Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Πανικός στο Πανελλήνιο! Χαμός και μεγάλη αναταραχή στο MEGA!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Πανικός στο Πανελλήνιο! Χαμός και μεγάλη αναταραχή στο MEGA!Χαμός επικράτησε στο MEGA μετά την πολιτική εκπομπή κατά την οποία φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος ''ΠΟΤΑΜΙ'' Σταύρος Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με όλα τα μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο αλλά και με βίντεο που είναι ανεβασμένο στο youtube, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Πρετεντέρης κι η Όλγα Τρέμη ανάγκασαν τον Σταύρο Θεοδωράκη να παραδεχθεί πως δεν έχει καμία προτεραιότητα και καμία κόκκινη γραμμή και πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει μεταρρυθμίσεις κι η Ευρώπη να εκπληρώσει τις δικές της", ό, τι ακριβώς δηλαδή λένε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Στην αρχή έλεγε πως δεν μπορεί να διαπραγματευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του, μετά ότι πρέπει να δημιουργηθεί "εθνική ομάδα" που θα εκπροσωπεί τουλάχιστον το 51% των Ελλήνων κι απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω.
Γενικότερα μετά την εκπομπή επικράτησε αναταραχή στο μεγάλο κανάλι, με τους γνωστούς δημοσιογράφους να μιλούν για απλές ερωτήσεις, ωστόσο ο κύριος Θεοδωράκης δεν φαίνεται να έφυγε από το στούντιο με καλές διαθέσεις...
ΠΗΓΗ:SMURF

Δεν υπάρχουν σχόλια: