Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξαφνική ΕΝΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ από τον Αλέξη Τσίπρα που αναστάτωσε τους πάντες!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξαφνική ΕΝΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ από τον Αλέξη Τσίπρα που αναστάτωσε τους πάντες!Αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως τη σιωπηρή υποστήριξη των Ευρωπαίων ομολόγων του, πρόκειται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων, με κεντρικό σύνθημα να «φέρουν πίσω τα κλεμμένα», σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στο στόχαστρο του Μαξίμου έχουν τεθεί επιχειρηματίες με άμεση ή έμμεση πρόσβαση στον χώρο των ΜΜΕ, που ευνοήθηκαν από τις κυβερνήσεις Σημίτη, Παπανδρέου και Σαμαρά.

Ο Αλ. Τσίπρας έχει δώσει εντολή σε δύο υπουργούς να «τεκμηριώσουν» με στοιχεία την επιστροφή χρημάτων στα ταμεία του κράτους, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου.
Οι δύο υπουργοί που καλούνται να φέρουν σε πέρας αυτή τη δουλειά είναι ο Π. Νικολούδης και ο Δ. Μάρδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ ...ΛΑΛΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!!!!
===============
Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τη συμπεριφορά του κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ΧΘΕΣ, και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, να «αγκαλιάσουν» τον ΔΟΛιο εκδότη του συστήματος, αν και γνωρίζουν, ότι όλη η Ελλάδα τους θεωρεί ως πηγή μόλυνσης, διαφθοράς, εκτροφείο κομματικού ανδραποδισμού και βρώμικης ποδηγέτησης του πολιτικού κόσμου, πλύσης εγκεφάλου και τηλεοπτικού ψεκασμού, που 3 χρόνια τώρα ήταν ανεπανάληπτος.?

Δηλαδή μας ''δείχνουν'' τι μας περιμένει? μας δείχνουν ότι προσκύνησαν οι ..αριστεροί ''πατριώτες'' τους διαπλεκόμενους , που φυσικά δεν βοηθούν για την ψυχή τους.

Γλύφουν, οι μεν τους δε, ώστε οι Συριζαίοι με τον άθλιο και ύπουλο χαρακτήρα τους, να καθίσουν στην ''μεγάλη'' πολυθρόνα που στηρίζεται στα MEGAάλα υποβοηθήματα των νταβατζήδων και των τοκογλύφων που σήμερα, τους ''απειλούν'' γελώντας και κλείνοντας το μάτι της ατιμίας και της ανήθικης υποκρισίας.

*Αγκάλιασαν τους επώνυμους νταβατζήδες που μαζί με τους τοκογλύφους, ‘’κυβερνούν’’ στην πατρίδα μας, και αντέδρασαν σκληρά και άμεσα, στην πρώτη σοβαρή προσπάθεια του ΕΝΤΙΜΟΥ τότε Πρωθυπουργού, να βάλλει τάξη στην τριακονταετή ΑΤΑΞΙΑ και να φορολογήσει τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, ώστε να σταματήσει η αιμορροφιλία από τους φτωχούς και τους αδύνατους?

*Βρήκε ευκαιρία τότε ο Αντώνης και ΣΗΜΕΡΑ ο Αλέξης, να δείξουν ότι παραμένουν ιδιοτελείς ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και υπονομευτές της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΥΝΟΜΙΑΣ !!!

*Κρίνετε μόνοι σας την αντίδρασή τους αφού ανέτρεψαν, τον τότε Πρωθυπουργό που ΤΟΛΜΗΣΕ να φορολογήσει τα βρόμικα αφεντικά τους!!!