Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης:Η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό

Η στρατηγική της κατατρομοκράτησης πέφτει στο κενό, εφόσον η κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει με αυτή ούτε τους φίλα προσκείμενους βουλευτές. Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας επιβεβαιώνει με αναμφισβήτητο τρόπο την αντίστροφη μέτρηση  για τον τερματισμό της πιο καταστροφικής πολιτικής που γνώρισε η χώρα στη Μεταπολίτευση.

Το άκρως απογοητευτικό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα, παρά τις πιέσεις στους βουλευτές και τις έντονες εγχώριες και ξένες παρεμβάσεις, προδιαγράφει άμεσα την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.
Προτάσεις περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού και εκλογές αργότερα, αλλαγής υποψηφίου κλπ είναι μόνο μερικά από τα σενάρια που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, αντικατοπτρίζοντας την αμηχανία και τον πανικό της κυβέρνησης.

Είναι ώρα η κυβέρνηση να διορθώσει το ατελέσφορο ατόπημα της τρομοκράτησης και να εξασφαλίσει την ομαλότητα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεννόηση  για το πρόσωπο του πρόεδρου της δημοκρατίας, αμέσως μετά της 29 Δεκεμβρίου, που θα ψηφίσει η επόμενη βουλή.

Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !