Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

“ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ “ΒΑΡΣΟ” ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΥΜΦΩΝ”

samaras-kokkalis1
TO MAKELEIO.GR εδώ που έφτασε η χώρα, σε ένα χάλι χωρίς επιστροφή, με το Λαό να έχει την πλάτη στον τοίχο, με τα καθεστωτικά Μέσα να έχουν φιμωθεί από τα χρέη τους και με την κοινή γνώμη έτοιμη να ετοιμάζεται πάλι να κάνει το λάθος να ξαναψηφίσει τους επίορκους, τους κλέφτες και τους εχθρούς της πατρίδος, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά και ντοκουμέντα τα οποία γνωρίζουν έξι ακόμα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και φυλάνε βαθιά μέσα στα συρτάρια του παρελθόντος μολύνοντας τα χέρια τους με τις αμαρτίες μιας ζωής.
Όσα θα παραθέσουμε είναι το ντοκουμέντο συστηματικής έρευνας η οποία γίνεται εδώ και περίπου έναν με ενάμιση χρόνο και αφορά όσα μας έχει εκμυστηρευτεί “μετά απόλυτης βεβαιότητας”-όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται- ενώπιον πάντα τρίτου συγκεκριμένου προσώπου-μάρτυρα(το οποίο έχει άμεση γνώση με διαδραματιζόμενα), ο καταγγέλλων και γνώστης του σκοτεινού παρασκηνίου...


-Μετά από πάνω από 100 και πλέον εκτεταμένες συζητήσεις με τον καταγγέλλοντα(ο οποίος είναι απαραίτητο να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS που βιαστικά σφράγισε τον φάκελο με την έρευνα και να τον καλέσει για ΚΑΤΑΘΕΣΗ κάτι που δεν έκανε ποτέ) για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι:

-Ότι η ειδική ανακρίτρια που ασχολείται με τον αμαρτωλό φάκελο της Siemens, Μαρία Νικολακέα, είναι πια υποχρεωμένη να καλέσει το πρόσωπο αυτό να πει όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος τώρα που το “μυστικό” δημοσιοποιείται και αφορά τον πρώτο πολίτη της χώρας που εκβιάζει πολίτες και πολιτικούς και θα πρέπει εάν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη να οδηγηθεί στη φυλακή ή στην ισόβια απομόνωση και στον εξοστρακισμό.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΒΑΡΣΟΣ” ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ιστορικό: Μετά την παραίτησή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε, στις 30 Ιουνίου 1993, πολιτικό σχήμα με την ονομασία «Πολιτική Άνοιξη» και το Σεπτέμβριο του ιδίου έτους προέτρεψε τους προσκείμενους σε αυτόν βουλευτές της ΝΔ να ανεξαρτητοποιηθούν, προκαλώντας την πτώση της κυβέρνησης με την άρση της εμπιστοσύνης του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Σιμπιλίδη. 

Έχοντας χάσει τη δεδηλωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τον Σεπτέμβριο του 1993 η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. 

Ήταν μάλιστα τέτοια η ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών που σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Σαμαράς ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση της ΝΔ στην Καθημερινή, (στις 4 Ιουλίου 1993) είχε δηλώσει ότι «δεν θα επιστρέψω, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της».

georgiou-ilias
Ο Ηλίας Γεωργίου

Μας αφηγείται ο καταγγέλλων, σε μια από τις ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις:

“…Τον Ιούλιο του 1993 ο Σαμαράς επισκέφτηκε την οδό Ρόδων στην Κηφισιά και δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε σε βίλες σημερινών κατηγορούμενων αλλά και δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόταν με σημερινούς κατηγορούμενους για εκατομμύρια που έδιναν στους πολιτικούς για να τους κλείνουν το στόμα και να τους ταΐζουν για να τους κάνουν τα χατίρια. Εκεί διέμενε ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ηellas, Ηλίας Γεωργίου. 

Ο Γεωργίου περιλαμβάνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που βαρύνονται με κατηγορίες για τις πράξεις της ενεργητικής και της παθητικής δωροδοκίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα εφετών Γαληνού Μπρη. 

Στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens διακινήθηκαν σύμφωνα με τα όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής μίζες τουλάχιστον 69 εκατ. ευρώ αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερα και οι κατηγορούμενοι είναι λίγοι γιατί μέσα σε αυτούς θα έπρεπε να είναι και ο σημερινός πρωθυπουργός αλλά και άλλα λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα…Ένα από αυτά είναι και ο κύριος που βλέπεις εκεί” ( μας είπε ο καταγγέλλων και μας έδειξε έναν καραφλό κοντόχοντρο κύριο με περγαμηνές από το πρώην ιστορικό ΠΑΣΟΚ, που έχει χρηματίσει ακόμα και διευθυντής γνωστού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και καθόταν απέναντι μας σε κοσμικό καφέ των Β.Π).

“…Στην βίλα Γεωργίου ο κύριος Σαμαράς πήγε με την σύζυγο του, κυρία Γεωργία Κρητικού. Η βίλα είχε μαρμάρινα δάπεδα και αγαλματίδια, τα οποία νομίζω ότι πρέπει να θυμάται η κυρία Κρητικού Σαμαρά. Το φαγητό ήταν αστακός και λαβράκι. Εγώ τουλάχιστον το θυμάμαι”, μας λέει ο γνωστός πια καταγγέλλων, στην οικογένεια Σαμαρά αλλά και σε άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός τους.
karavelas2
Ο καταζητούμενος Χ.Καραβέλας

Και συνεχίζει:
“…Εκείνο το διάστημα που ο κ.Σαμαράς έκανε τις επαφές του-αλήθεια τι γύρευε σε αυτά τα σπίτια ο τότε πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ο μεγάλος πατριώτης;-υπήρξε συνάντηση συγκεκριμένων προσώπων που είμαι σε θέση να κατονομάσω, στο ζαχαροπλαστείο “Βάρσος” στην Κηφισιά. Εκεί παραδόθηκαν σακούλες με εκατομμύρια ενώπιον μου αλλά και ενός ακόμα, τα οποία δόθηκαν στα χέρια του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος. 

Τα χρήματα τα έστελνε στον Σαμαρά, ο Χρήστος Καραβέλας.(Σημείωση-ιστορικό: Ο Καραβέλας, δραπέτης από το 2009, ήταν ο άνθρωπος που χειριζόταν τη δεκαετία του 1990 το μεγαλύτερο μέρος των «μυστικών κονδυλίων» της Siemens προκειμένου η γερμανική εταιρεία να κερδίζει διαφόρους διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Τουλάχιστον 63.500.000 μάρκα- περισσότερα από 32.000.000 ευρώ- διατέθηκαν από τη μητρική εταιρεία για μίζες προκειμένου να υπογράψει ο ΟΤΕ την περιώνυμη προγραμματική συμφωνία 8002 με τον ΟΤΕ, όπως τουλάχιστον προέκυπτε από ένα χειρόγραφο σημείωμα που συνέταξε ο κ. Καραβέλας τον Ιανουάριο του 1998- ασχέτως αν άλλαξαν τελικά χέρια και ποια ακριβώς τα χρήματα αυτά ή τουλάχιστον το σύνολό τους).

“… Αυτό έγινε ενώπιον μου και έχω μάρτυρες, έγινε όμως και μία ακόμα φορά τουλάχιστον αλλά πιστεύω ότι έγινε περισσότερες γιατί διαθέτω στοιχεία. Ήταν εκείνη τη μέρα που στην οδό Νυμφών στην Κηφισιά-σπίτι της πεθεράς του Σαμαρά, στο οποίο φιλοξενούνταν μέχρι να ανοικοδομηθεί από τον πεθερό του η οικία στο κτήμα της Πηνελόπης Δέλτα, εκεί όπου διαμένει σήμερα ο πρωθυπουργός-κουβαλήθηκαν μαύρες σακούλες σκουπιδιών, πάλι μαύρες σακούλες. Μου έκανε εντύπωση ο μορφασμός του Σαμαρά μόλις τις είδε: “Πόσα είναι αυτά ρε; Πφφφ, μόνον 13 εκατομμύρια ; Μαλακίες, λίγα, πολύ λίγα είναι ρε…”. Τα χρήματα πήγαν στο ταμείο της ΠΟΛΑΝ ή στην τσέπη του, δεν μπορώ να ξέρω. Μπορώ να ξέρω όμως το ποσό: 13 μετρημένα εκατομμύρια… Σε αυτό τον κύριο που σήμερα διατείνεται ότι θα σώσει την πατρίδα. Μου έρχεται να κάνω εμετό. Αηδία. Σκέτη αηδία…”

 Το ρεπορτάζ για την υπόθεση θα συνεχιστεί και με άλλα σημαντικά ντοκουμέντα. Όπως αντιλαμβάνεται ο κόσμος, το παιχνίδι χόντρυνε επικίνδυνα. Κάποιοι πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό. Και αυτοί δεν είναι σίγουρα οι πολίτες που χρωστάνε πέντε δραχμές και πάνε φυλακή. 

-Έτσι κύριε Σαμαρά που έχεις το θράσος να ζητάς  πάλι από το Λαό να σου δώσουν την ψήφο τους; 

-Σου θυμίζουν τίποτα, κάτι από όλα αυτά που λέει ο “φίλος σου” με τον οποίο μιλάς στο τηλέφωνο, ανταλλάσσεις μηνύματα, βάζεις ανθρώπους να τον τρομοκρατούν, τον απειλείς, του στέλνεις ανθρώπους έξω από το σπίτι του να τον παρακολουθούν, του διέλυσες την οικογένεια, τον τρομοκρατείς και τον αναγκάζεις να φεύγει από την Ελλάδα γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει;

 Σ.Σ: Όλες οι συναντήσεις έγιναν σε δημόσιο χώρο, με την παρουσία του ίδιου μάρτυρα και κάποιες φορές και με δεύτερον μάρτυρα και βέβαια με τα κατάλληλα πειστήρια. Όσοι επιθυμούν ΟΛΑ είναι στη διάθεση τους.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…

Πηγή

3 σχόλια:

 1. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΑΙΣΑΡΑ ΧΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΠ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ !!!

  Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου . καταλαβαίνετε τι ακριβώς θα συμβεί. Όλοι οι κουραδογλύφτες, σε μια ακόμη ΕΜΦΑΝΗ προσπάθεια να ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ την Ελλάδα.
  Το σκάνδαλο με τις συζύγους των δημοσιογράφων στην ΕΥΠ –

  - ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ;

  Σε τεράστιο σκάνδαλο αρχίζει και εξελίσσεται το θέμα με τις συζύγους των δημοσιογράφων που είναι στην ΕΥΠ! Έτσι ελέγχεται το σύστημα και έτσι διοχετεύονται πληροφορίες! Μιλάμε για γεγονότα και όχι για συκοφαντίες ή ύβρεις. Οι σύζυγοι των δημοσιογράφων είναι στην ΕΥΠ και ο καθένας μπορεί να σκεφθεί οτιδήποτε. ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο!
  Διαβάστε στα πρόχειρα ποιους έχουμε αποκαλύψει

  1. Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δ/ντης Ελ.Τύπου με την σύζυγο στην ΕΥΠ.

  2. Στέφανος Χίος (espresso με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
  ========================
  3.Γ.Καραιβάζ (ΑΝΤ1- με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

  4.Β.Παπαδρόσος (δ/ντης ALPHA με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

  Οι τρεις τελευταίοι που είναι ενεργοί θέλουν να μας πούνε ότι το βράδυ πέφτουν για ύπνο και δεν ρωτάνε τι νέα είχες από την δουλειά; Θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα και λένε: "Γυναίκα δεν θέλω να μου πεις τίποτα ούτε για Βλαστό ούτε για τίποτα. Θα τα μάθω μόνος μου’’…

  H συγνώμη του Χίου
  Το τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" και ο παρουσιαστής της εκπομπής "Μακελειό" Στέφανος Χίος ανακάλεσαν όλους τους χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές (14, 21 και 22 Μαΐου 2011).
  Σε σχετική δήλωση αναγνωρίζεται ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν "ιδιαίτερα οξείς" και τονίζεται πως "ο παρουσιαστής και ο σταθμός δηλώνουμε ότι ανακαλούμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς,
  καθώς δεν υπήρχε από μέρους μας καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, τους οποίους τιμούμε πλήρως".
  Εμείς λέμε μπράβο σε αυτούς που έχουν τον ανδρισμό και ζητούν συγγνώμη..... Αλλά ας μας πει ο αγαπητός Χίος τότε ότι από εδώ και πέρα να τον βλέπουμε μόνο και μόνο για να γελάμε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ???

  ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ 50 βουλευτές….

  9.000.000.000.000 ( 9.ΔΙΣ ΔΡΧ ΑΕΡΑ) στο πόθεν έσχες!!!
  ==========================
  Γεράσιμος Γιακουμάτος για χρηματιστήριο και Καμμένο.

  Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

  Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
  «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
  Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε.
  Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως
  =============================
  και άλλοι συνάδελφοι…».
  Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.
  Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του
  =============================
  Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του.
  Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει (9.000.000.000.000) εννέα δισ. δραχμές αέρα.
  ===================
  Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει

  ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
  Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
  Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα.
  Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
  (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/06/2005).
  Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΙΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ‘’ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ’’ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΟΥΝ
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ????

  Οι Κουρἠδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημένου…
  Ο καταχραστής της σημερινής Κουραδικής Ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τα κανάλια του, τις εφημερίδες και τις κομπίνες του γαλούχησε τους νεοέλληνες και συνέβαλε όσο κανείς άλλος στο να μεταμορφωθούν στην σημερινή κατάντια.
  Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τους μπαταξήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…
  Μπορεί η «Αυριανή» να μην είναι πια υπολογίσιμη δύναμη, όμως η εφιαλτική κληρονομιά του «αυριανισμού» διαχύθηκε, έκτοτε, στην ελληνική κοινωνία και στα ΜΜΕ και στην ομοφοβική εκδοχή της. Ξεφυτρώνουν ακόμα εδώ κι εκεί δημοσιεύματα ή δηλώσεις σε παρόμοια γλώσσα και πνεύμα, με το ίδιο θράσος, το ίδιο ακαταλόγιστο, εφόσον η πολιτικοί και η νομοθεσία μας επιμένουν να μη σέβονται τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.. Ζούμε ζόρικους καιρούς που ευνοούν δημαγωγίες, κυνήγια μαγισσών και αναζητήσεις αποδιοπομπαίων τράγων. Ας φροντίσουμε να μην αναβιώσουν ποτέ και πουθενά τέτοια φαιόχρωμα, ανθρωποφαγικά φαινόμενα και καταστάσεις.

  O Κουρής κάποτε πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες «πουστιές του».
  Σήμερα όμως, οι χθεσινοί υβριστές και εχθροί του αυριανισμού συναγελάζονται επιδεικτικά , προκλητικά και… ανώδυνα με όλο το χθεσινό οχετό που υποτίθεται ότι μάχονταν εναντίον του. Κι όπως έλεγαν και οι Άγγλοι θησαυροφύλακες, μπορεί το χρήμα να είναι αιματοβαμμένο, όμως δεν μυρίζει και δεν πειράζει. Αγοράζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αυτό.
  Σήμερα η ‘’συντήρηση’’ του χθές και του σήμερα, ‘’ συντηρεί’’ τον αυριανισμό και εκφράζεται και συντηρείται από αυτόν.

  Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !