Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ…; (επιβεβαίωση σε άρθρο του thoureios πριν απο 3 χρόνια)

Thoureios
Αθήνα 22.04.2012
Ο 40χρονος Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διαμορφώσει το προφίλ ενός νέου πολιτικού ηγέτη που απευθύνεται   σε ένα ευρύ φάσμα ψηφοφόρων κεντροδεξιάς πολιτικής  με εθνικιστικά χαρακτηριστικά δίνοντας την εικόνα ενός νέου πολιτικού, που πάνω απ, όλα βάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Η τακτική του κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μας οδηγεί στην εποχή που χαρακτήριζαν τον Γερο- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ταυτίζοντας τον με την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Από την άλλη ο 35χρονος ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ που για αρκετά χρόνια ηγείται στο μεγαλύτερο αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ,έχει ήδη δείξει δείγματα ενός ηγέτη ταυτισμένου με ένα συγκεκριμένο χώρο της αριστεράς με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, με αδυναμίες να συσπειρώσει από την μία  το ευρύτερο φάσμα της αριστεράς,  και από την άλλη να απευθυνθεί σε ένα κεντροαριστερό ρεύμα,  που θα του έδινε την δυνατότητα να μπει σε τροχιά εξουσίας.
Το βασικό όμως πρόβλημα στους δύο αυτούς νέους ηγέτες είναι να μπορέσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των «ξένων και ντόπιων συμφερόντων» για την διαχείριση της εξουσίας.
Στην περίπτωση που θα «αποφασίσουν» να «αδιαφορήσουν»  για αυτά και να κινηθούν σε μία ανεξάρτητη πολιτική με μοναδικό σκοπό το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων τότε αρχίζουν τα δύσκολα…!!! 

 
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: