Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ & ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ..!!!( Αποσιωπείται «τυχαία» από τα Ελληνικά ΜΜΕ ;.. video)

pic-0-norm.jpg
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 01.02.2015
Σε δημόσια αντιπαράθεση ο απερχόμενος υπουργός εξωτερικών κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ προσπάθησε να σηκώσει το δάκτυλο στον κ. Κοτζιά ως απολογούμενος, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης κατάλαβε ότι ο νέος υπουργός γνωρίζει πολύ καλά, τι πράττει, πως το πράττει και γιατί το πράττει.
«Είμαστε Έλληνες Πατριώτες, Ευρωπαϊστές και Διεθνιστές»..!!
Με αυτές τις 5 μόνο λέξεις και σε διάστημα μερικών ωρών, από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Εξωτερικών ο νέος Υπουργός Νίκος Κοτζιάς και με δύο κινήσεις, αποκατάστησε την θέση της Ελλάδος τόσο στην Ευρώπη όσο και στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Από την μία με το « Έλληνες Πατριώτες» αποκατέστησε την χαμένη υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από την άλλη με το «Ευρωπαϊστές», αποκατέστησε τόσο την αμφισβήτηση στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και με το «Διεθνιστές», στην παγκόσμια κοινότητα.

Στη συνέχεια ο νέος Υπουργός Εξωτερικών με την ουσιαστική παρέμβασή του στην διαμόρφωση του κειμένου των χωρών της Ενωμένης Ευρώπης, με το οποίο περιορίστηκαν οι  κυρώσεις  προς την Ρωσία, αποκατάστησε την ανεπάρκεια της Ευρωπαϊκής ένωσης ώστε να μην παρασύρεται από διεθνή συμφέροντα, δίνοντας της την δυνατότητα  ουσιαστικού ρυθμιστή της παγκόσμιας Ειρήνης.
Ενώ η θεατρική και όχι ουσιαστική προβολή της σκηνής του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη αναπαράγεται συνεχώς, η επιλεκτική σιωπή των συστημικών ΜΜΕ για την επιτυχία του νέου Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά σε όλα τα παραπάνω είναι πέρα από κάθε προηγούμενο.

Με απλά λόγια, τα καθοδηγούμενα από τα ξένα και ντόπια συμφέροντα Ελληνικά συστημικά  ΜΜΕ σε καθημερινή βάση θα πριονίζουν κάθε Ελληνική κυβέρνηση που θα επιδιώκει το καλό της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Έλεος…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: