Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ:» ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ

Grande conférence de presse de Vladimir PoutineΠορφύρης Δ Σταφυλά Π
Κατά την σημερινή πολύωρη ετήσια συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν μεταξύ άλλων τόνισε :
«Η Κεντρική Τράπεζα και η κυβέρνηση παίρνουν μέτρα που αντιστοιχούν στο σημερινό οικονομικό πλαίσιο. Η οικονομική κατάσταση στην Ρωσία προκλήθηκε πριν απ΄όλα από εξωτερικούς παράγοντες..
Η Ρωσία έχει ανάγκη 2 χρόνια για να βγει από την κρίση.
Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα συνεχιστεί.
Αυτή η ανάπτυξη επιβραδύνεται αλλά συνεχίζεται.
Η οικονομία δεν θα σταματήσει να αυξάνεται.
Και η οικονομία μας θα βγει από την κατάσταση που είναι σήμερα. 
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο ;
Σύμφωνα με το πιο πεσιμιστικό σενάριο θα χρειαστούν 2 χρόνια.Grande conférence de presse de Vladimir Poutine
«Η αυστηρή θέση μας πάνω στις κρίσεις και κυρίως στο ουκρανικό έγκειται στο να δώσουμε να καταλάβουν οι εταίροι μας ότι ο μόνος καλός δρόμος είναι να σταματήσουμε να εγείρουμε τοίχους και να δημιουργήσουμε έναν κοινό χώρο ανθρωπιστικό αυτό της ασφάλειας και της ελεύθερης οικονομίας. 
Η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθάει το Donbass όπως το κάνει ως σήμερα στέλνοντας ανθρωπιστικά κομβόι.
203252884
Όλοι οι άνθρωποι που ακολουθώντας την κλήση της καρδιάς τους εκπληρώνουν το καθήκον τους είτε μάχονται εθελοντικά κυρίως στην ΝΑ Ουκρανία δεν είναι μισθοφόροι. Αν η Ουκρανία θέλει την ειρήνη και την εδαφική της ακεραιότητα οφείλει να σεβαστεί τους κατοίκους της Αν.Ουκρανίας. 
Οι τιμωρητικές επεμβάσεις στην Αν.Ουκρανία διεξάγονται από την εξουσία του Κιέβου. 
Ελπίζω ότι θα πετύχουμε σε έναν διάλογο και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ρόλο των διαμεσολαβητών δεσμευόμενοι σ΄έναν άμεσο και πολιτικό διάλογο και να κανονίσουμε την κατάσταση με αυτά τα μέσα και τα πολιτικά εργαλεία.»
« Όχι δεν πρόκειται για το τίμημα που οφείλουμε να καταβάλουμε για την Κριμαία είναι το τίμημα της φυσικής μας θέλησης να παραμείνουμε ένα έθνος,ένας πολιτισμός,ένα Κράτος. «απάντησε ο Πρόεδρος στην ερώτηση αν η οικονομική κρίση είναι το επιβαλόμενο τίμημα για την προσάρτηση της Κριμαίας.
« Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει φθηνότερο φυσικό αέριο από αυτό που διοχετεύει η Ρωσία… »   τόνισε….(ria novosti le monde)

dimpenews.com

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !