιητήριο με τις όφειλες ή το όποιο πρόστιμο του έχει καταλογιστεί από την εφορία. Επίσης εάν ο φορολογούμενος στον οποίο πρόκειται να γίνει η επίδοση κρατείται σε φυλακή, η κοινοποίηση γίνεται στο διευθυντή της φυλακής!

Αυτές είναι οι νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων προς τις ελεγκτικές αρχές. Σύμφωνα με την ΓΓΔΕ η κοινοποίηση προστίμων, φύλλων έλεγχου, πράξεων προσδιορισμού φόρου κλπ θεωρειται οτι εχει πραγματοποιηθεί εφόσον:

α) κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά,
β) αποσταλεί με συστημένη επιστολή, στην τελευταία δηλωθείσα ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας ή επαγγελματικής εγκατάστασης του εν λόγω προσώπου, ή
γ) επιδοθεί στο εν λόγω πρόσωπο, η σε κάποιο συγγενή του!

Ειδικότερα στις οδηγίες της ΓΓΔΕ τονίζονται τα εξής:

Στην περίπτωση που οι υπόχρεοι απουσιάζουν από την οικία τους το έγγραφο παραδίδεται στο σύζυγο, ή σε οποιονδήποτε από του συγγενείς, ή σε μέλος του προσωπικού!
Επίσης, εάν ο υπόχρεος επιτηδευματίας απουσιάζει από το κατάστημα, το γραφείο ή το εργαστήριο όπου εργάζονται, το έγγραφο παραδίδεται σε συνεταίρο ή συνεργάτη ή υπάλληλο, που εργάζεται στον ίδιο χώρο.

Εαν τα παραπάνω πρόσωπα δεν βρίσκονται στην κατοικία ή στο χώρο της εργασίας τους ή αρνούνται την παραλαβή του ή την υπογραφή της έκθεσης ή δεν μπορούν να υπογράψουν την έκθεση η επίδοση γίνεται με θυροκόλληση.

Εαν ο υπόχρεος είναι, κατά το χρόνο της επίδοσης, άγνωστης διαμονής, τότε αυτή γίνεται, στον δήμαρχο ή τον πρόεδρο της κοινότητας της τελευταίας γνωστής κατοικίας ή διαμονής του....

Πράξη που αποστέλλεται με συστημένη επιστολή θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μετά την παρέλευση δεκαπέντε ημερών από την ημέρα αποστολής. Στις περιπτώσεις της ηλεκτρονικής κοινοποίησης στο λογαριασμό φυσικού, νομικού πρόσωπο η πράξη θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μετά την παρέλευση δέκα ημερών από την την ηλεκτρονική ειδοποίηση του.

Μετά από αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι να κάνουν "φάλαγγα" τους φορολογουμένους για να τους παραδώσουν τα λεφτα που κρύβουν στα στρώματα και στα αμξιλάρια.Όσοι δε, έχουν χρυσά δόντια, θα τους τα βγάζουν με τανάλιες καθώς τα αναισθητικά κοστίζουν.

Το μηνυμα είναι σαφές, μας φορτώννουν παράνομους, ληστρικούς και εξοντωτικούς φόρους, μας κυνηγούν ανελεήτα μέχρι τελικής εξόντωσης, και μόνο όσοι αφήνουν τον μάταιο αυτον κόσμο, θα έχουν ξεφύγει από τους σύγχρονους "ιεροεξεταστές".

Δεν είναι άξιο απορίας γιατί αυξήθηκαν κατακορυφα, τα υπερτασικά επεισόδια, οι καρδιακές προσβολές και φυσικά συνεχίζονται οι αυτοκτονίες που μυστηριωδώς δεν αναφέρει κανείς και μάλλον δεν προσπαθεί ούτε καν να τις καταγράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: