Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Σύρμα από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι κοπανατζήδες του Δημοσίου – Κάποιοι λείπουν 20 χρόνια!

karekla_4« Σύρμα » για να επιστρέψουν στη δουλειά τους οι « κοπανατζήδες » πέφτει από την Δευτέρα σε όλες τις υπηρεσίες και του φορείς του Δημοσίου απ΄ όπου πολλοί, καθόσον φαίνεται, αρεστοί και αρεστές της προηγούμενης κατάστασης είχαν πάρει «άδεια από τη σημαία» για να βρίσκονται σε κομματικά γραφεία εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς από αυτούς για τους οποίους (ρουσφετολογικά προφανώς ένα μεγάλο ποσοστό τους) είχε προσληφθεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του nez.gr , ήδη, επικεφαλής μεγάλων φορέων του δημοσίου, διευθυντές και προϊστάμενοι υπηρεσιών καθώς και διοικήσεις πρώην ΔΕΚΟ καλούν όλους όσοι απείχαν από τις θέσεις τους αδικαιολόγητα να γυρίσουν πίσω. Ο φόβος αυτών που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις ευθύνης που τους είχαν ανατεθεί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι να ασχοληθούν αυτοί οι οποίοι θα τοποθετηθούν από τη νέα κυβέρνηση με τις «ημέρες και τα έργα» τους.
Κάποιοι « λείπουν » πάνω από 20 χρόνια
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές υπηρεσίες και οργανισμοί του δημοσίου καθώς και κρατικού ενδιαφέροντος φορείς θα υποδεχθούν άτομα – υπαλλήλους τους οι οποίοι θεωρούνταν… «ξεχασμένοι» αφού με «άδεια από τη σημαία», και μεγάλες ευθύνες των επικεφαλής της περιόδου 2012 – 2014, αλλά και προγενέστερων περιόδων, δεν πατούσαν στην εργασία τους αλλά κάλυπταν ανάγκες προσώπων προσκείμενων στο καθεστώς που ανατράπηκε μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν άτομα τα οποία, χωρίς να είναι αποσπασμένα και, γενικότερα, χωρίς να υπάρχει έστω μια τυπική και νόμιμη δικαιολογία για την απουσία τους, έχουν να «πατήσουν» στις θέσεις που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται για περισσότερα από 20 χρόνια! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι άνθρωποι οι οποίοι θα κληθούν να αναλάβουν τις τύχες του Δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα βάλουν τέλος σε μια έσχατη νοοτροπία δεκαετιών την οποία καλλιέργησε το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» και η ΝΔ αποδέχθηκε υιοθετώντας το. Με την ευχή να ισχύουν οι δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης, αναμένονται εξελίξεις και σημαντικές αποκαλύψεις εντός των επόμενων εβδομάδων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: