Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ για τη σημερινή συνάντηση με ΣΥΡΙΖΑ ως προς την εκλογική συνεργασία

prattoΣήμερα, 2.1.2014, συναντήθηκαν αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα και της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Νίκο Κοτζιά. Στη συνάντηση έγιναν ανταλλαγές σκέψεων και προβληματισμών για την κατάσταση και τις προοπτικές της χώρας.
Η αντιπροσωπεία του ΠΡΑΤΤΩ επισήμανε τη συμφωνία της με προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της οικονομίας. Τόνισε ότι επιθυμεί και υποστηρίζει την διαμόρφωση ενός πατριωτικού μετώπου ενάντια στην Τρόικα και την Επιτροπεία, ενός δημοκρατικού μετώπου ενάντια στην Ολιγαρχία και τη διαπλοκή, όπως και ενός κοινωνικού μετώπου προκειμένου να διασφαλιστεί η δίκαιη ανακατανομή εισοδημάτων και πλούτου. Στόχος μια άλλη πολιτική.

Η αντιπροσωπεία του ΠΡΑΤΤΩ υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης στον λόγο του δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου και των μεγάλων θεματικών της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου, του Πολιτισμού, της Μόρφωσης και ‘Έρευνας καθώς και του Πατριωτισμού.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί η συζήτηση την Δευτέρα 5.1.2015 ως προς τις δυνατότητες εκλογικής συνεργασίας.
Γραφείο Τύπου Πράττω
Αθήνα 2.1.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !