Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Του Αθανασοπουλου Περικλή
Αθήνα 06.01.2015 

Ολόκληρος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει οτι  ο πολιτικός που «φρόντισε» να βγει γρήγορα και πρώτος από « το κάδρο» του προσκηνίου είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Έκτοτε, απλά συμμετέχει στην πολιτική και στην ουσία στηρίζει το «πριόνισμα» όλων των κομματικών του αντιπάλων παραμένοντας σαν ένας απλός βουλευτής που «σφυρίζει αδιάφορα»  για τα τραγικά σύμβαντα στη χώρα μας.


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ που στην ουσία ανέλαβε τον ρόλο του «Εκκαθαριστή» του πολιτικού τοπίου, για να μην καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, σαν ο πολιτικός που συμμετείχε στα δείνα της χώρας και στην εξαθλίωση των εργαζομένων, αν όλα πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει,  θα βρούνε έναν τρόπο να φύγει από τα πράγματα  χωρίς σημαντικές προσωπικές απώλειες με το σκεπτικό ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς για την Ελλάδα και τον εργαζόμενο.
Για να μπορέσει όμως να ξεχαστεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, και ταυτόχρονα με την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ , θα «ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΝ»  μια «κυβερνητική παρένθεση»  από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τον οποίον θα πέσουν να τον «φάνε» όπως και στις προηγούμενες εκλογές.
Αφού τελειώσουν όλα αυτά, πρέπει αργά-αργά να ετοιμάζεται η επιστροφή του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο πολιτικό τοπίο για να συνεχιστεί η επικράτηση του Συστήματος των δικομματικών εναλλαγών για τα υπόλοιπα 30-40 χρόνια.
Η επιστροφή του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ θα φανεί σαν σωτήρια λεμβος, στον Ελληνικό λαό,  δηλαδή μια επανάληψη του «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η ΤΑΝΚ» του 1974..!!
Το όλο παραπάνω σενάριο που περιγράψαμε με λίγα λόγια,  για να μπορέσει να υλοποιηθεί απαιτούνται και οι ανάλογες συνιστώσες που πρέπει να το επιβάλλουν στις συνειδήσεις του ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και αυτόν τον ρόλο τον εκτελούν με επιτυχία οι δημοσιογράφοι του ομίλου REAL, (REAL NEWS, REAL FM, enikos gr, περιοδικό Crash ) ιδιοκτησίας ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και βασικού συνεργάτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.
Η ουσία είναι ότι δεν το κρύβουν, ο δε ΤΡΑΓΚΑΣ σε καθημερινή βάση επισημαίνει ότι, είναι «κεντροδεξιός, και ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ και ΝΑΙΤΗΣ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ, άρα και ΜΑΣΩΝΟΣ», ο δε ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, γιος πρώην βουλευτή και Υπουργού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που από πολύ μικρός μεγάλωσε στα σπλάχνα της Ν.Δ. με τα πρότυπα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Σήμερα μέσα από τις εκπομπές και τα δημοσιεύματα  όλων των παραπάνω Μ.Μ.Ε, όχι μόνο ποτέ δεν θίγεται ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, αλλά, αμέσως μετά την παραίτηση του από τα πολιτικά πράγματα, σκηνοθετήθηκε και ένα «σχέδιο απόπειρας δολοφονίας του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» για να φανεί στον ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ ότι ο μέγας Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος έφυγε από τα πράγματα για να μην έχει την τύχη του ΚΑΝΤΑΦΙ.  
Αν σκεφτούμε ότι σε λίγο καιρό οι ΛΙΒΥΟΙ θα νοσταλγούν τον ΚΑΝΤΑΦΙ, έτσι και οι Έλληνες θα νοσταλγήσουν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, γιατί για όλα θα φταίνε οι κακοί που τον ανάγκασαν να αυτοεξοριστεί στην ΡΑΦΙΝΑ για μην μπει εμπόδιο στα σχέδια των τοκογλύφων.
Μην πιστέψει κανείς αφελέστατα ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ στήριξε η στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΤΣΙΠΡΑ.
Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε πως σιγά και σταθερά την πυξίδα να στρέφεται  από ΤΣΙΠΡΑ σε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και σε  περίπτωση που ο ΑΛΕΞΗΣ καταφέρει να ενώσει την ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ θα δημιουργηθεί το απαραίτητο δίπολο, οπότε ο ΤΡΑΓΚΑΣ θα δικαιωθεί και για τις δύο του επιλογές, «στηρίζω ΤΣΙΠΡΑ για να διαλύσω το ΠΑ.ΣΟ.Κ, και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για να κυβερνήσω».
Είναι νωρίς ακόμα, ας αφήσουμε τον πιτσιρικά «του 15μελούς» να αναλάβει και βλέπουμε, αν φυσικά πάνε ομαλά τα πράγματα και σύμφωνα με το σενάριο.
Αυτό που θέλει προσοχή είναι η θητεία ΣΑΜΑΡΑ, γιατί δεν πρέπει να πετύχει απόλυτα και θεοποιηθεί, πρέπει να φύγει με το στίγμα του «δωσίλογου» όπως το 1993 που έριξε τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, γιατί του έχουν αναθέσει αυτό τον ρόλο.
Δεν αποκλείεται να δούμε και μία παρένθεση με ΝΤΟΡΑ που και αυτή έξυπνα έχει φροντίσει να βγει από το κάδρο, αλλά φυσικά ο ΤΡΑΓΚΑΣ μονίμως δείχνει να βγάζει « χολή» για το « βρυκολακόσογο», αλλά μην τα πιστεύετε αυτά γιατί ο καθένας έχει «χρεωθεί» και από  έναν ρόλο.
Φυσικά για τον Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ούτε λόγος να γίνεται από τον όμιλο REAL, γιατί το σενάριο τον θέλει κάθε μέρα να χλευάζεται και να απαξιώνεται, όπως και ο πατέρας του που τον ήθελε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να τον δει στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ έστω και από φωτογραφία.
Αν όμως τολμούσε και έκανε δημοψήφισμα το 2011 για το μνημόνιο θα είχε αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, κάτι που θα μπέρδευε πολύ το σενάριο, πράγμα που  τότε δεν το ήθελε κανένας μέσα και έξω από την Ελλάδα.
Τέλος  να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατο του Χ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ πριν τρία χρόνια, και την ανάληψη  τυπικά του ΔΟΛ από την οικογένεια ΨΥΧΑΡΗ, στην ουσία άρχισε η παρακμή του ΔΟΛ, οπότε ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για την δημιουργία νέων οίκων-ομίλων-οργανισμών κλπ στα Μ.Μ.Ε, και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί ο νους του ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον νου του γιου ΨΥΧΑΡΗ ο οποίος γράφει ιστορία στη βουλή διαμαρτυρόμενος στους διαδρόμους για τις γυναίκες που καπνίζουν.
Τρέξε αύριο ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ  στα περίπτερα να αγοράσεις με το υστέρημα σου εφημερίδες για να διαβάσεις, για μειώσεις συντάξεων, κόψιμο δώρου, απολύσεις, κλπ, κλπ, κλπ …και να διατηρείσαι σε μόνιμη και καθημερινή σύγχυση, ώστε να μην μπορείς ποτέ να έχεις ξεκάθαρο μυαλό και να σκέφτεσαι.
Μια μέρα αν δεν  αγοράσει κανένας εφημερίδα, αρκεί για αυτούς να πάρουν ένα μάθημα, όχι οικονομικό, γιατί αυτοί θα τα πάρουν από τις τράπεζες με δάνεια και θα τα εξοφλούμε εμείς, αλλά έτσι θα καταλάβουμε ότι αν μπορέσουμε και το κάνουμε μια φορά θα το ξανακάνουμε , και αυτό τους κάνει να τρέμουν.
Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην εποχή του «αγοράζοντας μια κυριακάτικη εφημερίδα παίρνεις δώρο και….ένα αυτοκίνητο», αυτό ας μας προβληματίσει…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ

Περνώντας την πόρτα για να πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ή, να πάς στη ‘’λαϊκή’’, έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις.

Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300.
Δηλαδή απλά.
Όσο χρέος δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι το 2004 , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ‘’δημιούργησε ο Καραμανλής σε πέντε χρόνια μαζί με τον παυλόπουλο, τον Χατζηγάκη, το Σαμαρά, τον καμμένο και όλη τη κλίκα.

Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων.
Ξεπούλησε, ομόλογα, βατοπέδια, καταχρέωσε τις τράπεζες, έδωσε μυριάδες δάνεια σε όλους τους νταβατζήδες, καιο χιλιάδες ακόμη παράνομες χαριστικές διασπαθίσεις του δημοσίου χρήματος, ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεπούλησε όλα προσωπικά και οικογενειακά ομόλογα και μετοχές. ΓΙΑΤΙ άραγε? Τι ήξερε και δεν μιλούσε? Έβλεπε την χρεοκοπία και περίμενε να την ‘’φορτώσει’’ στην επόμενη κυβέρνηση.
Ψήφισε νόμο για δωρεάν γονικές παροχές, ώστε όλοι οι επίορκοι φίλοι του και μη να μεταβιβάσουν τα παράνομα κτίσματα στα παιδιά τους και ‘’ούτε γάτα ούτε ζημιά’’ , που λέει και ο λαός μας.
* Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.

*Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας.
*Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
*Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι.

*Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
*Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.

Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ
Ένας Μανιάτης δημοκράτης

Σήμερα, όπως και χθές, την Ελλάδα ΄΄διαχειρίζεται ’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
Η δεξιά της ΕΡΕ, της ΕΚΟΦ, του Καραμανλή, του Παπαδόπουλου, του Αβέρωφ, του Ράλλη, του Μητσοτάκη, του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Κουίκ, του Μιχαλολιάκου, του Λαγού, του Γερμενή, του Λιάπη, του Ανδριανού , του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη , του Παπαγεωργόπουλου, των εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων που διαμόρφωσαν την Ελλάδα της σημερινής δυστυχίας.
Οι άνθρωποι αυτοί ή, οι άμεσοι πρόγονοι, ΄η, οι απώτεροι, συγκυβέρνησαν στην Ελλάδα σχεδόν 170 χρόνια. Είναι η ΙΔΙΑ κατάρα που κουβαλάμε σαν προπατορικό αμάρτημα. Κοντά σε αυτούς και όλοι οι ..ανανήψαντες Κύρτσοι , Βουλτέψηδες , Τσίμες , και τόσοι άλλοι παρθενοραμμένοι ‘’εθνικόφρονες’’ εξ αγχιστείας .Ένα ‘’πατριωτικό πολιτικό’’ συνονθύλευμα, που αναγάγει τον πατριωτισμό και την πατριδοκαπηλία σε ύψιστη ‘’ιδεολογική’’ αφετηρία νεοελληνικής αναγέννησης.
Αυτοί οι γονυπετείς ‘’ηγέτες’’ ηγετίσκοι και λοιπό χαφιεδότσουρμο, αποτελούσαν και αποτελούν τον ‘’Εθνικό κορμό’’ ! Αυτοί χειρίστηκαν τις κρατικές και εθνικές υποθέσεις και διαχειρίστηκαν τις τύχες μας και την πορεία μας. Αυτοί σε τακτά και έκτακτα χρονικά διαστήματα, ‘’ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΠΟΥΣΑΝ’’ για να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο, οι νεοκοτζαμπάσηδες. Αυτοί μας οδήγησαν και το 2009 στη χρεοκοπία και στην εξαθλίωση, αφού κατάκλεψαν το αίμα μας και ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ το χρέος μας σε ..πέντε χρόνια.
Και εμείς, πέφτουμε στην παγίδα των εμπόρων των ΜΜΕ και αντί να ρωτάμε πως φθάσαμε στη χρεοκοπία του 2009, ..ρωτάμε τι έκανε ο Παπανδρέου και αν διαχειρίστηκε στον ελάχιστο χρόνο που είχε, σωστά ή όχι της ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ πατρίδα μας.
ΑΣ γίνει μία ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ έρευνα παράλληλα με τα στοιχεία που φέρνουν στο φως οι ΞΕΝΟΙ αρμόδιοι, να μάθουμε ακριβώς ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ την Ελλάδα στη χρεοκοπία μέχρι το 2009 και ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ???
ΑΣ γίνει έστω μια εξεταστική επιτροπή να κατατεθούν όλα τα στοιχεία και μετά βλέπουμε ποιοι μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !
Και καλά οι πατριδοκάπηλοι , οι έμποροι της εθνικοφροσύνης, αγωνίζονται για τα αφεντικά τους. Εσύ όμως Έλληνα πολίτη, δεν θέλεις να μάθεις ποιοι και γιατί μας οδήγησαν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ από το 2004-2009 ??
Δεν θέλεις να μάθεις ποιοι ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΝ και ποιοι μας οδήγησαν στην καταστροφή και στις αυτοκτονίες? Τι επί πλέον στοιχεία ζητάς από αυτά που ΑΦΘΟΝΑ ΤΩΡΑ!!! μας παρέχουν οι ξένοι ειδικοί μέσω των επισήμων εγγράφων, αλλά και παραδέχονται δημόσια πόσες φορές πίεσαν , ενημέρωσαν, απαίτησαν τους ‘’ευλύγιστους ‘’ Παπαθανασίου να πάρουν μέτρα για να σωθούμε και να μη χρεοκοπήσουμε?
Σήμερα ξέρουν να κάνουν ΜΟΝΟ κριτική στα έργα και στο χρόνο διακυβέρνησης των υπολοίπων αγωνιστών της πληγωμένης και καταπατημένης δημοκρατίας μας. Σήμερα θέλουν πάλι να ‘’σε υπνωτίσουν’’ ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι μόνο ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ‘’μπορούν να σε σώσουν’’ πάλι, όπως κάνουν τα τελευταία 200 χρόνια.
Θα αποδεχτούμε την προσβολή και την κοροϊδία ,ή, θα ανοίξουμε τα μάτια μας και θα προστατέψουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, ώστε ΠΟΤΕ ΠΙΑ να μη πέσουμε θύματα του φασισμού των συνειδήσεων, των απογόνων εκείνων που έβαλαν και ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ ΧΩΜΑΤΟΣ

΄΄Κανείς δεν μετάνιωσε αγοράζοντας γη’’ έγραφε ένα ‘’σλόγκαν’’ της εποχής του…Εθνάρχη.
Και είναι αλήθεια, ότι οι Καραμανλήδες είχαν και έχουν έφεση με τη γη. Μάλιστα ο Αλέκος, ο μπαμπάς του μπουχέσα μας, άνοιξε ένα δικό του μαγαζί με οικογενειακό ‘’περίβλημα’’. Ιδιοκτήτης εταιρείας χωματουργικών εργασιών, γράφουν στο διαδίκτυο χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες και περιγραφές. Έλα όμως που έχουμε γίνει δύσπιστοι από τότε που ο κωστάκης , μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στις αυτοκτονίες. Ταυτόχρονα σκεφτήκαμε: Ένας αδελφός του ‘’εθνάρχη’’ που βρίσκεται στον κολοφώνα της δόξας του, ‘’αφήνει’’ τον αδελφό του να ασχολείται με ..χωματουργικές εργασίες? Εξ άλλου μας φάνηκε εντελώς ‘’περίεργη’’ μέχρι ..παρεξηγήσεως η συμπεριφορά του Κωστάκη προς τον Αλέξη και η ‘’ανταπόδοση’’ του Αλέξη μέχρι που η επίσκεψη του στο ίδρυμα Καραμανλή, μας ‘’έβαλε ψύλλους στα αυτιά’’….
Ο μεταπράτης χώματος κωστάκης φταίει που τον κάνατε πρωθυπουργό ?
Ο μεταπράτης χώματος φταίει που μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα τρείς φορές πάνω την τιμή και η μεταφορά ήταν των εργολάβων????
Αυτή ήταν φίλοι μου, η εργασία που έκανε η εταιρεία του μπαμπά Αλέκου του μπουχέσα.
Ο Πατέρας του χουντογεννημένου Αλέκου Τσίπρα, ήταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσίων έργων ( ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε και είχε ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία με τον πατέρα του μπουχέσα που πούλαγε το δωρεάν χώματης εταιρείας , σε τιμή ..χαλκού!!!
Χώμα επίσης ‘’πωλούσε’’ στον πατέρα του μπουχέσα και η μεγαλύτερη εταιρεία δημοσίων έργων του ΑΚΗ (1981-….)όπως και όλες σχεδόν οι εταιρείες δημοσίων έργων.
Έτσι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόστος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία, οι εταιρείες δημοσίων έργων φόρτωναν τα χώματα και τα οδηγούσαν στις τσιμεντοβιομηχνίες και οι Καραμανλήδες έγιναν πολυακατομμυριούχοι.
Πόσα δισεκατομμύρια μπορείς να κερδίσεις άμα ..πουλάς χώμα???