Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ : κατάσχεση της επιδότησης του ΚΕΑΤ

Αθήνα,  9 Δεκεμβρίου 2014
 Το   ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις, αφήνοντας μεταξύ άλλων και τους εργαζόμενους απλήρωτους.
Η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 ήταν 998.000 ευρώ.  Μέχρι τις  30 Νοεμβρίου  είχε πάρει μόλις 250.000 ευρώ.
Ενόψει Χριστουγέννων, εκταμιεύθηκαν σήμερα, μετά βασάνων και κατόπιν πολλών οχλήσεων,  μόλις  197.000 ευρώ.  Τα χρήματα αυτά, όμως,  δεν έφτασαν ποτέ στο ΚΕΑΤ, αφού  υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα κατάσχεσαν για  να τα συμψηφίσουν με τον   ΕΝΦΙΑ.   Λόγω κληροδοτημάτων, το ΚΕΑΤ διαθέτει πολλά ακίνητα  με συνέπεια  ο ΕΝΦΙΑ να  φτάνει τα 250.000 ευρώ. 
Η διοίκηση του ΚΕΑΤ ωστόσο, είχε προβεί σε διακανονισμό  και είχε ήδη πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις.
Ποιος ανάλγητος εγκέφαλος , ποιος ιταμός γραφειοκράτης  συμπεριφέρεται  χειρότερα και από τον χειρότερο υπάλληλο της τρόικας,  επιλέγοντας να αφήσει  χριστουγεννιάτικα σε ένδεια τυφλά παιδιά και απλήρωτους εργαζόμενους ;  Πόσο ποιο χυδαία μπορεί να γίνει αυτή η κυβέρνηση στα ξέπνοά της;  
Ας μην ελπίζουν ότι η ύβρις θα μείνει ατιμώρητη.

Από το Γραφείο Τύπου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !