Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη - βόμβα:Δείτε ποιός κρύβεται πίσω από το "Ποτάμι"!

Μια είδηση για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που θα συζητηθεί δημοσιεύει
σήμερα το kontranews.gr ...και εμείς σας την παραθέτουμε αυτούσια για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Ο αρχιερεας της διαπλοκής μεγαλομέτοχος του MEGA και ο εθνικός εργολάβος Γιώργος Μπόμπολας, κρύβεται πίσω απ’ το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη που στήθηκε για τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον να ανακόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερον να τεθεί σε ομηρία η νέα κυβέρνηση, αφού θα ήταν υποχρεωμένη να συνεργαστεί με το κόμμα της διαπλοκής και τρίτον να συνεχίσει να κάνει τις δουλειές του ο εθνικός εργολάβος.
Το απολίτικο δημιούργημα στήθηκε για να ψαρέψει στα θολά νερά, κυρίως νέους ψηφοφόρους, αφού εμφανίζονταν ως δήθεν αντισυστημικό κόμμα με νέες ιδέες και χωρίς τα τοξικά που κουβαλάει το παλαιό πολιτικό προσωπικό. 

Πρόκειται για διαβολική πράγματι ιδέα! Βέβαια στην πορεία αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο η διαπλοκή ανάμεσα στο «Ποτάμι» και τους εθνικούς εργολάβους που προχώρησαν σε μια πρωτοφανή επικοινωνιακή καμπάνια, προκειμένου να ενισχύσουν το νέο μόρφωμα, με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής. 

Μάλιστα πριν τις εκλογές επέβαλαν στο ΠΟΤΑΜΙ και τις υποψηφιότητες των μόνιμων σχολιαστών του MEGA όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Σπύρος Λυκούδης, οι οποίοι φυσικά ούτε απολίτικοι είναι και με τα παλιά πολιτικά κόμματα είχαν πολιτευτεί και συνεργαστεί προηγουμένως.
Η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς εκπροσωπούσε το νέο κόμμα που δεν διέθετε ούτε οργανώσεις, ούτε γραφεία, αλλά είχε σαν μοναδική στήριξη την επικοινωνιακή καταιγίδα απ’ τις ντουντούκες της διαπλοκής. 

Όταν άρχισε να ξεφουσκώνει το ΠΟΤΑΜΙ, οι νταβατζήδες έβαλαν μπροστά τα κατασκευασμένα γκάλοπ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να διαμορφώσουν τεχνητή δυναμική και να εγκλωβίσουν ανυποψίαστους ψηφοφόρους. 

Γι’ αυτό σε μια σειρά γκάλοπ τα οποία διενεργήθηκαν κατά παραγγελία των νταβατζήδων της ενημέρωσης, το ΠΟΤΑΜΙ εμφανιζόταν με ποσοστά 6% και 7%, ενώ στην κοινωνία είναι ανύπαρκτο και οι υποψήφιοι του κόμματος είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
Βέβαια και αυτή η επιχείρηση κατέληξε σε μπούμερανγκ για τους νταβατζήδες, αφού το ΠΟΤΑΜΙ που φαίνεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξεως του 4% και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να το διατηρήσει σε συνθήκες πόλωσης. 

Τελικά δε, αντί να παίρνει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει ψηφοφόρους απ’ τη δεξαμενή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δυναμική του πρώτου κόμματος και της επόμενης κυβέρνησης, δεν παρουσιάζει απώλειες προς το δημιούργημα της διαπλοκής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσίπρα είστε και αδίστακτος και επίορκος.
============================
Οδήγησες τις ‘’ΡΟΖ ορδές» σου, σε μια γενικευμένη τρομοκρατία και επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης από τις αρχές του 2010 και της έννομης τάξης. Σπάσατε κάψατε, συκοφαντήσατε, ρουφιανέψατε , ψευδομαρτυρήσατε, μόνο και μόνο για να αποτύχει η προσπάθεια της νόμιμης κυβέρνησης ώστε να μην προλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου να εφαρμόσει το σχέδιο τους κατά της διαπλοκής, της ρεμούλας, της δημοσιοϋπαλληλικής δικτατορίας του προλεταριάτου σας.

*Μπήκατε σαν Πασόκοι , στο δημόσιο και ‘’εργαστήκατε’’ σαν μπολσεβίκοι. Υποσκάψατε, και υποθηκεύσατε το μέλλον της πατρίδας μας.

Ναρκοθετήσατε την εύρυθμη και ισόνομη λειτουργία του κράτους, με τις ύποπτες παραδικαστικές διαπλοκές σας. Διασπάσατε την εθνική ομοψυχία που αχόρταγα σας προσέφερε η αναγνώριση της εθνικής αντίστασης.

*Ασεβήσατε και αποκαλέσατε προδότη τον Πρωθυπουργό της χώρας και επιχειρήσατε να του προσάψετε την μομφή και κατηγορία του εθνικού μειοδότη.

*Προπηλακίσατε και ευτελίσατε κάθε θεσμό και κάθε λειτουργία της πολιτείας.

*Σαμποτάρατε και διαλύσατε παράνομα, προκλητικά και ασύδοτα κάθε εισπρακτικό μηχανισμό παρανομώντας ώστε να οδηγήσετε την χώρα και την οικονομία στο χείλος του γκρεμού και στην πολυετή χρέωση, υποθήκευση στέρηση της εθνικής της φωνής και κυριαρχίας.

*Συμβιβαστήκατε με τον εαυτόν σας, τις ιδέες σας, την ιδεολογίας σας, με ξένους φορείς παραεξουσίας , διαπλοκής , τοκογλυφίας, ώστε ‘’ΞΑΦΝΙΚΑ»’’ από …3%, να γίνετε πρόσωπο της ημέρας.

*Εξαγοράσατε συνειδήσεις και υποσχεθήκατε εκλόγιμες θέσεις σε πολιτικά λιπόψυχους και μικρόψυχους τυχοδιώκτες, τους οποίους πολύ καιρό είχατε ‘’προϊδεάσει’’ για τα σχέδιά σας, που ήταν εφαρμογές αλλότριων συμφερόντων και υποδείξεων.

*Σήμερα ζητάτε να σας ψηφίσουμε
ώστε να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ στα μάτια του κόσμου να αποκτήσετε ταυτότητα
σαν ‘’φύλλο συκής ‘’της πολιτικής και ανήθικης γύμνιας σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ...ΛΑΛΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!!!!
============================
Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τη συμπεριφορά του κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ΧΘΕΣ, και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, να «αγκαλιάσουν» τον ΔΟΛιο εκδότη του συστήματος, αν και γνωρίζουν, ότι όλη η Ελλάδα τους θεωρεί ως πηγή μόλυνσης, διαφθοράς, εκτροφείο κομματικού ανδραποδισμού και βρώμικης ποδηγέτησης του πολιτικού κόσμου, πλύσης εγκεφάλου και τηλεοπτικού ψεκασμού, που 3 χρόνια τώρα ήταν ανεπανάληπτος.?

Δηλαδή μας ''δείχνουν'' τι μας περιμένει? μας δείχνουν ότι προσκύνησαν οι ..αριστεροί ''πατριώτες'' τους διαπλεκόμενους , που φυσικά δεν βοηθούν για την ψυχή τους.

Γλύφουν, οι μεν τους δε, ώστε οι Συριζαίοι με τον άθλιο και ύπουλο χαρακτήρα τους να καθίσουν στην ''μεγάλη'' πολυθρόνα που στηρίζεται στα MEGAάλα υποβοηθήματα των νταβατζήδων και των τοκογλύφων που σήμερα, τους ''απειλούν'' γελώντας και κλείνοντας το μάτι της ατιμίας και της ανήθικης υποκρισίας.

*Αγκάλιασαν τους επώνυμους νταβατζήδες που μαζί με τους τοκογλύφους, ‘’κυβερνούν’’ στην πατρίδα μας, και αντέδρασαν σκληρά και άμεσα, στην πρώτη σοβαρή προσπάθεια του ΕΝΤΙΜΟΥ τότε Πρωθυπουργού, να βάλλει τάξη στην τριακονταετή ΑΤΑΞΙΑ και να φορολογήσει τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, ώστε να σταματήσει η αιμορροφιλία από τους φτωχούς και τους αδύνατους?

*Βρήκε ευκαιρία τότε ο Αντώνης και ΣΗΜΕΡΑ ο Αλέξης, να δείξουν ότι παραμένουν ιδιοτελείς ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και υπονομευτές της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΥΝΟΜΙΑΣ !!!

*Κρίνετε μόνοι σας την αντίδρασή τους αφού ανέτρεψαν, τον τότε Πρωθυπουργό που ΤΟΛΜΗΣΕ να φορολογήσει τα βρόμικα αφεντικά τους!!!