Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Να αλλάξει το βιογραφικό του υποχρέωσε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ το University College Cork

ρεζίληςΔιεθνής διασυρμός για Ντάισελμπλουμ: Πανεπιστήμιο τον υποχρεώνει να αλλάξει το βιογραφικό του!
Το University College Cork ανακοίνωσε δημόσια ότι ουδέποτε ο επικεφαλής του Eurogroup απέκτησε πτυχίο του.
Να αλλάξει το βιογραφικό του υποχρέωσε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ το University College Cork.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, στο επίσημο βιογραφικό του που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Όπως ανακοίνωσε όμως το UCC, σύμφωνα με τον ιρλανδικό Independent, ο Ντάισελμπλουμ απλώς φοίτησε για κάποιους μήνες στο ίδρυμα αλλά ουδέποτε απέκτησε τίτλο.
Τα ολλανδικά αλλά και διεθνή μίντια ανέδειξαν σε μεγάλο το θέμα του ανύπαρκτου πτυχίου που ανέφερε ο επικεφαλής της Ευρωζώνης στο βιογραφικό του.
Το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών πάντως επιμένει ότι δεν υπήρχε πρόθεση «παραπληροφόρησης του κοινού για το ακαδημαϊκό υπόβαθρο» του κ. Ντάισελμπλουμ αλλά πρόκειται καθαρά περί… λάθους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ

Γυρίζουν πίσω με βουρκωμένα μάτια, το κεφάλι κάτω και γεμάτοι οργή, όσοι παραπλανήθηκαν από την βρόμικη Σταλινική προπαγάνδα των εγκάθετων ''ελεύθερων αριστερών'' τύπου Σκουρλέτη, και των σκλαβωμένων ακροδεξιών καμένων του ΗΛΙΘΙΟΥ χαραμοφάη.
Πόσες φορές δεν ακούσαμε από το Σύριζα και το Τσίπρα που έλεγαν, ότι ο πρωθυπουργός του 43% , Γιώργος Παπανδρέου ήταν ‘’προδότης’’ ‘’κλέφτης’’, ‘’αλήτης’’ Πινοσέτ, και έτσι ο κόσμος παραπλανήθηκε και ‘’στράβωσε’’ και ψήφισε Σύριζα, καί άλλα κόμματα, ώστε με τις ‘’κλεμμένες’’ ψήφους, από το από 3% έφτασαν στο 17% . *Δηλαδή όσοι , έφυγαν είναι αυτοί που πίστεψαν αυτά που έλεγαν οι Συριζαίοι και ψήφισαν Σύριζα για να τιμωρήσουν τον Παπανδρέου για όλα όσα ΑΔΙΚΑ τον κατηγορούσαν?
Σήμερα πολλοί έντιμοι σύντροφοι γυρίζουν πίσω αποφασισμένοι να ψηφίσουν τον Γιώργο που τόσο ΑΔΙΚΗΣΑΝ !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕ ….???

Αν κρίνουμε από τα επανειλημμένα ορθογραφικά λάθη στα προσωπικά κείμενα του Πάνου, τα ακατανόητα και ασύνδετα με τη λογική μπουρδολογικά ψεύδη, φαντασιώσεις, τα ανόητα συμπεράσματα και δυσνόητα μυθολογήματα, καταλήγουμε στο αδήριτο συμπέρασμα, ότι ο Πάνος είναι υπεράνω γραμμάτων, τόνων, γραμματικής και …παραπληροφορικής.

Αρκεί που ‘’καταλαβαίνει’’(;) ο ίδιος τι θα ήθελε να μας πει ανεξάρτητα αν ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαίνει τι μας ‘’λέει’’.
Πτυχιούχος, λέει ο Πάνος, στην οικονομία, στην κοινωνιολογία, στην υποκρισία, στην ψευδολογία(συκοφαντία –Παπανδρέου), και στην..σπατάλη στη σχολή κακών τεχνών και στη τσάμπα ψητοφαγία όταν ‘’του συμβεί’’. Σκέτη καβουρομάνα, λένε οι γνωστοί του.

Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση πολιτικού. Αποτελεί δε πρωτόγνωρη περίπτωση πολιτικού που άλλαξε όλα σχεδόν τα υπάρχοντα κόμματα της εποχής του.. Ξεκίνησε από τον Κωστή Στεφανόπουλο, για να υποβάλλει αίτηση προσχώρησης στο Πασόκ και τελικά τον ‘’δάγκωσε’’ πολιτικά ο Μητσοτάκης. Γιος εύπορης οικογένειας με καταγωγή από το Γαλαξίδι, ο οποίος μπήκε στη πολιτική μόλις 23 ετών ως ...
υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΑΝΑ στις εκλογές του Ιουνίου του1989.

Τότε ήταν διαπρύσιος αντι -Μητσοτακικός κήρυκας αλλά η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα ήρθε με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός.

Μπήκε στην πολιτική 23 ετών !!!

Να βγάλουμε ..δύο για φαντάρος? 21 ετών….

Τώρα, πότε πήγε στο εξωτερικό, πόσα πτυχία του δώσανε και τι έμαθε?? Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει αφού ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ τόσο καλά το ..μικρό του μυστικό.

Διότι αν κρίνουμε από αυτά που λέει, είναι σίγουρο ,πως μόνο δευτέρα γυμνασίου και μάλιστα σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ, θα έπρεπε να έχει τελειώσει.

Τι λέει ο άνθρωπος, κανείς δεν του το λέει? Η , μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ΤΕΡΕΝΣ τι λέει?????

Σε..ΙΕΚ να πήγαινε, περισσότερα θα ..μάθαινε, αν και από το ιδιωτικό λύκειο που τελείωσε με χίλια ‘’βάσανα’’, τους προειδοποίησαν, ότι ο Πάνος δεν ήταν για…πολλά ! όπως έλεγε ‘’στενός’’ του..θαυμαστής

Ίσως όμως, ερχόμενος στην Ελλάδα να συνέχισε τις σπουδές του ‘’δι αλληλογραφίας’’??

Για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούμε να τον μειώσουμε, μια και κρύβει επιμελώς , τόσο τις ‘’σπουδές’’ του όσο και την προηγούμενη ’’φανταρίστικη’’ περίοδο, απλά στοιχεία μαζεύουμε για όλους τους αρχηγούς κομμάτων, να δούμε ποιος είναι ο πιο ..εγγράμματος που θα κερδίσει το βραβείο της ανοιχτής.. διακυβέρνησης??????

ΣΧΟΛΙΟ: Λογικά ο Πάνος , πρέπει να είναι Ο ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ υπουργός τηε Ευρώπης?