Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΟΜΜΑ..!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 04.01.2015
Τι πέτυχε το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην μεταπολίτευση.
Όσοι μεγάλωσαν την εποχή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι το 1970, ξέρουν πολύ καλά τι έχουν περάσει και μάλιστα πολύ καλύτερα αυτοί που έζησαν στην επαρχία.
Το όνειρο  του κάθε Έλληνα ήταν να μάθει γράμματα για να ξεφύγει από την φτώχια και να ζήσει το όνειρο που του έδειχναν οι Ελληνικές ταινίες της εποχής, οι οποίες ακόμα και σήμερα μας περνούν σπουδαία μηνύματα  της σημερινής πραγματικότητας.
Από την περίοδο της μεταπολίτευσης και όταν οι φτωχοί Έλληνες άρχισαν να έχουν πρώτο στόχο την μόρφωση, φτάσαμε στο 2000 να γίνουμε όλοι «ίσια κι όμοια». 
Ποιος φανταζόταν το 1965 ότι ο φτωχός βιοπαλαιστής του μεροκάματου, ο σκουπιδιάρης,  θα πήγαινε διακοπές στα ίδια μέρη και θα διασκέδαζε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ο μεγαλογιατρός, ο μεγαλοδικηγόρος, ο βουλευτής, ο υπουργός;
Φτάσαμε σε επίπεδα να μας ζηλεύουν οι απόδημοι Έλληνες του εξωτερικού, της Αμερικής του Καναδά,  της Αυστραλίας κλπ, και μάλιστα να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή τους.
Το 2004 γίναμε το επίκεντρο του κόσμου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και μάλιστα κερδίζοντας με το σπαθί μας τα διεθνή εύσημα.
Μετά την μεταπολίτευση το 1974 έως το 1981 στην ουσία έγινε ο εκδημοκρατισμός και η «αναγνώριση» όλων των πολιτών χωρίς καμία αμφιβολία.
Κάποτε έπρεπε να σταματήσει «η ανάπτυξη του Έλληνα», «ως εδώ»…!!! 
Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Ποτέ δεν χώρισαν
Θα ερθει σαν Σωτήρας
Όλοι οι προοδευτικοί Έλληνες εκείνης της εποχής, μιλούσαν για έναν και μόνο εχθρό του λαού και αυτά που έλεγαν, ακόμα και οι 30άρηδες της εποχής δεν τα καταλάβαιναν , γιατί δεν τα είχαν νοιώσει στο πετσί τους.
Μόνο οι παλαιότεροι μιλούσαν με φόβο για την επάρατο δεξιά και ήθελαν με κάθε τρόπο να την κλείσουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας γιατί την είχαν ζήσει για τα καλά στο πετσί τους.
Να που σήμερα όλα είναι μπροστά μας και μιλούν από μόνα τους, γιατί στην ουσία δεν μπόρεσε ο Ελληνικός λαός να εκτιμήσει την ευμάρεια και όλα τα παραπάνω και άρχισε να  παραμυθιάζεται με αυτά που του σερβίρουν για  αποκατάσταση της δημοκρατίας, της «τάξης» στην Ελλάδα και κουραφέξαλα. 
Κάποιοι θέλουν να μας πάνε σε εκείνη την εποχή με κάθε τρόπο γιατί έχουν χάσει κεκτημένα τους και με έναν μορφωμένο λαό κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο.
Θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να παριστάνουν του διαχειριστές του Ελληνικού πλούτου και το διαφέντεμα του Ελληνικού λαού. 
Περιμένει τον εθνοσωτήρα
Αφού κατάφεραν να κοιμήσουν τον Ελληνικό Λαό  και κοντεύουν να του τα πάρουν όλα, σε συνεργασία με τους ξένους «Φιλέλληνες»,  προσπαθούν να τον κάνουν να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι για τα επόμενα 50 ίσως και περισσότερα χρόνια.
Επιδιώκουν μια  Ελλάδα της φτώχιας, με το λυχνάρι, τα συσσίτια, τα προνοιακά επιδόματα, της ανέχειας, της αμορφωσιάς, του χαμηλού ορίου βιωσιμότητας, και έναν λαό υποτελή και με διαρκές υποζύγιο ατέλειωτων φόρων όπως εκείνη του 1965.
Θέλουν να θεωρούν ότι κάνουν και χάρη στον Ελληνικό Λαό που αναλαμβάνουν την ευθύνη για να τον κυβερνήσουν. 
Όλα είναι τόσο καλοσχεδιασμένα και πολλές φορές μάλιστα μιλάνε από μόνα τους, άσε που και αυτοί που εμφανίζονται στο προσκήνιο μας τα λένε κατάμουτρα.
 ΣΥΝΘΗΚΕΣ -ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΡΩΜΗΣ

Το παιγνίδι στήθηκε πολύ νωρίς με  Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες στην ουσία θέτουν την Ελλάδα υποζύγιο της Ευρώπης και καθορίζουν το μέλλον της για ανυπολόγιστο χρόνο.
Μέχρι το 1996 κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το βασικό εμπόδιο στην υλοποίηση του σχεδίου τους ήταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποίος είχε μιλήσει για την Ευρώπη που μας ετοίμαζαν σε συνέντευξη του.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε την διαρκή διαμάχη των οικογενειών ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για την επικράτηση του κέντρου με το δεδομένο ότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θεωρεί ότι το κληρονόμησε από τον θείο  του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
Ενδιαφέρον έχει για το ποιοί έβαλαν την υπογραφή τους  στις τρεις καθοριστικές συνθήκες για την χώρα μας.
  • Η Συνθήκη του Μάαστριχτ, που έλαβε το όνομά της από την πόλη Μάαστριχτ στην οποία υπεγράφη στις 7 Φεβρουαρίου του 1992. Εκ μέρους της Ελλάδας υπεγράφη από τον Υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Ευθύμιο Χριστοδούλου.
  • Η Συνθήκη της Λισσαβώνας, γνωστή και ως «η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007. Εκ μέρους της Ελλάδας υπεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
  • Το Ευρωσύνταγμα συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις των 25 κρατών μελών και υπεγράφη σε μια τελετή στην Ρώμη στις 29 Οκτωβρίου 2004. Εκ μέρους της Ελλάδας υπεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ποτέ στην ουσία δεν τα έσπασαν ο ΣΑΜΑΡΑΣ με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ , απλά είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος και με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ισορροπιστή, και σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ έχει αναλάβει για ακόμα μία φόρα όπως και το 1993 να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. 
Ας δούμε τώρα με δυο λόγια πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους.
  1.   ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Έπεσαν με τα μούτρα να διαλύσουν την  πολιτική δύναμη που έφερε τον λαό  στην εξουσία που δεν είναι άλλη από  το ΠΑΣΟΚ  και μάλιστα φρόντισαν να απαξιωθεί ιδεολογικά και πολιτικά σε τέτοιο βαθμό που να μην υπήρχε καμία δυνατότητα ανασυγκρότησης, εκμεταλλευόμενοι από την μία την « ομηρεία» των στελεχών του  και φυσικά από την άλλη  την αποδόμηση  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Τώρα τα περί μιζών και συνεχώς δανεικών είναι κουραφέξαλα.
Δες τε ότι για 95 εκατομμύρια € παρέδωσαν την Αγροτική τράπεζα αξίας 25 δίς €
2.   ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το κράτος που στην ουσία αποτελεί τον αναπτυξιακό βραχίονα μιας χώρας έπρεπε να απαξιωθεί και καίριοι τομείς του να καταργηθούν, κυρίως αυτοί που δημιουργούσαν πλούτο στη χώρα και ανέβαζαν το επίπεδο του Ελληνικού λαού, όπως το κλείσιμο του ΟΕΚ και ΟΕΕ που είχαν εξασφαλίσει κατοικία στο 30% του Ελληνικού λαού και  κρατούσαν το πολιτιστικό και συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας  και κατάκλεψαν  την περιουσία τους12 δις €, έκλεισαν μαύρη τρύπα στο ΙΚΑ 2,5Δις € και έκλεψαν και 1 δις € μετρητά.

Μην ξεχνάμε το κλέψιμο των Διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων 25 δις €
  3.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Από την μία, όλοι είμαστε τεμπέληδες και κλέφτες αποδεχόμενοι χωρίς αντίρρηση επί της ουσίας το « όλοι μαζί τα φάγαμε».
Από την άλλη μας έκλεψαν 200 δις € για την ενίσχυση των φίλων τους τραπεζιτών.
4.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
Υποβάθμιση των σχολείων, πανεπιστημίων, επιστημονικών φορέων, δικαιοσύνης, τοπικής αυτοδιοίκησης συνδικαλιστικού κινήματος κλπ, και αντί να θεραπεύσουμε τα συστήματα τα απαξιώνουμε, σήμερα δε επιχειρείται και η απαξίωση του Ελληνικού Στρατού.


5.       ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επετράπη, αρχή γενομένης από τον σημερινό πρωθυπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ, η άναρχη είσοδος των λαθρομεταναστών στη χώρα και σήμερα απειλείται η κοινωνική και θρησκευτική αλλοίωση του κοινωνικού ιστού της χώρας.

6.  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Ο Ελληνικός λαός ευρίσκεται σε διαρκή απειλή και σύγχυση εναρμονισμένος με το δόγμα του Σοκ, χωρίς να μπορεί να ονειρευτεί το αύριο.   

Η  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, είναι ότι σήμερα αυτό που βιώνουμε στην ουσία είναι η επάνοδος της ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ και μάλιστα με πολύ εκδικητικό τρόπο, τέτοιο που για τους γέροντες θα τους θυμίσει την περίοδο της κατοχής.
Είναι αποφασισμένοι για όλα και το σχέδιο τους είναι το ακόλουθο:
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ αφού θα τα πάρει όλα από τον Ελληνικό λαό και  θα τον φέρει σε εξέγερση, τότε θα παρουσιαστεί η υγειής δεξιά που σήμερα είναι 6 κομμάτια (ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΩΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ-ΣΑΜΑΡΑΣ), ενωμένη υπό τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  για να «σώσει» άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό.
Από την άλλη η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει στην ουσία γίνει "58 κομμάτια" και βρίσκεται σε κίνδυνο να μην μπει στην βουλή, δεδομένου και του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει αρμέξει για τα καλά και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για κάποιο λόγο "ακολουθεί" πιστά τον ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά μας ρίχνουν στο τραπέζι "τις Ελιές" και τα "Ποτάμια",με πηγές απο το πουθενά , που θα "φροντίσουν" να θολώσουν εντελώς το τοπίο,   με ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, για να μας πάρει και να μας σηκώσει...ΟΛΟΤΕΛΑ, εγκλωβίζοντας τον ψηφοφόρο να μην στραφεί σε υγειείς πολιτικές κινήσεις.!!

Για την ολοκλήρωση βέβαια του σχεδίου τους βοηθάμε και εμείς γιατι μας αρέσει να εθελοτυφλούμε και να φροντίζουμε για την ψευδοπληροφόρηση μας από τα παπαγαλάκια τους.
 
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Στην νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας το πρόβλημα της ολιγαρχίας ήταν ο έλγχος του κέντρου και της κεντροαριστεράς, την οποία εξέφραζε ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και συνέχισε ο Γέρος της Δημοκρατίας Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Αν και ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ήταν ανιψιός του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει ο συνεχιστής και εκφραστής του χώρου,  λόγος που τον οδήγησε στην αποστασία του 1965.

 Το 1974 που η Ελλάδα είχε ανάγκη για την θεμελίωση της Δημοκρατίας, ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ίδρυσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο επιτέλεσε απόλυτα το σκοπό του φέρνοντας στο προσκήνιο τον απλό έλληνα πολίτη.
  
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, ότι ενώ όλο το πολιτικό σύστημα που εξυπηρετεί την ολιγαρχία, σήμερα είναι στεγασμένο και συντεταγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί κάθε περίπτωση, ώστε να μην επιτραπεί σε κανέναν να αντισταθεί στον αρμαγεδόνα που θέλουν να επιφέρουν στον Ελληνικό λαό.

Ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι διαλυμένος και αργά - αργά, απογοητευμένος, αφομοιώνεται τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τα μικρά δορυφορικά κόμματα.

Όλα τα παραπάνω, τα οποία εξυπηρετούν την ολιγαρχία, με την φιλοσοφία του «διαίρει και βασίλευε», είχαν φέρει τόσο τους πολιτικούς όσο και τον λαό των 2.000.000 ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ να άγονται και να φέρονται από πολιτική κίνηση σε κίνηση και στην  πλειονότητα να είναι πολιτικά άστεγοι.

Σήμερα έρχεται πάλι ένας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να ταράξει τα νερά και να βάλει τέλος στα επιβουλεύματα της ολιγαρχίας. 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς το ΠΑΣΟΚ, αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...

Γράφει ο Ν Βράχος
Φίλοι μου,
Ύστερα από χρόνιες μεθοδεύσεις, ανήθικες παγίδες, και κομπλεξικές συμπεριφορές, πέσαμε θύματα μιας κλίκας πολιτικών φθαρμένων και διεφθαρμένων που επιχείρησαν την κατάλυση των θεσμών και την υπονόμευση του Πασοκ και του νόμιμου προέδρου και Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
Η δύναμή μας ήταν η πίστη μας, το όνειρο μας , η ελπίδα μας !
Μετά από δύο χρόνια λάσπης και βρώμικης προπαγάνδας, πολλοί.. γονάτισαν,.. κουράστηκαν και …δίψασαν! Αλλά εκείνο που μας ξάφνιασε ήταν η Νεοναζιστική παρουσία των κληρονόμων του εμφυλίου και της καταστροφής.
Το ΠΑΣΟΚ που ξέρουμε, μπορεί και δικαιούται να κοιτάζει τους Έλληνες στα μάτια και να τους λέει. Είμαστε το ΠΑΣΟΚ που αλλάξαμε την Ελλάδα.

Εμείς, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...

Οι πιο μεγάλοι θυμόμαστε τα δύσκολα χρόνια και τολμάτε να πούμε στα παιδιά μας:
*Είμαστε το ΠΑΣΟΚ που στεριώσαμε τη Δημοκρατία την ισότητα, την ισονομία και την Ελευθερία.
*Είμαστε το ΠΑΣΟΚ για όλους τους Έλληνες !
*Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που μας ελευθέρωσε από το ζυγό του φασισμού.
*Είμαστε το Πασόκ του Γιώργου. Παπανδρέου που έδωσε τα ΠΑΝΤΑ για να μη πτωχεύσει η Ελλάδα έστω και αν υπονομευόταν από όλους εντός και εκτός κινήματος.
*Είμαστε η ψυχή του σήμερα και η ΕΛΠΙΔΑ του αύριο γι αυτό και μας φοβούνται τα τρωκτικά.!!!
*Άραγε γιατί θα μας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ τόσο σκληρά και τόσο ΑΔΙΚΑ ! αν δεν ήξεραν ότι χρόνια τώρα αγωνιστήκαμε για μια Ελλάδα με Εθνικό λόγο, με διεθνή αναγνώριση και παρουσία, με εσωτερική συμφιλίωση, αποκατάσταση των πολύχρονων αδικιών ,με ισονομία και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
*Αν δεν ήξεραν ότι ΠΟΛΛΟΙ "χάνουν τη μάσα"; Υπάρχουν κάποιες αλήθειες διαχρονικές που τις ζούμε κάθε μέρα, είναι ΤΑ ΕΡΓΑ του ΠΑΣΟΚ, που δεν πρέπει και δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανένα λογικό έλληνα.
Κοιτάξτε γύρω σας και αναρωτηθείτε;
Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αυτά δώσαμε . Οι άλλοι τι...
====================
Αυτά τα χιλιάδες έργα, που έδωσαν δουλειά σε εκατομμύρια εργαζόμενους εμείς τα φτιάξαμε και είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε !

* Ποιος από εμάς δεν βλέπει τη Γέφυρα ΡΙΟΥ –ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και δεν αισθάνεται περηφάνια και αυτοπεποίθηση; *Ποιος από μας δεν βλέπει αυτό το ..στόλο του τουριστικής μας βιομηχανίας;*Ποιος από μας δεν βλέπει τα αεροδρόμια, τους αυτοκινητόδρομους, την Ελληνική μας Σημαία που κυματίζει περήφανα;

*Κοιτάξτε προσεκτικά το πατρικό σας σπίτι, και θυμηθείτε που και πως μεγαλώσαμε;
Αυτά τα ξεχνάμε;
Επιτρέπουμε στους ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ των Εθνικών μας αγώνων να μας προσβάλουν και να μας υβρίζουν;

Μετά το 1983 δηλαδή εδώ και 30 χρόνια φτιάχνονται τεράστια δημόσια έργα,

η Ελλάδα μας άλλαξε όψη και στα μάτια των μαυροφορεμένων γυναικών έλαμπε ξανά η αχτίδα της Ελπίδας. Ο αγρότης σταυροκοπήθηκε, ο εργάτης χαμογέλασε και ο φοιτητής δάκρυσε από χαρά, όραμα και ελπίδα. Η ζωή του Έλληνα άλλαζε και το βήμα του άρχιζε να είναι σίγουρο και σταθερό. Τα έργα, μικρά και μεγάλα σε όλη την Ελλάδα οριοθετούσαν το μέλλον για μια καλλίτερη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...?
================================
*Εθνικό Σύστημα Υγείας, *Αναγνώριση και συντάξεις στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Ο.Γ.Α !
*Ελευθερία, *Δημοκρατία, *Επιστροφή των προσφύγων,
*Κατάργηση των «ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ» !
*Κατάργηση κοινωνικών φρονημάτων,
* Κατάργηση του Νόμου 4.000,
*Ανθρωπιά στο στράτευμα,
* Φοιτητικές και Αγροτικές άδειες,
*Κέντρα ΔΩΡΕΑΝ Υγείας σε όλη την Ελλάδα.
*Κοινωνικά Φρονήματα και "άβατο" στη Δημόσια Διοίκηση,
*Ισότητα δικαιωμάτων στις γυναίκες,
*Δωρεάν παιδεία,
*ΚΕΠ,
*ΚΑΠΗ,
*ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
*ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ,
*Καποδίστριας,
*Καλλικράτης,
*Διαρθρωτικές αλλαγές,
*Πάταξη της φοροδιαφυγής,
*Πράσινη ανάπτυξη,
*Οικονομικός Εισαγγελέας..
*Αποφυγή Πτώχευσης,
*Προσπάθεια και αγώνας για Σωτηρία της Ελλάδας.
*Νόμοι καταπολέμησης ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και φοροδιαφυγής!
και άλλα πολλά που μας έκαναν μια ευρωπαϊκή χώρα!
*Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου,
* Τουριστικές μονάδες,
*Εγνατία οδός,
*Έργα ολυμπιακών αγώνων,
*Αττική οδός,
Μετρό,
*Αεροδρόμια,
*Ανισόπεδοι κόμβοι,
*Λιμάνια,
*Προαστιακός,
*Τεράστιοι οδικοί άξονες,
*Νομισματική Ένωση.
*Ένταξη της Κύπρου στην ΟΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

5. Εμείς αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ...ΑΛΛΟΙ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ! τι έργα για το λαό να παρουσιάσουν;...
Ένα ...μεγάλο προεκλογικό έργο που δημιούργησε η ΝΔ και πήγε να το εγκαινιάσει ο Ράλλης ο τότε πρωθυπουργός τη δεξιάς το 1980.

Ξέρετε ποιο ήταν το μεγάλο προεκλογικό έργο ;
Η κακότεχνη σιδερένια γέφυρα του σταυρού, στην Αγία Παρασκευή, η επονομαζόμενη γέφυρα των στεναγμών‼!...

Και ξέρετε γιατί την ονόμασαν έτσι; Γιατί είχε ''φάει'' πολύ κόσμο.
Σκεφτείτε ότι δεν επέτρεπαν να την ανέβει μηχανάκι!
--------------------------------------------
Και όμως τολμούν και προκαλούν!
Εμείς αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...
========================
Αυτή η ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Ελλάδα μας δεν...υπάρχει για τους συκοφάντες και τους ανθέλληνες. Μας «κατηγορούν» ότι εμείς σε …δύο !!! μήνες ρίξαμε την Ελλάδα έξω….

Είναι δυνατόν;
Μπορούμε να αποδεχτούμε την ΥΒΡΙ και την διεφθαρμένη μικροκομματική αδιαφάνεια, να διαλύσει την Εθνική μας ενότητα και την υπερήφανη Ελληνική ψυχή μας;

Δημοκρατικέ Λαέ του Πασοκ, κλείσε τα αυτιά στις σειρήνες της παραπληροφόρησης, ΑΝΟΙΞΕ τα μάτια σου και δώσε την απάντηση που αρμόζει!

ΘΥΜΗΣΟΥ:
Τα μαύρα χρόνια της επάρατης δεξιάς, της ΕΡΕ ! ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! Του Αβέρωφ,του Μητσοτάκη, του ανήλικου και τώρα του Νεο εφιάλτη Αντωνάκη…!
Θυμήσου το ΒΡΩΜΙΚΟ 89 και τους Κόκκινους …δικαστές !

Σήμερα άλλαξαν ..προβιά αλλά οι λύκοι είναι ΠΑΝΤΑ λύκοι!
Βλέπετε τι σκευωρίες, τι δολοπλοκίες, τις βρωμιές και τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ συνέβησαν κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα των τελευταίων μηνών.

΄Ολος ο πολιτικός και παραπολιτικός «ΒΟΡΒΟΡΟΣ» συνασπίστηκαν σε μια ΑΝΙΕΡΗ και αντεθνική προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !

Ναι! Ένα νέο εμφύλιο που δεν ξεκίνησε γιατί βρέθηκε ένας πατριώτης και εκτόνωσε την τρέλα του Αντώνη και τη λύσσα του Βαγγέλη.

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός
για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Και χίμηξαν τα λυκόρνια να τον κατασπαράξουν.
Και άνοιξαν τους βόθρους οι κίτρινες φυλλάδες και τα απολειφάδια του διαδικτύου. Και βρώμισε η Ελλάδα…..!!!!

Και αφού δεν μπόρεσαν να βρούν ..αιτία, προσπαθούν οι αγενείς ανθέλληνες να ‘’τιμωρήσουν’’ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Τον υπουργό που μέσα σε 18 μήνες ψήφισε τόσους και τέτοιους νόμους που ..γέμισαν οι φυλακές ΧΩΡΙΣ εξαιρέσεις και παρασπονδίες.
΄Ετσι χθές, η ‘’χαβούζα’’ των …αντιπροσώπων,
ψήφισε χωρίς να γνωρίζει, την ηθική σπίλωση του ευεργέτη των φτωχών και των αδικημένων.
Ψήφισαν τα κομματικά προβατοειδή φερέφωνα ότι..’’πετάει και ο γάϊδαρος’’ και δεν σκέπτονται ότι θα τους πέσει στο κεφάλι. Α
Αλλά τι να πείς,
Οι επιλογές που έχει σήμερα ο λαός είναι:
Μεταξύ Αντώνη του ..γνωστού μας ! Βαγγελάκη του εντελώς ΑΓΝΩΣΤΟΥ μας! Του Αλέκου που το εθνικό ύμνο το ‘’χορεύει τσιφτετέλι’’ !
Του αδόκιμου και ανίκανου πολιτικά εκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής μπανανόφλουδας, του

Μη γυρίσεις τη πλάτη σου στους λύκους !
Πολέμησε για την Ελλάδα , για τα παιδιά σου!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτά που γράφεται τα πιστεύται η τα γράφεται ετσι για να πείσεται τον εαυτό σας ??
Εάν τα πιστεύται λυπάμε αλλα εχετε πρόβλημα ...να πάτε οποσδήποτε σε κάποιο γιατρό...

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον πρεπει να εχει κανει εξεταση προστατη με την αλανθαστη παλαια μεθοδο πρεπει να του εμεινε το κουσουρι.....