Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ



Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 4/2/2015
Και όμως είναι δυνατόν να συμβαίνει και αυτό στην χώρα μας, την στιγμή που μια νεοεκλεγείσα Ελληνική Κυβέρνηση με πολιτικούς κυρίως νέους και άφθαρτους, προσπαθεί  να σταματήσει τον κατήφορο του Ελληνικού λαού, τα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαυρίσουν την προσπάθεια.
Κανένα τόσο Ευρωπαϊκό μέσο όσο και διεθνές δεν είχε αυτές τις μέρες ως υπότιτλο την λέξη «κολωτούμπα» όπως σχεδόν όλα τα «γνωστά» στην Ελλάδα.
Ενώ η προσπάθεια θα έπρεπε να είναι πανεθνική τόσο από πολιτικής άποψης όσο και από δημοσιογραφικής, κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει,  οι Έλληνες "γνωστοί" δημοσιογράφοι  χλευάζουν και δεν μπορούν να κρύψουν απο κάθε άποψη την χαρά τους για κάθε λάθος βήμα   της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Η εξήγηση είναι απλή, το σύστημα δεν πρόκειται να παραδοθεί αν «δεν δεχτεί το πρώτο βέλος ο Αντίνοος».
Αλέξη Τσίπρα, , όπως εν μία νυκτί έκλεισε η ΕΡΤ, κάνε και εσύ το νόμιμο και αυτονόητο «σταμάτα την παρανομία».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξένη παρέμβαση Μπαρόζο και Σόρος και ανατροπή Παπανδρέου.
============================
Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα, από ξένα κέντρα;
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ο Μπαρόζο με την συμμετοχή των ντόπιων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , έριξαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας του 44%, και τον αντικατάστησαν με όποιον ήθελαν.
Σήμερα, όσοι βρίσκονται στην εξουσία είχαν είτε άμεση και εμφανή συμμετοχή στην αντεθνική, αντισυνταγματική εκτροπή και προδοσία, είτε έμμεση, συμμετέχοντας άμεσα στο κάψιμο της Ελλάδας και στην δημιουργία κλίματος προδοσίας και ανωμαλίας.
Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα, από ξένα κέντρα;

Μπορεί δηλαδή ο ελληνικός λαός να πιστεύει ότι εκείνος εκλέγει, αλλά αν αυτός που εκλέγει δεν είναι απόλυτα πειθήνιος στα κέντρα αυτά, τότε απλά να αλλάζεται; Τότε λοιπόν, δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός ότι σε όλη την πολιτική ιστορία της χώρας, κατά μέσο όρο, οι κυβερνήσεις δεν μένουν πάνω από ένα έτος στην εξουσία. Δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε κυρίαρχο κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα;

Ενώ τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε ....
πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, πρόσφατα εκλεγείς από το 44% των Ελλήνων, αποφάσιζε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να τοποθετηθεί ο λαός πάνω στο θέμα της συμφωνίας του PSI, την ίδια στιγμή, κάποιοι στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα αποφάσιζαν (εν αγνοία του), αφενός την καθαίρεσή του, αφετέρου το «σκότωμα» του δημοψηφίσματος. Τις σχετικές συνεννοήσεις μεταξύ Μπαρόζο, Σαμαρά και Βενιζέλου, εν αγνοία του Γ. Παπανδρέου, μπορεί κάποιος να τις διαβάσει στο γνωστό πλέον δημοσίευμα των Financial Times.
ΣΧΟΛΙΟ: Καταλάβατε γιατί ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες και τοκογλύφοι αγωνίζονται εναντίον του Γιώργου?
Γιατί, ΑΝ ο Γιώργος κόψει τις μίζες, οι ξένοι νταβατζήδες πως θα πουλάνε ?
Κατάλαβες Έλληνα το βρώμικο παιχνίδι και των δύο? Γι αυτό όταν ο Γιώργος ψήφισε τον ΝΟΜΟ και συνελήφθη ο Ακης, όλοι οι φίλοι του και όσοι ήταν μπλεγμένοι με τις μίζες, ΕΦΥΓΑΝ και ''ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ'' τον Σύριζα, ενω ταυτόχρονο όλοι οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ,ντόπιοι και ξένοι κήρυξαν ΑΝΙΕΡΟ πόλεμο κατά του Γιώργου!!!