Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - Παραιτήθηκε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. Πάρης Σαββαϊδης!

Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη,αναφέρουν πως  υπέβαλε πριν λίγο την παραίτηση του, στον υπουργό Υποδομών και μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, Πάρης Σαββαΐδης. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον καθηγητή Αγρνονομίας και Τοπογραφίας του Α.Π.Θ. στην ξαφνική παραίτηση,αλλά ειδικά το τελευταίο διάστημα, ήταν κοινό μυστικό, ότι οι σχέσεις του με την πολιτική ηγεσία του

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Η γυναίκα του Τζορτ Κλούνεϊ έρχεται στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης!!!

Η νιόπαντρη 36χρονή καλλονή Αμάλ Αλαμουντίν, σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ που έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό το να βρεθεί στα Γιάννενα για να δει από κοντά το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης!Όπως όλα δείχνουν, η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ  αναμένεται να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Ελλάδας στη «μάχη» υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο στο Μουσείο της Ακρόπολης.Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, η Αμάλ Αλαμουντίν θα φτάσει στην  Αθήνα τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, συνοδευόμενη από τρεις συνεργάτες της.Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα έχει συνάντηση

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημερωτικό Δελτίο - Συνέντευξη στο Πρωινό ΑΝΤ1 29.09.2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Ενημερωτικό Δελτίο
                         Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στην τηλεοπτική εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 συμμετείχε ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, και είπε σχετικά με τα ερωτήματα που του τέθηκαν :
Παπαδάκης: Έρχεται η Τρόικα από αύριο. Τι θα κάνετε αλήθεια αν όλα αυτά τα οποία ζητάει η Τρόικα τα βάλει; Σου λέει κύριε είναι τα προ απαιτούμενα. Τα έχετε ψηφίσει ή ήσαστε υποχρεωμένοι να τα εφαρμόσετε. Τι θα κάνετε κύριε Υπουργέ; Αν ζητήσει για παράδειγμα το ΕΚΑΣ.

"Σφαλιάρα" Αιγύπτου στην Τουρκία: Στήριξε καθαρά την Κύπρο - Σίγουρα περισσότερο απ'ότι την στηρίζει η Αθήνα...

Η Αίγυπτος έχει μετατραπεί στο σημαντικότερο ανάχωμα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, σημαντικότερο και από το Ισραήλ σε αυτή την φάση: Πριν μερικές ώρες για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια απορρίφθηκε με την υποστήριξη και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον Οργανισμό ....
Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC) το αίτημα της Τουρκίας να υπάρξει αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου».

τον ψηφισατε;;; ξερετε που να τον βάλετε τωρα....

Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!»

Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!

Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και.....
συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΣΟΚ! Βρέθηκε με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Αττικής. Βαριά αδικήματα, συγκλονιστικό παρασκήνιο και πολλά ερωτήματα!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο!
Εν μέσω θυέλλης, παρασκηνιακής προς το παρόν, για το θέμα της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, η Τράπεζα Αττικής αντιμετωπίζει νέες σοβαρές περιπέτειες!
Όπως πληροφορείται το Press-gr, την Τετάρτη αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Ευάγγελος Δελής.

Επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων για Αμφίπολη: Ο τάφος έχει συληθεί

Βέβαιη για τη σύληση του τάφου στο λόγο Καστά, είναι η επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Ρωμιοπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν βγάλει τόσα
χώματα έξω από τον τάφο, κιβώτια ολόκληρα, τα οποία ξέρω καλά ότι τα κοσκινίζουν. Τίποτα δεν βρήκαν, κάποιες ενδείξεις; Γιατί δεν μας λένε; Δεν βρήκαν ούτε καρφιά; Τα καρφιά είναι πραγματικό στοιχείο. Όταν βρίσκεις καρφιά, και μάλιστα μεγάλα, αμέσως λες “έχουμε ξύλινο φορείο”».

H λύση για το πρόβλημα της καννάβεως

 Αντώνιος Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

Γιατί σε μερικά κράτη επιτρέπεται η κάνναβις, και σε άλλα απαγορεύεται, ακόμα και το αλκοόλ?
  Γιατί σε κάθε κράτος υπήρχαν εποχές που απαγορευόταν κάτι, και μετά απελευθερώθηκε?
  Ο λόγος είναι απλός: μια άγρια, αυστηρών ηθών κοινωνία, με έντονη την κεντρική εξουσία και τη θρησκεία, αυτή συνήθως απαγορεύει πολλά πράγματα για να υπάρχει πειθαρχία, για να μην χάσουν μερικοί την εξουσία.  Το αλκοολ, την κάνναβη, την ομοφυλοφιλία, την ευθανασια, κλπ
  Η ίδια αυτή κοινωνία, μετά από λίγα χρόνια, αν υπάρχουν οι κατάλληλες ζυμώσεις, η ίδια κοινωνία αλλάζειάποψη, και θεωρεί ως φυσικό, ως ανθρώπινο, ως προσωπικό θέμα, κάτι που πριν λίγα χρόνια απαγόρευε. 

Η πολιτική εφημερίδα ως μηχανισμός αλλοτρίωσης σήμερα;

Γράφει ο Χρήστος Παπαδημητρίου*.
Υγ…
αγαπητέ μου να γνωρίζεις ότι η επί «μισθώ αρθογραφία» στην ουσία είναι μιας μορφής εργολαβία, κατά συνέπεια ο επαγγελματίας αρθρογράφος, δεν είναι δημοσιογράφος με την έννοια της καταγραφής του γεγονότος που έγινε, αλλά της έκφρασης άποψης που του παραγγέλλεται…, ιδιαιτέρως στην πολιτική εφημερίδα η παραπάνω θέση εξαντλείται στην ιδεολογική κειμενογραφία και ως εκ τούτου να γνωρίζεις ότι λειτουργεί και ως αλλοτριωτική διαδικασία… και αυτό πρέπει να το σκεφτείς καλά …αν επιθυμείς να γράφεις ελεύθερα η να γράφεις αμειβόμενος κατ αποκοπή με ότι αυτό σημαίνει… 

Α. Μητρόπουλος: Η τρόικα πρέπει να λογοδοτήσει

mitrop-e1366760461130«Η Τριαρχία των Δανειστών πρέπει να λογοδοτήσει» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρόσφατη παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο: «Για την Ελλάδα και την Αριστερά – Κείμενα αυτοκριτικής και ευθύνης».
Ο ειδικευμένες στα εργατικά και στα ασφαλιστικά καθηγητής υποστήριξε την περασμένη Πέμπτη, ότι πρέπει να κοστολογηθεί η ύφεση, η ανθρωπιστική κρίση, η καταστροφή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, η αλλοτρίωση του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου της, η μετανάστευση των «εγκεφάλων» και η γενική υποβάθμιση της πατρίδας στον διεθνή καταμερισμό εργασίας.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

9 κυβερνητικοί βουλευτές έτοιμοι να προσχωρήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ;

Εγκαταλείπουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ πριν από την εκλογική τους κατάρρευση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας kontranews που το έχει ως πρωτοσέλιδο θέμα.
Η εφημερίδα επικαλείται εγκυρότατες πληροφορίες της που λένε ότι εδώ και και καιρό εννέα κυβερνητικοί βουλευτές (τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ) έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέποντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνετη νίκη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ενδεχόμενες εκλογές , προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά "τρυπώνοντας" στα ψηφοδέλτια του αριστερού κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία ωστόσο δεν έχει "μετρηθεί" για την εγκυρότητά της καθότι καθότι το σημερινό κυριακάτικο φύλλο είναι μόλις το 5ο, οι 9 βουλευτές έχουν τριπλό στόχο:

α) να δείξουν (και καλά) την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Δείτε τα έγγραφα – φωτιά της Ραχήλ Μακρή για την Eurobank

  «τράπεζες έχουν μεταφέρει κάτω από την μύτη των ελεγκτικών μηχανισμών, το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων τους, ύψους 25 δισ., στα νησιά Κέυμαν».

Το απόγευμα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, ότι «τράπεζες έχουν μεταφέρει κάτω από την μύτη των ελεγκτικών μηχανισμών, το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων τους, ύψους 25 δισ., στα νησιά Κέυμαν».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ...!!! ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΡΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 28.09.2014 
 Προεκλογικά στις περασμένες εκλογές ο Μανώλης Γλέζος είχε δηλώσει ότι, "θα αξιοποιηθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων" και σηκώθηκε ολόκληρο το πολιτικό - οικονομικό Σύστημα να τον «φάει».

Ποιά είναι τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που αποκρύπτουν και θάβουν τους ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ;;;;;;;;

Φίλος αναγνώστης, τον οποίον και ευχαριστώ πολύ,  συγκέντρωσε και μου έστειλε τις παρακάτω αναρτήσεις, που αποκαλύπτουν ένα τρομακτικό παζλ απόκρυψης των ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Για λόγους ευνόητους, διέγραψα το όνομά του. Το ερώτημα όμως από όσους διαβάσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, θα μείνει προφανώς αναπάντητο.
Το βέβαιο πλέον είναι, πως κάποιοι λειτουργούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ στο πιο καίριο πόστο, που προφανώς υπακούοντας σε ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, θάβουν την Ιστορία.

Μεγάλη Ερευνα: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;

Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον το κεφάλαιο «Γερµανία». Τόσο που όλοι µας, µα όλοι µας, κοιµόµαστε και ξυπνάµε µε αυτόν τον «εφιάλτη». Αυτόν τον φαινοµενικά πολύ δυνατό παράγοντα της Ευρώπης, την «ατµοµηχανή» της Ε.Ε., όπως συνηθίζουµε να λέµε, που αποφασίζει και διατάσσει και όλοι τρέχουν σαν µαϊµούδες πίσω της, τρέµοντας τα ακόµη χειρότερα που θα της έλθει να ξεφουρνίσει. Εφιάλτης και κακό µας όνειρο στον ύπνο και στο ξύπνιο η Άγγελα και ο καλός της, ο κ. Σόιµπλε. Αυτός, µωρέ, που µας εκβιάζει και απειλεί µε την παραχώρηση της εθνικής µας κυριαρχίας. Δύο χρόνια τώρα δουλεύει ασταµάτητα η κίτρινη προπαγάνδα στη Γερµανία και όλοι µαζί, ως µία απίθανα παράφωνη χωρωδία, µας βρίζουν και µας τροµοκρατούν µε το χειρότερο τρόπο.

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση ποτέ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε εμμέσως πλην όμως σαφώς, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι «δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να γίνει.

Γιατί το ''τζάμπα όλα'' και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε; Τον κόσμο θέλουν να αλλάξουν, την Ελλάδα θέλουν να κρατήσουν στο χθες. Έκαναν καμπάνια για μια Ευρώπη χωρίς σύνορα.

Το νοσοκομείο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» ούτε σώθηκε, ούτε πουλήθηκε…. Απλά ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΘΗΚΕ!!!

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ -ΣΑΛΑΣ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ27 Σεπτεμβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  — Μερικές φορές, ο φίλος «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» με βάζει σε κάτι λούκια…. Μα τι λούκια….!
  — Μου γνωστοποίησε παραπροχθές την υπόθεση του ιδρυματικού χαρακτήρος νοσοκομείου του πρώην Ερυθρού Σταυρού «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» που τη τελευταία κυρίως δεκαετία, έχει γίνει συνώνυμο με την έννοια των επαναλαμβανόμενων οικονομικών σκανδάλων, το οποίο πέρασε όπως όλα δείχνουν, στα νύχια της τζάμπα-τρώγουσας τράπεζας Πειραιώς.
  — Τέτοιο ψάξιμο στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, για μια εταιρεία φάντασμα (Ημιθέα ΑΕ), δεν έχω ξανακάνει και δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα λιγοστά ευρήματα, που συνοψίζονται στα παρακάτω:

Υπερεθνική τρομοκρατία

 ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
 Ο νέος αντιτρομοκρατικός πόλεμος που ξεκίνησε η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) βασικά οι ελίτ των χωρών της Ομάδας των 7 που διαχειρίζεται τη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης― δεν αποτελεί παρά τη συνέχεια του «μακρού πόλεμου» που ανακοινώθηκε οκτώ περίπου χρόνια πριν από το Αμερικανικό Πεντάγωνο.

Ηνωμένο Βασίλειο : Συγκεντρώνουν πληροφορίες τα πολεμικά αεροσκάφη που στάλθηκαν στο Ιράκ

Απόδοση: Λούρου Σταυρούλα 
Βρετανικά αεροσκάφη που στάλθηκαν να ενταχθούν στην καταπολέμηση του ISIS έχουν πραγματοποιήσει αποστολές αναγνώρισης , αλλά δεν έχουν ακόμη στοχευμένες μαχητικές θέσεις , δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το αεροσκάφη θα βοηθήσουν στον καθορισμό στόχων για μελλοντικές αποστολές , σύμφωνα με το υπουργείο .
Είναι έτοιμοι να χτυπήσουν , όταν χρειάζεται, ανέφερε το υπουργείο .

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες εκλογών...

Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες εκλογών Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα τα δύο σενάρια που έχει στο συρτάρι του ο  πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις πρόωρες εκλογές.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη ...
εκπονήσει σχέδιο για την περίπτωση που αποδειχθεί αδύνατη η συγκέντρωση των 180 ψήφων. Το «κάψιμο» πολιτικών προσώπων με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, αλλά και το γενικότερο πολιτικό κλίμα φαίνεται πως περιορίζει την πιθανότητα συγκλίσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να μεσολαβήσουν πρόωρες κάλπες

Μήπως και η Κύπρος δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ όπως η Ελλάδα;

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη Πολλές φορές η προπαγάνδα ενός καθεστώτος με τη βοήθεια των ΜΜΕ περνάει μηνύματα στο λαό με σκοπό να καλύψει άλυτα προβλήματα της πολιτικής του ή κρυφές συμφωνίες που έχει κάνει, όπως τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο ή τη μη φορολόγηση των πολυεθνικών που θα κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ελληνική ΑΟΖ, κάτι που δεν θα αποφέρει και έσοδα στην Ελλάδα. 

Ανοιχτή εκδήλωση για την Δημοκρατία και την Συνταγματική αναθεώρηση



                Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2014
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Η Πολιτική Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, διοργανώνει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Δημοκρατία και Συνταγματική αναθεώρηση».

Στα «Ενθέματα» αύριο Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Στα «Ενθέματα» αύριο Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου
Στα περίπτερα εντός της «Αυγής», στο μπλογκ τους (enthemata.wordpress.com), στο facebook (Enthemata Avgis) και στο twitter: @enthemata

Αποσπάσματα από το καινούργιο βιβλίο της Naomi Klein, κείμενα των: Δέσποινας Μπίρη, Κωνσταντίνου Χατζηνικολάου, Στάθη Γκότση και Όλγας Σακαλή, Νίκου Παπαδημητρίου, Δέσποινας Καταπότη, Ελένης Πορτάλιου, Γιάννη Χαλεπιανού, Τριαντάφυλλου Ε. Σκλαβενίτη και Γεωργίας Παπαγεωργίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ποιες εταιρείες είχαν «φακελώσει» 5 εκατ. Έλληνες και έστελναν προσωπικά μας δεδομένα ακόμα και στην εκκλησία της Σαΐεντολογίας!

Και όμως δεν πρόκειται για ευφάνταστο σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
parΗ Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υψηλά επέβαλε πρόστιμα σε εταιρείες διαχείρισης και συλλογής πληροφοριών για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε περισσότερους από 5 εκατ. Έλληνες!
Ειδικότερα, η Αρχή, με απόφασή της (100/2014), επέβαλε συνολικό πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εταιρεία «ΡΑΝΝΕΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ», καθώς επίσης και πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία «ADD ΟΝΕ – Εμπορική – Εισαγωγική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης».
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ελεγκτικές αρχές που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση παρακωλύθηκαν κατά τη διενέργεια του ελέγχου, καθώς μεταξύ άλλων διαπίστωσαν ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν διαγραφεί από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών!!!

ΚΑΛΥΨΗ: ο "Πρώτος Κανόνας" σε μια "Ένοπλη Συμπλοκή"

του κ ΤΣΙΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ
 
Είναι προφανές και ζωτικής σημασίας το να γνωρίζει κάποιος, που δέχεται ένοπλη επίθεση, πώς να χρησιμοποιήσει το όπλο, που τυχόν φέρει και ο ίδιος, για να αποκρούσει με επιτυχία τον επιτιθέμενο και να σώσει τη ζωή του.
Περισσότερο πολύτιμο όμως είναι να γνωρίζει ο δεχόμενος την επίθεση πώς να καλυφθεί. 

Η πρώτη επιτυχία σε μια ένοπλη (με πυροβόλα όπλα) συμπλοκή είναι να αποφύγει ο αμυνόμενος να δεχτεί κάποια βολή, η οποία μπορεί να τον αχρηστεύσει ή να αποβεί μοιραία για τη ζωή του άμεσα.

έρχεται το Νέο Ημερολόγιο !...

Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

 Το μόνο που ξέρουν οι περισσότεροι για το ημερολόγιο είναι πως: 'οι παλαιοημερολογίτες έχουν το δικό τους, και πως στο Άγιο Όρος πάνε με το παλιό'.
  Ας μάθουμε περισσότερα:  Μετά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες εφαρμόστηκε το Ιουλιανό Ημερολόγιο, πήρε το όνομα του Ιουλίου Καίσαρα. Επειδή όμως έχανε λίγα δευτερόλεπτα κάθε μέρα, εφευρέθηκε  πολύ αργότερα το Γρηγοριανό ημερολόγιο, πήρε το όνομα από τον Πάπα Γρηγόριο, είναι αυτό που έχουμε έως σήμερα...  Εχει 365 μέρες και μια μέρα παραπάνω , την 29 Φλεβαρη, κάθε 4 χρόνια, περίπου.
   Ομως κι αυτό είναι λάθος!. Ναί, έχει πολλά λάθη και ατέλειες.

ΠΗΓΗ ΛΥΚΟΥΔΗ:"ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ"…!!!(VIDEO)

Toυ Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 26/9/2014
Όταν ένας λαός το έχει μέσα του, το οτιδήποτε και οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, είναι αδύνατον να τον κοιμίσουν παντελώς…!!!
Κόντρα λοιπόν στο σημερινό πολιτικοοικονομικό σύστημα που θέλει τον Ελληνικό λαό εντελώς ανύπαρκτο, η γνωστή πλέον στην Ελλάδα και στο εξωτερικό νεαρή συνθέτης ΠΗΓΗ ΛΥΚΟΥΔΗ και ο γνωστός μαέστρος της συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ την περασμένη Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ  & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ,  στoν κατάμεστo κήπο του παραπάνω μουσείου, κατέπληξαν το κοινό παρουσιάζοντας «Μουσικούς & ποιητικούς διαλόγους», με αφήγηση και  τραγούδι από τον τραγουδιστή της νέας γενιάς ΣΠΥΡΟ ΚΛΕΙΣΣΑ..!!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς..ο μεγαλύτερος ταχυδακτυλουργός όλων των εποχών…εξαφάνισε ΑΟΖ & κοιτάσματα 7 τρισ.ευρω

Σαμαράς..ο μεγαλύτερος ταχυδακτυλουργός όλων των εποχών…εξαφάνισε ΑΟΖ & κοιτάσματα 7 τρισ.ευρω
 Γράφει σε  άρθρο του το Reuters στις 3 Οκτ. 2012:
  Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά την τύχη της Ελλάδας, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί οι πρώτες εκτιμήσεις που μιλάνε τουλάχιστον για 600 δις δολάρια έσοδα, από τα αποθέματα, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο και έχει περιέλθει στο Reuters.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Εάν περάσει το σκάνδαλο, θα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Εάν περάσει το σκάνδαλο, θα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το σκάνδαλο με το Ερρίκος Ντυνάν που προετοιμάστηκε προσεκτικά από την εποχή Λοβέρδου το 2010, δεν αφορά μόνο το νοσοκομείο και τα 200 εκατομμύρια που θα κάνουν φτερά.

Εάν αυτό το ανοσιούργημα υλοποιηθεί, τότε ανοίγει η κερκόπορτα για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας. ...

Πολιτικός σεισμός - ΔΙΑΛΟΓΟΙ-ΣΟΚ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ

O Γεωργιάδης ζητάει δημοψήφισμα "ευρώ ή δραχμή"!
Στο γνώριμό του ρόλο ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης πρωταγωνιστεί σε κατηγορίες κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Από το βήμα της Bουλής, και όχι μόνο εκτοξεύει μπόλικες: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κρυφό σχέδιο», ότι υπάρχει «μυστικό plan b», ότι «βαδίζει στη γραμμή Γιώργου Παπανδρέου», ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει εκτός ευρωζώνης επειδή η Αξιωματική Αντιπολίτευση επεξεργάζεται σχέδιο για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση με τους δανειστές οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Αμφίπολη – παρέκβαση

 Αυτός ο τάφος είναι ένας Νιαγάρας οιωνών
Καλημέρες!
Ετούτη η ανάρτηση δεν είναι μεγάλη. Θα μπορούσε απλώς να μείνει στα σχόλια, αλλά θέλω να φανεί. Η ανάρτηση, που θα καλύψει το θέμα εκτενώς, θ’ ακολουθήσει από Δευτέρα.
Η παρούσα θέλει να δείξει ακόμη κάτι: πως επαγρυπνώ. Δεν μου ξεφεύγει τίποτε! :-)
  • Ένα σημερινό σχόλιο αναγνώστη μου:
Μηπως η υπαρξη του "Σήφη" δηλωνει μαυρο τελετουργικο
ανοιγματος πυλης και οτι υπαρχει μεσα σε αυτην;

Το αίνιγμα του τάφου της Αμφίπολης – 2α

arxigramma-Aυτές τις μέρες, φαίνεται πως αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου βάλανε φωτιά στα ψαχτήρια – ψάχνοντας γιά “τάφο Μεγάλου Αλεξάνδρου”. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πως το θέμα έχει συνεπάρει όχι μόνον εμάς τους Έλληνες, αλλά όλον τον κόσμο.

Πρόεδρος Αρμενίας στον ΟΗΕ: "Στο διάβολο οι συμφωνίες με την Τουρκία"

«Στο διάβολο με τις τουρκικές συμφωνίες» φώναξε πό το βήμα της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρόεδρος της Αρμενίας, Serzh Sargsyan και συνέχισε λέγοντας
«ότι η πατρίδα είναι ιερή και απαραβίαστη και καλύτερα να μείνουν μακριά από εμάς (οι Τούρκοι) με τα παζάρια τους», δείχνοντας για άλλη μια φορά πως αντιμετωπίζουν την Τουρκία πατριώτες πολιτικοί δυστυχώς άλλων χωρών και δίνοντας μαθήματα αξιοπρέπειας στο ελληνικό πολιτικό σύστημα το οποίο σκύβει ανελλιπώς το κεφάλι μπροστά στην τουρκική αδιαλλαξία και επιθετικότητα.

ΗΠΑ : Η συμφωνία ασφαλείας του Αφγανιστάν

533b0922780e3

Απόδοση: Λούρου Σταυρούλα
 ΗΠΑ : Η συμφωνία ασφαλείας του Αφγανιστάν μπορεί να υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα
Η κυβέρνηση Obama αναμένει μια συμφωνία ασφαλείας που θα επιτρέψει στα αμερικανικά στρατεύματα να παραμείνουν στο Αφγανιστάν το επόμενο έτος. Η συμφωνία θα πρέπει να υπογραφεί από τον εισερχόμενο πρόεδρο της χώρας ήδη την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του State Department.

Κυπριακο σεχ!! (2ο επεισοδιο)

Αν δεν τοχετε ηδη διαβασει, θα(υ)μαστε (και) την ντοπιολαλια!
Tipster γεια και χαρά σου. Γουστάρω που ο καθένας λαλεί την σέξι «πελλάρα» του σε τούτη τη στήλη. 
Εν πελλαμός! Λοιπόν, ήρτε η σειρά μου να πω τζιαι εγώ τη δική μου. Εγνώρισα μια πολλά ωραία κοπέλα, ακριβώς όπως την ήθελα. 
Όμορφη, τέλειο κορμί, ωραίος τύπος και τα βρίσκουμε σε ούλλα. Το μόνο προβληματάκι μας είναι, ότι την ώρα του σεξ, τσιριλλά. 
Πολλά δυνατά, μάλιστα, και έχω πρόβλημα με τους γειτόνους μου. Εμένα, αρέσκει μου, γουστάρω το, φουντώνω, ανάφκω, αλλά έχω κάτι αρτηριοσκληρωμένους γέρους δίπλα μου, που ήδη εκάμαν μου πρόβλημα. Χτυπούν μας τον τοίχο, για να καταλάβεις. Άσε, που όποτε με θωρούν, λαλούν μου το τρικούτσουλλα ότι ακούν μας τζιαι δεν μπορούν να κλείσουν μάτι. 

Κυπριακοι διαλογοι (σεξομολογησεις)

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!!

Αγαπητό PC- Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα,
περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα! …όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9
και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, …..όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Η «Κοινωνία των 400 Ευρώ» – Η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού που «θάφτηκε»

grafeio_proipologismou_voulis_ekthesi_kollazΤα μνημόνια διαμόρφωσαν την «κοινωνία των 400 ευρώ». Ηδη, με περίπου 430 ευρώ το μήνα ο καθένας, στην καλύτερη περίπτωση, προσπαθούν 2,5 εκατ. άτομα να επιβιώσουν, σύμφωνα με την ενδιάμεση έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που «θάφτηκε» από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, ελέω… στήριξης του «success story».
Την ίδια στιγμή, με την ύφεση να συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει «φως στο τούνελ», επιπλέον 3,8 εκατ, πολίτες είναι στο «κατώφλι της ανέχειας» και την οικονομική – κοινωνική κατάρρευση.

Περί "Οροθετικών" Παιδόφιλων, ο Λόγος!

Ήταν έξι ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Μαΐου 2012 όταν ο τότε «υπουργός» Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, που είχε αναλάβει και ήδη είχε ξεκινήσει την κατεδάφιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, χρειαζόταν ένα «αφήγημα» ώστε με κάποιον τρόπο και πάση θυσία, να καλυφθεί όπως-όπως το χάος το οποίο προκαλούσε ο ίδιος και ο εσμός των συμβούλων του και των συντρόφων του σοσια-ληστών, στην ελληνική κοινωνία γενικότερα και στο ΕΣΥ ειδικότερα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑΙ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΝΤΟΡΑ, ΠΟΤΕ!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
                                                                                 twitter:@egerssi
Εμφάνιση image002.jpg            Η “Νέα Δημοκρατία” των πάλαι ποτέ μεγάλων αυτοδυναμιών, εξακολουθεί σήμερα και παραμένει κόμμα Εξουσίας, λόγω της συμμετοχής στην συγκυβέρνηση του εξαμβλωματικού Νέου ΠΑΣΟΚ, παρ΄ ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός την κατέταξε σε δεύτερο κόμμα. Η ΝΔ σε όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, εξακολουθεί να παραμένει σταθερά, δεύτερο κόμμα στην επιλογή των Ελλήνων πολιτών. Στις επικείμενες εκλογές - όποτε και αν γίνουν αυτές – ενδεχομένως και να καταποντισθεί με ποσοστά χαμηλότερα και αυτών των Εθνικών εκλογών του Μαΐου 2012 (18,85%).

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Αριστοτέλης στη σύγχρονη εγκληματολογική σκέψη»

Με μια διάλεξη του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Ε. Ανδρουτσόπουλου, με θέμα «Ο Αριστοτέλης στη σύγχρονη εγκληματολογική σκέψη» το γνωστό «στέκι» προβολής κάθε «νέας φωνής» σε θέματα Πολιτισμού και Τέχνης «Gallerie Δη-μιουργών» (Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά, τηλ. 210 6251732)  ανοίγει στις 11 το πρωί της Κυριακής, 5 Οκτωβρίου, την αυλαία των δράσεών της για την περίοδο 2014-2015, ευελπι-στώντας να δώσει στο κοινό, για άλλη μια χρονιά, υψηλού επι-πέδου πνευματικές δημιουργίες.

Εξάλλου, η επιλογή του κ. Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος έχει σπουδάσει Δημοσιολογία, Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες και έχει ειδικευτεί στην Εγκληματολογία, αλλά κυρίως του θέματος που θα αναπτύξει, είναι δείγματα της επιλογής των θεματικών διαδρομών, τις οποίες η «Gallerie Δημιουργών» έχει προγραμματίσει.

Τι δουλειά είχε ο Παπασταύρου με τον Σαμαρά και την Μερκελ ;


  Τι δουλειά είχε ο Παπασταύρου με τον Σαμαρά στην Μερκελ ;

Τι έχει πια αυτός ο Παπασταύρου και έχει “μαγέψει” τόσο πολύ τον Σαμαρά που φτάσει στο σημείο να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμη τον Ελληνα Πρέσβη στην Γερμανία , ο οποίος τυγχάνει να είναι και εξάδελφος του Πρωθυπουργού ;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ; 

Το προσωνύμιο “αναδελφος” δεν το απέκτησε τυχαία ο Αντώνης Σαμαράς και αυτή την φορά προτίμησε να παραβιάσει
όλα τα πρωτόκολλα , θεσμικά και άλλα να έχει δίπλα του τον Παπασταύρου και οχι τον ίδιο τον Ελληνα Πρέσβη.

Τόση αγάπη κ.Πρωθυπουργέ για έναν ανθρωπο με πρωταγωνιστικό ρόλο στις καταθεσεις της λίστας Λαγκαρντ, βρίσκεται σε θέση κλειδί στο Μαξίμου,  ανθρωπος για τον οποιον δημοσιεύθηκαν τερατώδεις καταγγελίες για εμπλοκή του με πρόσωπα που ελέγχονται για το σχέδιο Πυθία,

που να οδηγήσετε σε παραίτηση ακόμη και τον Ελληνα Πρέσβη ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο συνεταίρος του κ. Παπασταύρου και η λίστα φωτιά




Πηγή

Να γιατι οι φασιστες μισούν και τρέμουν τον Ελληνισμό: Η φλόγα στην ελευθερη Βενεζουέλα, άναψε με φως Ελληνικο…

Απο τον Μετερνιχ στον Κεμαλ, απο τον Χιτλερ στον Νταβούτογλου, απο τον Φον Γκρουμπκοφ στον Σόρος: Γι’ αυτο οι τύραννοι του πλανήτη τρέμουν τον Ελληνισμό. Την αέναη πηγή λευτεριάς του Γηγενή, απέναντι στον εισβολέα.
ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Την τυραννική στάση των Τούρκων εισβολέων κατά την προεπαναστατική περίοδο του 1821 μπορεί να μην την βλέπει η κυρία Ρεπούση, την είδε όμως....
και την κατέγραψε με λεπτομέρειες ο πρόδρομος της Λατινοαμερικάνικης ανεξαρτησίας ο θυελλώδης στρατηγός Μιράντα από τη Βενεζουέλα, που πέρασε ως περιηγητής στη χώρα μας, λάτρεψε τους Έλληνες, περιηγήθηκε τους ιστορικούς τόπους και τα πεδία μαχών σε όλη την επικράτεια.

Π.Φάκλαρης: «Ο τάφος της Αμφίπολης λεηλατήθηκε τουλάχιστον μια φορά - Δεν είναι βασιλικός ο τάφος της Βεργίνας»

Την εκτίμηση ότι ο Τάφος της Αμφίπολης έχει λεηλατηθεί τουλάχιστον μία φορά και μετά το γεγονός έμεινε ανοιχτός και εκτεθειμένος, κάνει ο Παναγιώτης Φάκλαρης, καθηγητής κλασσικής
αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που επί 36 χρόνια θήτευσε στις ανασκαφές της Βεργίνας και εργάστηκε στους δυο ασύλητους Μακεδονικούς τάφους της Μεγάλης Τούμπας.

Γιατί παραιτήθηκε ο Ελληνας πρέσβης στο Βερολίνο: «Εγώ δεν είμαι κλητήρας»...

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο διπλωματικό σώμα η απόφαση – σύμφωνα με πληροφορίες – του Έλληνα πρέσβη στη Γερμανία Παναγιώτη (Νότη) Ζωγράφου, να υποβάλει την παραίτησή του, 24 ώρες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida ο πρέσβης μας, που είναι δεύτερος εξάδελφος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ένιωσε ότι καταρρακώθηκε το κύρος του, καθώς, ενημερώθηκε τυχαία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και αποκλείστηκε από τις διμερείς συνομιλίες.

Σάλο έχει προκαλέσει σε μια γειτονιά της Ν. Σμύρνης, το γράμμα που έγραψε ένας ένοικος πολυκατοικίας και το έριξε κάτω από τις πόρτες των γειτόνων του.

Προς όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας...
Καλησπέρα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν με ξέρετε. Είμαι ο τύπος που μένει στον τέταρτο όροφο στο τελευταίο διαμέρισμα δεξιά. Μετακόμισα εδώ πριν από ένα χρόνο....

Δεν με ξέρετε γιατί δεν σας έχω χτυπήσει την πόρτα ποτέ για να ζητήσω κάτι και σπάνια συναντάω κάποιον από εσάς στο διάδρομο. Δεν είναι ότι δεν είμαι κοινωνικός, απλά δεν με ενδιαφέρει να σας γνωρίσω, αν και δεν αποκλείεται ανάμεσά σας να υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Χέστηκα.