Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Παρτίδα πόκερ για πολύ γερά νεύρα η λίστα Λαγκάρντ

Του Πέτρου Κασιμάτη 

Η διαρροή των στοιχείων που είχε στην κατοχή του ο πρώην υπάλληλος της HSBC Χεβρέ Φαλτσιάνι – το περίφημο σκάνδαλο Swissleaks- ήταν στο στόχαστρο ενός ειδικευμένου πράκτορα της ΕΥΠ του κ. Σπ. εξ απορρήτων του τότε αρχηγού της μυστικής μας
υπηρεσίας Κ.Μπίκα.

Ο κ. Σπ. τοποθετήθηκε σε μια θέση ειδικά γι αυτόν στις Βρυξέλλες και ήταν μέχρι τώρα το αγνωστο πρόσωπο που χειρίστηκε το ποσόν του 1.200.000 ευρώ για να πάρει στα χέρια του την περίφημη λίστα!!!

Εαν ξεκινήσει η περίφημη έρευνα για την περιβόητη λίστα των Ελλήνων που είχαν τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού και εκεί φύλαγαν με ασφάλεια τούς θησαυρούς τους , ε, τότε το όνομα του κ. Σπ. θα φιγουράρει στο φακό των τηλεοπτικών δελτίων.

Ο Σπ. έχοντας άμεση συνεργασία με την ηγεσία της ΕΥΠ έδινε καθημερινά πληροφορίες-σοκ για ποσά, χρηματιστηριακές αξίες, c.Ds αλλά και άλλες ακριβές πληροφορίες που αφορούσαν τούς υψηλούς ορόφους της ΕΥΠ αλλά και το Πρωθυπουργικό γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου που ενδιαφερόταν άμεσα για τα ονόματα της λίστας των Ελλήνων που είχαν στείλει τα λεφτά τους στα θησαυροφυλάκια της Ευρώπης και των φορολογικών παραδείσων.

Ο κ. Σπ. είναι σε θέση να καταθέσει ότι

- τα 200.000 ευρώ ελήφθησαν από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ!!!

- το 1.000.000 ευρώ δόθηκε από άγνωστη πηγή

κι ακόμη τη βεβαιότητα ότι η λίστα δόθηκε χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Τα ερωτήματα που είναι κρίσιμα αφορούν

-τι αλλο γνωρίζει ο κ. Σπ;

- Γιατί αναλώθηκαν τα παραπάνω ποσά αφού η λίστα διατέθηκε δωρεάν;

Εαν ξεκινήσει την ερευνά της η εξεταστική επιτροπή για το επίμαχο σκάνδαλο, ο διπλωμάτης Κων. Μπίκας (εξ απορρήτων του ΓΑΠ) θα κληθεί από το Λονδίνο όπου είναι πρέσβης να δώσει πειστικές απαντήσεις για όσα γνωρίζει (εαν γνωρίζει) για το τζογάρισμα κάποιων με τα c.Ds αλλά και ο Σπ. ο επι δύο χρόνια ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες σε ειδική αποστολή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[[ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ]]

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ‘’ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ’’ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ…..TOY ΠΕΤΡΟΥ?
================================
Στη βραδυνή, ως γνωστό επωάστηκε το αυγό του φιδιού που λέγεται Τράγκας. Έμαθε από πρώτο ‘’χέρι’’ την έννοια του προβοκάτορα και τη σημασία της μαύρης προπαγάνδας και της άθλιας παραπληροφόρησης.
Μεταξύ των μαθητών του, υπήρξε και ο κ. Πέτρος Κας@@@της ο γνωστός απλυτοσωβρακάς, όπως ομολογούν ακόμη όσοι πήγαιναν μαζί για ρεπορτάζ.
Σήμερα, ο Τράγκας και όσοι πλούτισαν παρανομώντας και εκβιάζοντας, δεν μπορούν να κρυφτούν και τρέμουν στην ιδέα και μόνο ότι επιστρέφοντας ο Παπανδρέου θα έχουν την τύχη του Άκη.
Έτσι και μέσα από τον οχετό του πληρωμένου διαδικτύου, ανοίγουν από καιρού εις καιρόν, το καπάκι του προσωπικού τους οχετού βρωμίζοντας την ατμόσφαιρα και ρυπαίνοντας την Ελλάδα. Αγωνίζονται λασπολογώντας να μην ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για όσα παράνομα και αδικαιολόγητα απέκτησαν.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ..
ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ…ΓΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!
Ήταν κάποτε ένας τοκογλύφος ...ΓΟΥΚΟΣ, που είχε συλληφθεί στο εξωτερικό και ερχόταν στα Γιάννενα. Τότε η Βραδυνή, έστειλε δύο δημοσιογράφους να γράψουν ένα ρεπορτάζ, έλα όμως που ο ΟΥΦΟψάχτης χαρδα-βδελας, ο δημοκράτης χωρίς ταυτότητα, ήταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και είχε ΗΔΗ πάρει συνέντευξη από τον Γούκο....!
Μήπως θυμάται ο κ. Πέτρος ΚΑΣ….ΤΗΣ τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα σενάρια κατασκοπείας και τρομολαγνείας που έγραφε?
Κι ύστερα κ. συνάδελφε ''ήλθαν οι ..''Κοντρας'' και μετά οι ...''Σαντινίστας'' και τέλος η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ που παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!!!
Και σήμερα διαβάζω μέσa sτο σάϊτ ‘’Hellas …@@@ ‘’ να γράφεις ακόμη πιο μεγάλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ !!!
Κοπρόφιλος παραμένεις με τα ‘’ούλα’’ σου ?
Καλά μωρέ , ακόμη ...ζείς δημοσιογραφικά ??
Θυμάσαι τις βελόνες από τα ναρκωτικά που πετούσατε στα προαύλια για να ‘’κάνετε’’ ρεπορτάζ?
Σήμερα ΠΑΛΙ χαφιεδισμούς , ρουφιανιές, πρόστυχη προπαγάνδα και χουντο λατρεία έχουμε?
ΥΓ.
Το σώβρακο το έπλυνες ρε βρωμύλο?
Ή ακόμη η βρωμιά του ‘’ανταγωνίζεται’’ τη βρωμιά της ψυχής σου?
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΛΥΤΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΜΕΝΗ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΙΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ???...


Έτσι θα πολεμήσει ο Καμμένος τους τοκογλύφυς . . ! ! !

Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα....
είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…

Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ http://www.steriotis.eu/index.htm