Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Να η απάντηση, γιατί δεν φοράνε γραβάτα...

Το βελγικό περιοδικό L'Echo δημοσίευσε ένα σκίτσο που δίνει την απάντηση στην ερώτηση «Γιατί οι έλληνες υπουργοί δεν φοράνε γραβάτα;»...
 Την απάντηση δίνουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης –στο μυαλό του σκιτσογράφου Nicolas Vadot.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ‘’ΚΑΜΕΝΟ’’ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Κι όμως, σε κάποιες δύσκολες για τον τόπο μας αποφάσεις, για κάποιες ξεχωριστές εθνικές στιγμές, προσμετράται και η ψήφος αυτών των ‘’λαθρεπιβατών της δημοκρατίας’’ και πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι εκβιασμών και κινδύνων.

*Μετά από τρεις καταδίκες για συκοφαντική δυσφήμιση, και μυριάδες ψευδείς μυθοπλασίες και κακολογίες, υπάρχει κάποιος Έλληνας που να αμφιβάλλει ότι ο καμένος εντελώς καίγεται κάθε μέρα στο καζάνι της πολιτικής ακαταλληλότητας?

*Κι όμως, ο Καμμένος καμένος βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τον ΙΔΑΝΙΚΟ πολιτικό συνεργάτη.

*Πολιτική κατάντια του κόμματος του καμένου Καμμένου ή, η πολιτική ανωριμότητα του Αλέξη?

*Είναι δυνατόν, αν δεν τον επέβαλαν τα γνωστά βρόμικα συμφέροντα, να επιλέξουν και να συμφωνήσουν οι ‘’αριστεροί’’ πρωτοψάλτες της συκοφαντίας, να συνεργαστούν με ένα συκοφάντη, ψεύτη, φοροφυγά και ψυχικά επαμφοτερίζοντα πολιτικό κολοτούμπα, λάτρη της δωρεάν μάσας και της αγραμματοσύνης?

* Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και η δικαιοσύνη και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη και συκοφάντη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;

*Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.

*Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται και ακολουθούν πλείστα όσα στελέχη, αλλά ευτχώς παραμένει να συμπληρώνει τα κενά ο πολυπτυχιούχος και πανέξυπνος Κουίκ…

* Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.

**«Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

**Σήμερα ‘’σκοτεινές’’ δυνάμεις και αόρατοι πράκτορες συνεργάζονται να εξαγοράσουν την τιμή των ‘’τετιμημένων συντρόφων του’’, κατά την εκλογή προέδρου δημοκρατίας, και να οδηγήσουν την Ελλάδα αιχμάλωτη στους ΝΕΦΕΛΙΜ του ‘’ Iliatora’’, που αποφάσισε να εξελληνισθεί και επιτέλους να φανεί ότι σήμερα δεν είναι ιδιοκτησία παραμυθένιων νησιών και φοροδιαφυγή κρυπτόμενων ντόπιων παραμυθάδων, αλλά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ με καπετάνιο τον’ ’όσα παίρνει ο άνεμος’’ .

Αυτόν τον καμένο εντελώς πολιτικό επέλεξε ο πολιτικός νάνος Αλέξης, για συνεργάτη, ώστε αφ΄ενός να σώσουν την Ελλάδα και αφ΄ετέρου να συγγράψουν από κοινού το νέο βιβλίο με τίτλο’’ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ’’ και η μαλακία των Ελλήνων.

Πρώτο κεφάλαιο θα αποτελέσει, η ασέβεια στους θεσμούς και η επιβολή της νέας ‘’ιδεολογίας’’ των ακατάλληλων και των ανέργων ως σημείο αναφοράς για το μέλλον, ώστε καθένας να σκέπτεται ότι μπορεί ‘’εύκολα’’ να γίνει βουλευτής έστω και αν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !!!!

Και έπειτα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει????
Κι ασχολιούμαστε με τον Αλέξη, τον Πάνο, τον Σκουρλέτη και τον Κουίκ …σαν σωτήρες της Ελλάδας?