Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο! Πώς αποκάλεσε τον Σαμαρά ο διευθυντής του «Κόκκινο 105,5»...

Ερρικος Μπαρτζινοπουλος
Μόλις διάβασα ότι ο διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε σε ραδιοφωνική εκπομπή τον πρωθυπουργό "μαλάκα". Τότε που η Αριστερά ήταν Αριστερά τέτοια δημοσιογραφική αλητεία ήταν αδιανόητη. Τώρα - ποιος ξέρει; - μπορεί και να επιβραβευτεί με κάποια οφίτσια αν το εκλογικό αποτέλεσμα βοηθήσει. Τελικά δικαιώνεται ο Βενιζέλος που μίλησε για "εκτσογλανισμό της κοινωνίας".

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express o κύριος Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ…α».
«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ…ας» είπε χαρακτηριστικά.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσίπρα είστε και αδίστακτος και επίορκος.
Γράφει ο Ν Βράχος

Οδήγησες τις ‘’ΡΟΖ ορδές» σου, σε μια γενικευμένη τρομοκρατία και επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης από τις αρχές του 2010 και της έννομης τάξης.
Σπάσατε κάψατε, συκοφαντήσατε, ρουφιανέψατε , ψευδομαρτυρήσατε, μόνο και μόνο για να αποτύχει η προσπάθεια της νόμιμης κυβέρνησης ώστε να μην προλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου να εφαρμόσει το σχέδιο τους κατά της διαπλοκής, της ρεμούλας, της δημοσιοϋπαλληλικής δικτατορίας του προλεταριάτου σας.
Μπήκατε σαν Πασόκοι , στο δημόσιο και ‘’εργαστήκατε’’ σαν μπολσεβίκοι. Υποσκάψατε, και υποθηκεύσατε το μέλλον της πατρίδας μας. Ναρκοθετήσατε την εύρυθμη και ισόνομη λειτουργία του κράτους, με τις ύποπτες παραδικαστικές διαπλοκές σας. Διασπάσατε την εθνική ομοψυχία που αχόρταγα σας προσέφερε η αναγνώριση της εθνικής αντίστασης.
Ασεβήσατε και αποκαλέσατε προδότη τον Πρωθυπουργό της χώρας και επιχειρήσατε να του προσάψετε την μομφή και κατηγορία του εθνικού μειοδότη. Προπηλακίσατε και ευτελίσατε κάθε θεσμό και κάθε λειτουργία της πολιτείας. Σαμποτάρατε και διαλύσατε παράνομα, προκλητικά και ασύδοτα κάθε εισπρακτικό μηχανισμό παρανομώντας ώστε να οδηγήσετε την χώρα και την οικονομία στο χείλος του γκρεμού και στην πολυετή χρέωση, υποθήκευση στέρηση της εθνικής της φωνής και κυριαρχίας.
Συμβιβαστήκατε με τον εαυτόν σας, τις ιδέες σας, την ιδεολογίας σας, με ξένους φορείς παραεξουσίας , διαπλοκής , τοκογλυφίας, ώστε ‘’ΞΑΦΝΙΚΑ»’’ από …3%, να γίνετε πρόσωπο της ημέρας.
Εξαγοράσατε συνειδήσεις και υποσχεθήκατε εκλόγιμες θέσεις σε πολιτικά λιπόψυχους και μικρόψυχους τυχοδιώκτες, τους οποίους πολύ καιρό είχατε ‘’προϊδεάσει’’ για τα σχέδιά σας, που ήταν εφαρμογές αλλότριων συμφερόντων και υποδείξεων.
Σήμερα ζητάτε να σας ψηφίσουμε ώστε να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ στα μάτια του κόσμου να αποκτήσετε ταυτότητα σαν ‘’φύλλο συκής ‘’της πολιτικής και ανήθικης γύμνιας σας.