Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Καρατόμησαν τον Χατζημαρκάκη στο παρά ένα γιατί το 2010 ζητούσε να μπει φυλακή ο Καραμανλής [βίντεο]

Με βέτο του Κώστα Καραμανλή ο Αντώνης Σαμαράς έκοψε τελικά τον Γιώργο Χατζημαρκάκη από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.  xatzimarkakis-5701-800x532Αφορμή, ένα βίντεο του 2010 από τηλεοπτική παρέμβαση που ζητούσε να μπει φυλακή ο πρώην πρωθυπουργός.

Σε αυτό το βίντεο από την τηλεόραση του Skai ο κ. Χατζημαρκάκης -τότε ευρωβουλευτής στη Γερμανία- ακούγεται να λέει σε τηλεφωνική του επικοινωνία ότι ο Κώστας Καραμανλής «βούλιαξε την Ελλάδα και τώρα τρώει τα μισθά του ως βουλευτής και κάθεται πίσω από την κολόνα (εννοεί στα ορεινά της ολομέλειας στη Βουλή) και κρύβεται». «Είναι τιμωρία αυτή», είχε αναρωτηθεί ο κ. Χατζημαρκάκης, ζητώντας να του αποδοθούν ποινικές ευθύνες.
Συμπληρωματικά του καταλογίστηκε στο ίδιο θέμα το ότι είχε πρωτοστατήσει στο ευρωκοινοβούλιο για σύσταση εξεταστικής για τα greek statistics που ποτέ δεν έγινε.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ?????

Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος πολιτικοκεφτές.
Κατέστρεψε την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Σήμερα η δικαιοσύνη γιατί τους καλύπτει?

2. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
Είναι δυνατόν να σκεφτεί κανείς πως μια ΑΘΛΙΑ ..κυβέρνηση ‘’κατάφερε’’ να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία από το 2004 έως το 2009?
Τι σπατάλες , διαπλοκές , μίζες, αρπαγές, θα μπορούσαν να ‘’δικαιολογήσουν’’ τον διπλασιασμό του Δημοσίου χρέους από 178 δις ευρώ σε 300???
Τι αθλιότητες θα μπορούσαν να ‘’εξηγήσουν’’ το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ σε 16% του ΑΕΠ ‘η λιανικά 36 δις Ευρώ, ΄Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 24 Δις Ευρώ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ επίσης 24 δις, ευρώ?
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ?

3 .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
865.000 χιλιάδες προσλήψεις έκανε ο Παυλόπουλος των πέντε Υπουργείων !
Διαλύσανε την Ελλάδα, κλέψανε, όσα ΚΛΕΨΑΝΕ, τα έβγαλαν και στο εξωτερικό και ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ σαν ‘’μπρεζάκηδες’’ στη γωνιά του δρόμου.
Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που τον κάναμε πρωθυπουργό? Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που μας χρεοκόπησε? Αυτό μπορούσε , αυτό ‘’έκανε’’ ! Είδατε εσείς κάποιον δικαστή, κάποιον εισαγγελέα να κινηθεί , να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ πως και γιατί χρεοκοπήσαμε?
Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που ''ΚΑΛΥΨΕ"" όλους τους κλέφτες και τους λωποδύτες που είχε επιλέξει ως συνεργάτες? Τι θέλατε να πάνε όλοι φυλακή? Μήπως φταίει ο Καραμανλής που ποτέ δεν δούλεψε? Μήπως φταίνε οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες που ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ'' ???

4.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

Φίλοι μου, οι άνθρωποι δεν ευθύνονται σε τίποτε.
ΕΜΕΙΣ !!!! τους φέραμε να μας κυβερνήσουν, ενώ γνωρίζαμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ποιοι ήταν και τι είχαν προσφέρει στην Ελλάδα. Γιατί φταίει ο σύζυγος της Dr. Νατάσα, που αυτή είναι τόσο έξυπνη και ''πιάνει πουλιά '' στον αέρα?
Ο Κλέφτης φταίει, ή, ο ιδιοκτήτης που τον έμπασε στο σπίτι του?
Ο μεταπράτης χώματος φταίει που τον κάνατε πρωθυπουργό? Ο μεταπράτης χώματος φταίει που μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα τρείς φορές πάνω την τιμή και η μεταφορά ήταν των εργολάβων????

5. .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
Αυτή είναι η δεξιά που κυβερνά την Ελλάδα, από τότε που διώξαμε τους Τούρκους και στη θέση τους ήλθαν οι κοτζαμπάσηδες. Μια ζωή κυβερνά η δεξιά και μια ζωή ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ !!!
Τι θέλετε εσείς σήμερα?
Να αφήναμε τον ‘’κάθε’’ Ανδρέα και τον ‘’κάθε’’ Γιώργο, να διακόψουν τη ροή ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και να τα δώσουν στον λαό???
Ψήφο, λοιπόν όλοι στον κωστάκη να μας ‘’πηδάει’’ έστω κι αν δεν μπορεί. Τουλάχιστον να μας πηδάνε οι φίλοι του , και αυτός ..ας βλέπει!
Κάτι είναι και αυτό. Τι διάολο ‘’ εθνικόφρονες’’ ..είμαστε??