Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ 10 βασικοί λόγοι για να μην ψηφίσετε Ποτάμι και Σταύρο Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ...ΛΑΛΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!!!!

Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τη συμπεριφορά του κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ΧΘΕΣ, και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, να «αγκαλιάσουν» τον ΔΟΛιο εκδότη του συστήματος, αν και γνωρίζουν, ότι όλη η Ελλάδα τους θεωρεί ως πηγή μόλυνσης, διαφθοράς, εκτροφείο κομματικού ανδραποδισμού και βρώμικης ποδηγέτησης του πολιτικού κόσμου, πλύσης εγκεφάλου και τηλεοπτικού ψεκασμού, που 3 χρόνια τώρα ήταν ανεπανάληπτος.?

Δηλαδή μας ''δείχνουν'' τι μας περιμένει? μας δείχνουν ότι προσκύνησαν οι ..αριστεροί ''πατριώτες'' τους διαπλεκόμενους , που φυσικά δεν βοηθούν για την ψυχή τους.

Γλύφουν, οι μεν τους δε, ώστε οι Συριζαίοι με τον άθλιο και ύπουλο χαρακτήρα τους να καθίσουν στην ''μεγάλη'' πολυθρόνα που στηρίζεται στα MEGAάλα υποβοηθήματα των νταβατζήδων και των τοκογλύφων που σήμερα, τους ''απειλούν'' γελώντας και κλείνοντας το μάτι της ατιμίας και της ανήθικης υποκρισίας.

*Αγκάλιασαν τους επώνυμους νταβατζήδες που μαζί με τους τοκογλύφους, ‘’κυβερνούν’’ στην πατρίδα μας, και αντέδρασαν σκληρά και άμεσα, στην πρώτη σοβαρή προσπάθεια του ΕΝΤΙΜΟΥ τότε Πρωθυπουργού, να βάλλει τάξη στην τριακονταετή ΑΤΑΞΙΑ και να φορολογήσει τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, ώστε να σταματήσει η αιμορροφιλία από τους φτωχούς και τους αδύνατους?

*Βρήκε ευκαιρία τότε ο Αντώνης και ΣΗΜΕΡΑ ο Αλέξης, να δείξουν ότι παραμένουν ιδιοτελείς ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και υπονομευτές της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΥΝΟΜΙΑΣ !!!

*Κρίνετε μόνοι σας την αντίδρασή τους αφού ανέτρεψαν, τον τότε Πρωθυπουργό που ΤΟΛΜΗΣΕ να φορολογήσει τα βρόμικα αφεντικά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ του 3%, ???

ΤΙ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ?
Πολιτική νομιμοποίηση για την συμμετοχή του στην ανατροπή του Παπανδρέου?

Τι έκανε για την Ελλάδα ο Τσίπρας, από το 2010 μέχρι το 2012, όταν αυτή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού? Στάθηκε στο πλευρό της κυβέρνησης και πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και αγωνίστηκαν μαζί να σώσουν την πατρίδα μας, ΄Η, ‘’ΕΚΑΨΕ’’ κυριολεκτικά και μεταφορικά ΟΛΗ την Ελλάδα? Δυστυχώς θυμόμαστε και ντρεπόμαστε, πως και που βρέθηκαν τόσοι ‘’οργισμένοι’’ επαναστάτες, που διέλυσαν ότι είχε απομείνει, αρνήθηκαν να πληρώσουν, (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) συκοφάντησαν, υπονόμευσαν και ‘’ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ’’.

*Δηλαδή εμείς οι Έλληνες με την ψήφο μας, επιδοκιμάσαμε την προδοσία και την απόπειρα πολιτικού και οικονομικού εκμηδενισμού της πατρίδας μας.
Ψηφίσαμε εμείς τον Τσίπρα γιατί ο πρωθυπουργός του 43% , Γιώργος Παπανδρέου ήταν ‘’προδότης’’ ‘’κλέφτης’’, ‘’αλήτης’’και από 3% τον ‘’οδηγήσαμε στο 17% και από εκεί στο 27%, ΄η, εκεί τον ‘’ανέβασαν’’ οι διαπλεκόμενοι πάσης μορφής και ειδικότητας, ποτ ήθελαν να φθαρεί και να πέσει ο Παπανδρέου όταν θα έδινε το σύνθημα ο ΜΠΑΡΟΖΟ?

Δεν ήξερε ο Τσίπρας ποιος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και τι σκόπευε να κάνει, αφού τον ‘’έκαναν ‘’ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Αρχηγό της Αντιπολίτευσης? Δεν ήξερε τι έκανε όταν έρριξε την κυβέρνηση της Ελλάδας για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ΖΗΜΕΝΣ?
Δεν ήξερε τι έκανε ο Σαμαράς με τη ΔΙΑΛΥΣΗ της Γιουγκοσλαβίας που αποφάσισε η Γερμανία, χωρίς να πάρει καμιά εγγύηση για την Ελλάδα παρά μόνο για τον εαυτόν του όπως αποδείχτηκε?
Δεν ήξερε ο Τσίπρας ότι η οικονομική κατάσταση ήταν όπως την παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου? Διπλάρωσε τον Καραμανλή και άρχισε να το γλύφει?

Τι έκανε όταν ο Παπανδρέου ζήτησε να κάνει δημοψήφισμα? Τον είπε προδότη και ξεσήκωσε τον κόσμο με κατηγορίες και συκοφαντίες.
Τι έκανε ο Τσίπρας, όταν ο Παπανδρέου τόσο προσωπικά όσο μέσω του Κοινοβουλίου τους ζήτησε βοήθεια και συμπαράσταση?

Συμφωνείς και εσύ Έλληνα με την προδοσία και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου?

Σε όλα αυτά συμπατριώτη αγωνιστή και ψηφοφόρε, πρέπει να δώσεις τη δική σου ερμηνεία και τη δική σου απάντηση. Συμφωνείς με όσα έκαναν οι δολοπλόκοι φοροφυγάδες με τα εκατομμύρια που τους ‘’έπεσαν’’ από τον ουρανό, και σε ..λυπούνται που δεν έχεις να φας και εσύ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ που τρώνε αυτοί για ορεκτικό?
Σε όλα αυτά συμπατριώτη-ψηφοφόρε, πρέπει να δώσεις τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ απαντήσεις. Είσαι ευχαριστημένος σήμερα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί? Βλέπεις και πιστεύεις ότι κάποιοι αγωνιστές της ύπαρξης και της τιμής μας, μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να επανέλθουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια για την σωτηρία των παιδιών μας?
Αυτό σήμερα είναι το δικό σου προσωπικό ερώτημα: Ποιοι αγωνίστηκαν για την Ελλάδα και ποιοι για να ‘’βολέψουν το κώλο τους’’ ???
ΥΓ
Καραμανλής και Χρυσή Αυλή και άλλοι! ‘’ΕΔΩΣΑΝ’’ στον Τσίπρα την Περιφέρεια Αττικής??? Συμφωνείς με το ‘’νέο’’ ιδεολογικό τοπίο της ταύτισης του Τσίπρα, του Καμμένου και του ..Λαγού? Είμαστε όλοι ίδιοι, φονιάδες και θύματα?
‘’Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ’’
Έγραφε ο Μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου.