Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αυτή θα είναι η κυβέρνηση Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας
“ Ποιο θα είναι το ολιγάριθμο κυβερνητικό σχήμα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ  ”
Του Νίκου Παπαδημητρίου
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 11:52
Το «ολιγάριθμο κυβερνητικό σχήμα» είναι ένα αίτημα τόσο παλιό όσο και η... Μεταπολίτευση. Φαίνεται όμως ότι θα το κάνει πράξη ένας πολιτικός που γεννήθηκε με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τέσσερις δεκαετίες πριν.


Μιλώντας στο Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τα χαρτιά του για κάτι που φαίνεται πως έχει εδώ και καιρό έτοιμο: εξήγγειλε ειδικότερα αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης με συγχώνευση Υπουργείων και κατάργηση κυβερνητικών οργάνων, με στόχο -όπως τόνισε- τον καλύτερο συντονισμό και σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Δέκα (ή κάτι παραπάνω) Υπουργεία

Συγκεκριμένα, όπως είπε, η κυβέρνησή του θα περιλαμβάνει 10 μόλις, Υπουργεία, αντί των 18 που υπάρχουν σήμερα (ή 19 με το Υπουργείο Επικρατείας). Ο σημαντικά μικρότερος αυτός αριθμός Υπουργείων θα επιτευχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του theTOC.gr., με τη δημιουργία δύο υπερ-Υπουργείων, με επικεφαλής υπουργό, και αναπληρωτές υπουργούς ως επικεφαλής των επιμέρους τομέων.

Το ένα από αυτά θα αφορά στο Κράτος και την Ανασυγκρότησή του, και σε αυτό θα υπαχθούν τα σημερινά Υπουργεία Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Το άλλο υπερ-Υπουργείο θα αφορά στην Ανάπτυξη – Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο οποίο θα υπαχθούν τα σημερινά Υπουργεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων, Ενέργειας (θα σπάσει στα δύο το σημερινό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), Τουρισμού, Ναυτιλίας και Αιγαίου – με άλλα λόγια εδώ θα χτυπά η «καρδιά» της κυβερνητικής προσπάθειας επανεκκίνησης της οικονομίας. Υπάρχει πάντως και η σκέψη να παραμείνει αυτόνομο το νυν Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχουν τα Υπουργεία Οικονομικών (με μόνη ενασχόληση, τα έσοδα και έξοδα), Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας, Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, τέλος, Περιβάλλοντος (ως αμιγώς «πράσινο» Υπουργείο). Επίσης αναμένεται να διατηρηθούν οι θέσεις του υπουργού Επικρατείας και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πάντως, η μείωση των Υπουργείων και άρα, των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου δεν είναι αυτοσκοπός για τον Αλ. Τσίπρα, αντιθέτως ζητούμενο είναι η πιστή εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Και υπ’ αυτό το πρίσμα  θα πρέπει να περιμένει κανείς ότι οι επενδύσεις (με τον τρόπο που τις αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ) θα είναι κεντρικό θέμα για το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως η πάταξη της διαφθοράς για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ θα είναι η βασική αποστολή του Υπουργείου Υγείας, όπως και για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και ο έλεγχος των αμυντικών συμβάσεων.

Κάν’ το όπως ο Λευκός Οίκος

Όμως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ομιλία του στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο προϊδέασε και για μια σημαντική ακόμη αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα: τη σημαντική ενίσχυση του πρωθυπουργικού γραφείου, κατά τα πρότυπα άλλων χωρών.

Έτσι, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η αναφορά του για ενοποίηση όλων των ελεγκτικών μηχανισμών σε ένα ενιαίο σώμα, που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό. Ενώ ταυτόχρονα φαίνεται εξάλλου ότι η ενίσχυση του πρωθυπουργικού γραφείου επιβάλλεται και από το γεγονός ότι την πρώτη μάχη που θα δώσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (εφόσον κερδίσει τις εκλογές) θα είναι με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θέμα που απαιτεί οριζόντιες δράσεις, με τη συνεργασία πολλών και διαφόρων Υπουργείων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει διακοσμητικό Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά ισχυρό συλλογικό όργανο πολιτικού σχεδιασμού και συντονισμού. Και στις προθέσεις του είναι, επίσης, η κατάργηση των πολυάριθμων κυβερνητικών οργάνων που λειτουργούν  σήμερα ως «φυτώρια διαφθοράς και διάχυσης της πολιτικής ευθύνης».

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε η εξαγγελία του Αλ. Τσίπρα για αποσυμφόρηση του δημόσιου τομέα από τις στρατιές συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων, και στελέχωση των γραφείων υπουργών, γενικών γραμματέων και διοικητών από τις τάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

20 !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΊς ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ…ΖΩΗΣ!!!

[[Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κ. Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα
χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια. ]]

[[Κι όμως η ..ΖΩΗ του Σύριζα ζητά την τιμωρία του Παπακωνσταντίνου για…120.000 ΕΥΡΩ που ΔΕΝ Εισέπραξε, ούτε λαθραία ούτε παράνομα.]]
Σάλος από την αποκάλυψη ότι η μητέρα της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ λάμβανε επίδομα ανηλίκων μέχρι και... πέρυσι!

Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις
δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για την Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα σήμερα κατέχει τη θέση της προέδρου της εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβούλιου.
Με έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα RealNews η προϊσταμένη της πρώτης διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μέσων Ενημέρωσης, η κυρία Αλεξίου ελάμβανε το επίδομα παρανόμως, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που σήμερα είναι 38 ετών και την Βασιλική Ιωάννα που είναι 31 ετών.

Στο επίμαχο έγγραφο με ημερομηνία 20-11-2013, με το οποίο διακόπτεται η παροχή των δυο επιδομάτων αφού ακόμα και τότε δεν προσήλθε η ίδια να πράξει τα νόμιμα, η προϊσταμένη του ταμείου διακόπτει αναδρομικά τη χρίση των επιδομάτων.

Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κ. Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πτυχιούχος της νομικής και μέλος της ΕΣΗΕΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σπουδή και σχολαστικότητα στην διεκδίκηση οικογενειακών επιδομάτων με την κ. Αλεξίου να «κυνηγά» κάθε σχετική παροχή. Παρά ωστόσο τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις για την πάταξη τέτοιων φαινομένων, ποτέ δεν δήλωσε την παράνομη πράξη της.


Εμείς διαβάσαμε την ανακοίνωση-απάντηση της Κωνσταντοπούλου αλλά… δεν είδαμε να αναφέρετε καθόλου στην..ταμπακιέρα, παρά πολιτικές αοριστολογίες περί …πολιτικών παιχνιδιών και διακίνησης εκβιασμών με αποδέκτες όσους ενοχλούν το πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό και μιντιακό κατεστημένο. Αυτό όμως δεν είναι …απάντηση, αλλά …..πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα .

ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά τα επέστρεψαν ή μας(τα) ....έγραψαν ????

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ .....

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ

O Τσουκαλάς είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα, και ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το 2002 και φυσικά η RBS στον Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ABN-Amro που δούλευε ο Τσουκαλάς μιας και το ελληνικό της τμήμα πωλήθηκε το 2002 στην ΑΣΠΙΣ του άλλου λαμόγιου του Ψωμιάδη που είναι προφυλακισμένος.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, της εξαγοράς της ABN-Amro Ελλάδος από την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ στις 22/11/2002!!
Άρα έχουμε και λέμε ότι από το 2002 ο Τσουκαλάς δούλευε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και δη στου απατεώνα Ψωμιάδη...

Στις αρχές του 2010 και ενώ η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ήταν υπό κατάρρευση και ο Ψωμιάδης είχε αρχίσει τα σούρτα-φέρτα στον εισαγγελέα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχωσε 30 εκ εξαγοράζοντας το 32% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και ξεκινώντας έτσι τις διαδικασίες πλήρους εξαγοράς της ΑΣΠΙΣ, η οποία μετονομάστηκε σε Τ ΒΑΝΚ

Δείτε εδώ και αυτή την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ
Ένα χρόνο αργότερα η Τ ΒΑΝΚ, πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, πρώην ABN-Amro ΒΑΝΚ του ψεύτη του ΣΥΡΙΖΑ συγχωνεύθηκε με το ΤΤ...

Σύμφωνα με δήλωσή του ο ψεύτης έφυγε από την τράπεζα το 2010 άρα τα λεφτά που πήρε τα πήρε ή από την ΑΣΠΙΣ και τα έκλεψε από τους ταλαίπωρους που χάσανε τα λεφτά τους με τις ασφάλειες του Ψωμιάδη ή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο χρηματοδοτήσαμε εμείς με την ανακεφαλαιοποίηση και τις εγγυήσεις του κράτους...

Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την εθελουσία αλλά και για την ασφάλεια που λέει ότι του απέφερε 800.000 ευρώ αποζημίωση. Όταν το 2002 ο Ψωμιάδης αγόρασε την ΑΒΝ τα αγόρασε όλα! Ακόμα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις εταιρίες του.

Όσο για το πώς πήρε τόση μεγάλη αποζημίωση είναι γνωστό το κόλπο που γινόταν και στην Αγροτική για τα διευθυντικά στελέχη φουσκωμένοι πλασματικοί μισθοί τα τελευταία χρόνια και τσούπ το εκατομμυριάκι... Για να πάρετε μια ιδέα τι πάρτι γίνονταν στην ΑΣΠΙΣ δείτε εδώαποζημίωση 9 εκ ευρώ σε διευθυντικό στέλεχος

Αυτά για να μη μας περνάει ο Τσουκαλάς για ηλίθιους...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ..ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ?

Όπως θα παρατηρήσετε, ακόμα και τώρα , δεν έχει γίνει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για την αλητεία πρόσληψης του υπαιτίου της χρεοκοπίας της χώρας Γιάννη Παπαθανασίου, υπουργού του δραπέτη Καραμανλή.
Τα δύο κόμματα της Αριστεράς, τα οποία στις τελευταίες εκλογές έλαβαν αθροιστικά το 33% των ψήφων θεωρούν ήσσονος σημασίας απ' ότι φαίνεται τον διορισμό Παπαθανασίου και καταπιάνονται ναι μεν με άλλα σοβαρά θέματα, αφήνοντας ωστόσο ελεύθερο το παιχνίδι στη ΝΔ του Σαμαρά, η οποία έχει μια προφανή στόχευση:

Την αθώωση της περιόδου Καραμανλή και την μη σύνδεση της με την χρεοκοπία της χώρας. Ποιο ήταν το κυρίαρχο αφήγημα; Ότι ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του "χρεοκόπησαν" την χώρα με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και όχι ο Καραμανλής και η κυβέρνηση των Λιάπηδων, Αλογοσκούφηδων, Βουλγαράκηδων, Παπαθανασίου, Στυλιανίδηδων κλπ κλπ.

Για ακόμη μια φορά εμφανίζεται ο "κομπλεξισμός" της Αριστεράς, ανεύθυνης και υπεύθυνης. Τι νοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ευτυχώς σ' αυτό το αίτημα, της αποπομπής Παπαθανασίου εμφανίζεται ενωμένο (βλέπε εδώ τις τοποθετήσεις τόσο των στενών συνεργατών του Βενιζέλου Κωνσταντινόπουλου-Αλ Σάλεχ-Δερβένη , όσο και υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου Ραγκούση-Πεταλωτή .
Γι αυτό και δεν ψελλίζει τίποτα για το μείζον θέμα. Είναι αήθες η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται την δεξιά αφήγηση της ιστορίας, γιατί αν αποδειχθεί ότι το μνημόνιο ήταν η μόνη επιλογή, με βάση την εγκληματική διαχείριση Καραμανλή, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να έχει λόγω ύπαρξης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ..ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ …ΤΡΕΛΑΣ..???
Αφού έγλυψε τα αρχίδια του Πάγκαλου να τον δεχτεί στο Πασόκ και έφαγε ‘’κλωτσιά στον κώλο’’ , σήμερα αποκαλύπτεται, ότι θα ΠΛΗΡΩΝΕ και χρήματα για τον αγώνα του κόμματος, αν τον δεχόντουσαν..
Αφού ‘’ΦΙΛΗΣΕ’’ τα αρχίδια του Γ. Βαρβιτσιώτη να τον κάνει βουλευτή, τον πούλησε πριν αλέκτωρ…
**Πάγκαλος: «Έκοψα» τον Καμμένο από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ’90 γιατί ήταν ‘’γκάου-γκάου’’ !!!

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990 ήθελε να είναι ο Πάνος Καμμένος όπως αποκάλυψε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αλλά «δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος». Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην υπουργό, ήταν εκείνος που έβαλε φρένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» τόνισε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

*Με ‘’αυτόν’’ τον Καμμένο, ποιος Έλληνας δεν θα καεί??
Κι όμως δεν έχει φιλότιμο να παραιτηθεί???
***Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
*Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.
* Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».
*Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».

*Στους ΑΝΕΛ φάνηκε τότε ότι είχαν πλήρη άγνοια για τις προτάσεις Καμμένου και ο ίδιος προσπάθησε να οχυρωθεί πίσω από ακόμη μία θεωρία συνωμοσίας, ενώ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική απείλησε με προσφυγή στα δικαστήρια και την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Αυτός ο πολιτικός Καραγκιόζης( όπως τον λένε συνάδελφοί του δημοσίως), προκαλει και προσβάλει πρόσωπα και θεσμούς γιατί μέχρι τώρα η δικαιοσύνη ήταν αιχμάλωτη σε ‘’μαυρο-ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ’’ δικαστές, που είχαν στα ‘’όπα-όπα’’ κάθε υβριστή και συκαφάντη του Πασόκ των Ανδρέα και Γιώργου Παπανδρέου.
*Μετά την ακατανόητη και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ συμπεριφορά του Καμένου, μετά την αδιανόητη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες του, μετά τις εθνικές και ‘’ντόπιες’’ κοτσάνες που εκστομίζει, υπάρχει Έλληνας που να του έχει έστω και ..μόριο εμπιστοσύνης να αναλάβει υπεύθυνη κυβερνητική θέση, αν ο λαός αποφάσιζε πως τα όσα υπέστη από τη κλίκα Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ήταν αρκετά και θέλει να δοκιμάσει και από την κλίκα Τσίπρα- Καμμένου και λοιπών κατακαμένων?
Υπάρχουν Έλληνες γονείς που θα ψήφιζαν αυτόν τον ‘’τρελό πολιτικό’’ που μπορεί να μας μπλέξεις σε πόλεμο με την Τουρκία και τους γείτονές μας μέσα σε..μισή ώρα.
*Υπάρχουν δηλαδή Έλληνες πολίτες που δεν ‘’χόρτασαν’’ από την προσφορά της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου και επιθυμούν να ‘’δοκιμάσουν’’ και την προσφορά του καμένου Κουίκ και του άνοστου και ξυνόγαλου Σουρλέτη?
Θέλεις πόλεμο με την Τουρκία? Εδώ είναι ο Πάνο
Ψήφισε Πάνο και Αλέξη για να ‘’απολαύσεις’’ την τρέλα του Πολέμου.
ΥΓ.
Τρίβουν τα χέρια τους οι Τούρκοι όταν ακούν ..Πάνο !!

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ…
======================
Αριστερέ του Σύριζα, με την ψήφο σου στον ηλίθιο καμένο και ότι αντιπροσωπεύει, θα τιμήσεις τη μνήμη των αγωνιστών νεκρών της οικογένειά σου?

Θα αποδεχτείς και θα ξεχάσεις το φασισμό του κάθε τοκογλύφου φοροφυγά φασίστα?

Αλήθεια, ποιος θα μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν, ο ακροδεξιός καμένος να ζητά να γίνει συνεργάτης της αριστεράς και να γίνεται αποδεκτό από την ‘’καθαρόαιμη’’ κάστα των νεοκομμουνιστών πελατών της υπερεξουσίας των Σκουρλέτηδων?

Δηλαδή αν, ο μη γένοιτο, ο καμένος θα γίνει υπουργός του Λαφαζάνη? ΄Η ο Λαφαζάνης θα σκύβει το κεφάλι όταν περνά ο καμένος?

Τι ακριβώς θα γίνεται όταν ο ..Πάνος ζητά τον λόγο?

Τι πλαστική εγχείρηση ιδεολογικής πλαστοπροσωπίας είναι αυτή???

Τι μάσκα φαρισαϊσμού και πολιτικής ανηθικότητας είναι αυτή?

Τι πρόωρο εκτός τόπου και χρόνου παραπολιτικό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ είναι αυτό?

Η δίψα των κακομαθημένων και ανίσκιωτων ‘’εραστών’’ της εξουσίας τους τρέλανε. Έτσι δεν μπορούμε ,λογικά, να εξηγήσουμε, οποιαδήποτε απόπειρα –σκέψη, για μια πολιτική συνεργασία δύο ανθρώπων, που εκτός του χρήματος που έχουν από τους ‘’μπαμπάδες τους’’, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μα κανένα άλλο σημείο που να επιτρέπει, ή που να δίνει την παραμικρή υποψία δυνατότητας μιας ευρύτερης κομματικής συνεργασίας, ή τουλάχιστον μιας προσπάθειας για ‘’άμβλυνση των διαφορών’’, εκτός ΑΝ(;), έχουν εμποτιστεί και γαλουχηθεί από την προδοσία του βρώμικου 89.

Πως τόλμησε ο πολιτικά ‘’άκαπνος’’ νεανίας Άλεξις , να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον ακροδεξιό μπούφο της αεικίνητης μπουρδολογίας και να μιλήσουν …σοβαρά ?

Τι θα μπορούσε να συμβεί και κάτω από ποιους οιωνούς, ο Τσίπρας θα μπορούσε να συνεννοηθεί με τον διεθνή πολιτικό μπουρδολόγο και να συμφωνήσουν?

Σε ποια κοινά σημεία θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο ‘’ανειδίκευτοι εργάτες’’ της πολιτικής, ώστε όταν ο ένας ζητά λάσπη , ο άλλος να μην του πηγαίνει ..τούβλα ?

Τι ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ελεύθερη βούληση της λαϊκής έκφρασης? !!!!

Τι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ? !!!!

Πόσο πιο ‘’χαμηλά’’ θα οδηγήσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, με τις γεμάτες ιδιοτέλεια, μίσος και λάθη αποφάσεις μας? Είχαμε τη λύση για κυβέρνηση συνεργασίας ,έτοιμη στα χέρια μας και πέσαμε θύματα στην παγίδα του Αντώνη, του Αλέξη και λοιπών διανοητικά αναπήρων πολιτικών ακροδεξιών θεατρίνων και πορτοφολάδων.

ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο τους επίορκους εφιαλτοαποστάτες, για να ‘’φέρουμε’’ το δίδυμο των ανέργων, μαζί με τη κλίκα και τη συμμορία των ακροδεξιών υπονομευτών?

Ο Πάνος θέλει ΜΟΝΟΝ εξουσία και ..Ικαρίες , ΕΛΙΝΤΕΣ, DAIHATSU kai … S(?)IA και ‘’ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ’’ για να μας ‘’δουλεύει’’ δημοσίως και να μας απειλεί και με αγωγές ο πηλοπλάστης της συκοφαντίας και της διαβολής.

Αυτό το έγχρωμο φασιστικό εξάμβλωμα ‘‘καλυμμένο’’ από διάτρητο κοινοβουλευτικό μανδύα της βίας και της νοθείας, θα ηγηθεί της σωτηρίας της πατρίδας.

Αυτή η κλίκα της αμαρτίας σαν συμμορία του διαβόλου πρόδωσαν και ανέτρεψαν την νόμιμη ηγεσία του 43%, για να κυβερνήσουν, οι πολιτικοί απατεώνες, οι ιδεολογικά αιμομείκτες, οι πνευματικά ανάπηροι συκοφάντες, οι ψεύτες και οι οικογενειακά και κοινωνίκα αδίστακτοι ληστές και φοροφυγάδες?

Και υπάρχουν ..ανάλογης ποιότητας ψηφοφόροι που θα τους ψηφίσουν?
Κι ύστερα παρεξηγούμε τους πολίτες ΟΛΟΥ του κόσμου που μας κατατάσσουν , σχεδόν στο τέλος στη λίστα της παγκόσμιας ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Τσίπρας: Εγγυόμαστε χωρίς κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών!
============================
ΣΙΓΟΥΡΑ, ΡΩΤΗΣΕΣ???

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!
ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΓΙΑ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ???
Ο ΓΙΟΣ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΛΗΣΤΕΨΕ το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007.

**Το βλαστάρι του Ν. Βούτση δικάστηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
**Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη φάτσα της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
«Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιός μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήσαν ιδιοτελή».
** Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο:
«Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιού μου δεν είναι ληστεία, αλλά απαλλοτρίωση»...
Αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής κάποιας από τις 10 “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, μας υποδεικνύει πώς θα κυβερνηθούμε. Περιέργως, τα ΜΜΕ έχουν "ξεχάσει" τις παραπάνω "θέσεις" του Εθνοπατέρα τον οποίο αύριο μπορεί να τον δούμε και Υπουργό Παιδείας, εκεί θα καταντήσουμε Έλληνες με τα μυαλά που έχετε.

***(...) του ΣΥΡΙΖΑ πάλι, που συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών (κοκαΐνη κτλ) προ καιρού... Πού ακούστηκε κόρη βουλευτή να παίρνει ναρκωτικά, που άλλωστε ... ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος, εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, απ' τις ….(Πιθανόν, διανομή κατ΄οίκον στους καλούς …πελάτες;)
ΥΓ.
1.ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ‘’ΑΣΤΕΡΙΑ’’ ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙΣ''???
2. Πόσες χιλιάδες τέτοια ''βλαστάρια'' υπάρχουν???????