Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΤΗ: "Δεν μπαινουν όλα στο ίδιο τσουβάλι"

Thoureios
14.14.2014
Δείτε πως το Μηντιακό σύστημα ξεροβήχει  και την αμηχανία που το φέρνει η Χρύσα Διαβάτη όταν του το λέει κατάμουτρα πως δεν είναι δυνατόν όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.

Η καταπληκτική τοποθέτηση της κ Διαβάτη συνεχίζεται  τονίζοντας ότι δεν αφήνουν τις αξίες να φανούν για να επικρατούν τα δικά τους προϊόντα τα οποία αποχαυνώνουν τον λαό.


 Επιμελώς η κυρία Διαβάτη δεν αναφέρει το όνομα του "νεαρού" που βραβεύτηκε ως ηθοποιός, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός "ποιεί ήθος" και συνεχίζει να λέει ότι δεν τον ξέρει καν και δεν ήξερε ότι ήταν στην αίθουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση της κ. Διαβάτη έγινε πριν την βράβευση του νεαρού.

Θέλοντας ο thoureios  να συνεχίσει την φιλοσοφία της κ. Διαβάτη δεν αναφέρει το όνομα του νεαρού βραβευθέντος πιστός στις αρχές του και στους διακριτούς ρόλους των φορέων και των προσώπων, και όχι στην ισοπέδωση.

Δείτε τα καταπληκτικά video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !