Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ...!!! ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ κλπ, ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ 105.000 ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...!!!

Λαός συνταξιούχος
Πολιτικός συνταξιούχος
ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Απο 2-4 ταμεία)…!!! 

Του Περικλή Αθανασόπουλου
Αθήνα 28.2.2015
Αν ρίξουμε μια ματιά στα πολιτικά στελέχη της χώρας θα δούμε ότι αν όχι όλοι , σχεδόν όλοι έχουν φροντίσει σε περίπτωση συνταξιοδότησης διαδοχικά να εντάσσονται σε διαφορετικά ασφαλιστικά ταμεία και να μην προλαβαίνουν να εισπράττουν συντάξεις.
Πολλοί πολιτικοί μας  για να φτάσουν στο τελευταίο σκαλί της πολιτικής που είναι το βουλευτιλίκι και το Υπουργιλίκη , έχουν περάσει από διάφορες άλλες θέσεις για τις οποίες προβλέπεται σύνταξη.
  • Ένας βουλευτής όταν κλείσει δύο βουλευτικές θητείες δικαιούται σύνταξη.
  • Ένας ευρωβουλευτής δικαιούται σύνταξη με μια θητεία.
  • Αν έχει περάσει από Δήμαρχος – Νομάρχης- Περιφερειάρχης , δικαιούται σύνταξη με δυο θητείες.
  • Αν έχει περάσει από Γ.Σ.Ε.Ε.-ΑΔΕΔΥ- ΟΤΟΕ, κλπ δικαιούται σύνταξη.
  • Δικαιούται σύνταξη από το επάγγελμα του .
Για παράδειγμα:
1.  Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ο κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ θα πάρουν 4 συντάξεις ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική – βουλευτική-ευρωβουλευτή).
2.   ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ -ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ κλπ ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική - βουλευτική)   (3 Συντάξεις )
3.  ( Επαγγελματική-ευρωβουλευτή- βουλευτική) ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ-ΔΗΜΑΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ- ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ- ΠΟΤΑΚΗΣ...κλπ  (3 Συντάξεις ).
4.    ( Επαγγελματική-συνδικαλιστική- βουλευτική) ΠΟΥΠΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ-ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ- ΜΑΚΡΥΠΗΔΗΣ ,κλπ. (3 Συντάξεις ).
5.    Ολοι οι Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφεριάρχες, Συνδικαλιστές κλπ, δικαιούνται τουλάχιστον δύο συντάξεις.

Αν υποθέσουμε ότι η κάθε σύνταξη είναι 3.500 και ο Μ.Ο. είναι τρείς συντάξεις, τότε οι παραπάνω κύριοι κοστίζουνΧ3=10.500ευρώ/μήνα,  τότε μιλάμε για πολίτες άλλης μεταχείρισης που φροντίζουν οι ίδιοι για τον εαυτόν τους.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι πολλοί από τους παραπάνω συνταξιοδοτούνται  σε μικρή ηλικία οπότε απολαμβάνουν για πολλά χρόνια το ευεργέτημα.

Τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένες γνωστές οικογένειες πολιτικών  οι οποίες έχουν πλήρη ένταξη στην παραπάνω φιλοσοφία και για γενιές απομυζούν το ασφαλιστικό της χώρας μας από ίδρυσης της.

Η πλάκα είναι ότι οι ανωτέρω ευνοούμενοι δεν έχουν εργαστεί στο ελάχιστο γατί οι πληρωμές των ταμείων τους γίνονται αυτόματα από τον Ελληνικό λαό ως υποχρεωμένος για τους ευεργέτες του...!!!

Δείτε τον αποκαλυπτικό πίνακα..


ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ κλπ
Πολιτικοί
Με 4 συντάξεις
Με 3 συντάξεις
Με 2 συντάξεις
Σύνολο συντάξεων για περικοπή
συντάξεις
1.500
3.000
20.000

Σύνολο συντάξεων
6.000
9.000
40.000

περικοπή των 3, 2, και 1
4.500
6.000
20.000
30.500
Μ.Ο σύνταξης/μήνα(ευρώ)



2.000
Ποσό περικοπής /μήνα(ευρώ)



61.000.000
Ποσό περικοπής /έτος(ευρώ)



732.000.000
Αναλογία σε απλές συντάξεις των 580 ευρώ



105.172


Δεν υπάρχουν σχόλια: