Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΕΛ. ΤΖΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: “ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ”
xaiklais0

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ “ΚΑΡΦΩΣΕ” ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

(ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία αλλά και τις διαστάσεις του πολιτικού θρίλερ, κατηγγέλθησαν έξω από το Εφετείο της Αθήνας, μετά την κατάθεση του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. 

Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η συνήγορος του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, ποινικολόγος Έλενα Τζούλη. 

Η κυρία Τζούλη αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες για το επίμαχο θέμα του DVD της φερόμενης ως απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, που
έχει καταρρακώσει την κυβέρνηση και την έχει φέρει προ απρόοπτων εξελίξεων στο βούρκο της Μαφίας που κυβερνάει τον τόπο.

—μεταξύ άλλων η κυρία Τζούλη είπε:
“…Πήγαμε με τον κύριο Χαικάλη το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου στην Εισαγγελία Εφετών και βρήκαμε τους κ.Ντογιάκο και Παναγιωτόπουλο.Συμφωνήθηκε αφού τους δώσαμε το επίμαχο υλικό να μην αποκαλύψουμε το όνομα του Αποστολόπουλου, για τυχόν κίνδυνο διαρροής κι αυτό είναι προς τιμήν του κ.Ντογιάκου. Ο κ.Ντογιάκος πρότεινε να κατονομαστεί ο δράστης όταν γινόταν η επιχείρηση για να δοθούν τα χρήματα….

…Στις 6 το απόγευμα της 12 ης Δεκεμβρίου κανονίστηκε το ραντεβού για να δοθούν τα χρήματα από τον Αποστολόπουλο…. Το υλικό έτσι είναι απολύτως νόμιμο και ας αφήσουν όσα λένε. Δεν έχει δικαίωμα ένας βουλευτής ή ένας πολιτικός αρχηγός να δώσουν αποδεικτικό που αφορά το δημόσιο συμφέρον, μια εθνική υπόθεση;

Η χρήση του έγινε νόμιμα.
 “…6 ώρα της 12ης Δεκεμβρίου ο κ.Χαικάλης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατονόμασε ως δράστη τον Αποστολόπουλο. Άρα το θέμα το ήξερε ο κ.Στάθης. Ο Χαικάλης απαιτεί από την ΕΛΑΣ τότς να στηθεί επιχείρηση για τον Αποστολόπουλο αλλά και να πάνε στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να το ψάξουν , να το ερευνήσουν ώστε να βρουν τα λεφτά, για να συλληφθεί. Και να έρθουν σπίτι του και να κάνουν την επιχείρηση. Η ΕΛΑΣ απαντά ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του Αποστολόπουλου γιατί δεν έχει ένταλμα. Ζητείται ένταλμα από τον Ντογιάκο. Ο Εισαγγελέας λέει ότι ξέρει το όνομα του δράστη. Γιατί η Εισαγγελία δεν έκανε τίποτα εδώ και τόσες μέρες; Εδώ προκύπτουν ερωτήματα”.


ΧΑΙΚΑΛΗΣ- ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ

 ”…Σήμερα ξέρω και είχα ακούσει ότι θα έβγαιναν δημοσιεύματα για να πλήξουν τον Καμμένο , να τον εκβιάσουν χρησιμοποιώντας εφημερίδες.
Είναι γελοίοι όσοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε ζητήματα χρηματισμού. Εγώ δεν ανέφερα το όνομα του Σαμαρά. Ο Αποστολόπουλος τον ένεπλεξε. Θα μηνύσω τον Σαμαρά και τον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυση…”


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελιας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος παρότρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη να μην καταθέσει το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου για να μην διαρρευσει όπως δήλωσαν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης και η συνήγορός Του Ελενα Τζουλη. Παράλληλα άφησαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς υποστήριξαν οτι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση “για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης” και “ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα.”

Η δικηγόρος είπε πως θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου ενώ ο Παυλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας οτι όταν δει το περιεχόμενο της “θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση”

Η κα Τζούλη μιλώντας για την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου ειπε οτι ουσιαστικά αποτελεί “παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα” και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία “από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS”

Η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:

“Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προσ ήλθαμε στην εισαγγελία. Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου και του προέδρου των ΑΝΕΛ συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα”.

Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα “Το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα.” Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε οτι απόφαση του ήταν να αναμένουν.

Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε οτι είναι “νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος.”
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι “οκ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά.” Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.

Τέλος, επισημάνθηκε οτι “ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα.”

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι “όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών” λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !