Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΙΧ. ΧΑΛΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ..!!

Είμαστε εγγυητές για το Εθνικό Σχέδιο εξόδου από τα Μνημόνια και την κρίση (αλλαγή ρότας) για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για την ανασύνταξη της μεσαίας τάξης, για μια κοινωνία με συνοχή, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, είναι τα σημεία που τονίζει σε κάθε του εμφάνιση και στις συζητήσεις με τους πολίτες των Κυκλάδων και στην Σύρο που βρίσκεται σήμερα ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.

Χθες Τρίτη 20  του μηνός σε συνέχεια της προεκλογικής του περιοδείας, στη Σύρο  ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ  κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ το πρωί επισκέφτηκε την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή (ΕΔΑ) η οποία υπάγεται απ’ ευθείας στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
Εκεί συζήτησε θέματα της αρμοδιότητας της υπηρεσίας και ενημερώθηκε για τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη και αυτά που έχουν υποβληθεί για το μέλλον.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντας του συζήτησαν μαζί του τα θέματα σε βάθος και ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ έδειξε πλήρη κατανόηση και τους κάλεσε να τον εμπιστευτούν για μια περαιτέρω διαχρονική συνεργασία.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων ( το οποίο συνεχάρη γιατί κέρδισε μια από τις 4 θέσεις στην τελική φάση στην κατηγορία της Καινοτομίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών, και  θα εκδώσει ανάλογο Δελτίο Τύπου με το οποίο θα αναφέρουν αναλυτικά το περιεχόμενο της συζήτησης..
Εκτός των άλλων συζητήθηκαν  εργασιακά - θέματα τουρισμού για ποιότητα ασφάλεια και υγεία τροφίμων θέματα ασφάλειας και υγείας της εργασίας περιβαλλοντική διάσταση κλπ .


Σήμερα Τετάρτη 21 ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ θα συναντηθεί για μισή ώρα με τον  Καθολικό Επίσκοπο κ. Πέτρο Στεφάνου  ο οποίος ορίστηκε από τον Πάπα Ρώμης Φραγκίσκο στις 13 Μαΐου 2014 και θα μιλήσουν για τις σχέσεις των δύο εκκλησιών τις επιπτώσεις της κρίσης στην καθολική εκκλησία κ.α. .


Την ίδια μέρα θα επισκεφτεί την  Εφορία το  ΙΚΑ την Αστυνομία το Λιμεναρχείο και το Εργατικό Κέντρο.
Στις 12 το μεσημέρι το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Τάκη Ρήγας με άλλους άλλοι συνυποψήφιους και τοπικά στελέχη θα επισκεφτεί στο Ναυπηγείο  στο Νεώριο.

Στις 6μμ  θα μιλήσει   στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στην  Ερμούπολη.
Αύριο 22 του μήνα ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ  θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική και το  Νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



http://www.syrostoday.gr/News/14501-Oi-ypopsifioi-toy-PASOK-Kykladon-sto-Neorio.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: