Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΙ 5 ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ & ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…!!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 5/3/2015
Σχεδόν όλος ο Ελληνικός και ξένος τύπος, ηλεκτρονικός και έντυπος , σε καθημερινή βάση βάλει εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, σπέρνοντας εδώ και 5 χρόνια συνεχή και διαρκή τρομοκρατία στον Ελληνικό λαό η οποία σήμερα αποκορυφώνεται και συνεχίζεται.

Η μόνη λύση η οποία  παρουσιάζεται ως μονόδρομος για την χώρα από τους δανειστές και τον ΣΑΜΑΡΑ, είναι η συνέχιση των προγραμμάτων, δηλαδή των Μνημονίων  και η λεηλάτηση της περιουσίας του κράτους και των νοικοκυριών.


Ένας μήνας  από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει συνεχείς παγίδες οι οποίες από την μία αποσκοπούν στο να χαθεί η αξιοπιστία της και από την άλλη να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας ώστε να πράξει  έργο. Τα  χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα διαρκή και σοβαρά τα οποία στόχο έχουν για άλλη μια φορά όπως έγινε και το 1965 να καταστήσουν την αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως παρένθεση.

Παγίδα 1η.
Με το καλημέρα, οι Ευρωπαίοι «φίλοι μας», την είχαν «στήσει» στην κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ. Οι Υπουργοί Εξωτερικών εξέδωσαν  ομόφωνο ψήφισμα για κυρώσεις κατά της Ρωσίας με την υπόθεση της Ουκρανίας.
Η αντίδραση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ήταν άμεση με αποτέλεσμα να αλλάξει η Ευρωπαϊκή πολιτική έναντι της Ρωσίας, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα και τις σχέσεις μας με τους Ρώσους γιατί η πολιτική του προκατόχου του Ε. Βενιζέλου υπήρξε έντονα αντιρωσική από την οποία κυρίως οι αγρότες μας επλήγησαν οικονομικά.
Παγίδα 2η.
Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ είχε «δέσει» την Ελλάδα με σκοπό να κλείσουν οι κάνουλες της ρευστότητας στις 28 Φλεβάρη από την Ε.Κ.Τ, με την δίμηνη παράταση. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ όμως έθεσε το πρόβλημα της χώρας ως Πολιτικό και όχι λογιστικό, και την κρίση ως κοινωνική και ανθρωπιστική, και με την συνεχή και ακούραστη «τρέλα» του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ κερδήθηκε ο πολύτιμος χρόνος 4 μηνών.
Παγίδα 3η.
Θέλοντας να «δοκιμάσουν» τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ( όπως στην περίπτωση των Ιμίων), η Τουρκία εκδίδει ΝΟΤΑΜ δέσμευσης του Αιγαίου, την οποία άμεσα με την παρέμβαση του ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ και σε διάστημα δυο ωρών ανακαλεί και μάλιστα δύο φορές. Να τονιστεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός  κ. ΣΑΜΑΡΑΣ έτρεξε να εκμεταλλευτεί άμεσα το πρόβλημα, σαν να ήταν γνώστης εκ των προτέρων ζητώντας να συγκληθεί το  ΚΥΣΕΑ .
Παγίδα 4η.
Η παράλογη άρνηση της Ε.Κ.Τ να δεχθεί τα ομόλογα των Ελληνικών Τραπεζών για να δοθεί η απαραίτητη ρευστότητα στη χώρα μας , έχει ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σκέφτεται από την μια την ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο με ευεργετικούς όρους προς τους οφειλέτες, και από την άλλη την απόκτηση 1,4 δίς ευρώ ομολόγων με επιτόκιο 2,9% αντί του 0,89 που θα έπαιρνε από την Ε.Κ.Τ.
Παγίδα 5η.
Σε νόμο που είχε ψηφιστεί το 2011 επί υπουργίας του κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ για την αξιοποίηση των λαθρομεταναστών ο οποίος είναι ευθυγραμμισμένος  με το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ, και ήταν ανενεργός  έως σήμερα, στηρίχτηκε ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας  και εξέδωσε  εφαρμοστική οδηγία, χωρίς να το συζητήσει με τους πολιτικούς προϊστάμενους Υπουργούς. Ο κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ που γνωρίζει τόσο καλά το θέμα «ποιεί την ίσσα» απολαμβάνων τα αγαθά στη Διεθνή Τράπεζα. Ο άριστος γνώστης κ. ΣΑΜΑΡΑΣ για άλλη μια φορά είχε «αυξημένα αντανακλαστικά» επικουρούμενος και από τα παπαγαλάκια του .

Τέλος αυτό όμως που πρέπει να γίνει αντιληπτό σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη, είναι  «Ο στόχος Τους». Δηλαδή η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που την αποτελούν τα  καλύτερα πολιτικά στελέχη της Αριστεράς που διαθέτει η χώρα, πρέπει να «σβήσει» από το προσκήνιο ώστε να τελειώνουμε και με την αριστερά για τα επόμενα 50 χρόνια. Αυτό βέβαια  σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι και Έλληνες Ολιγάρχες τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα παραμείνουν ως οι αδιαμφισβήτητοι διαχειριστές του πλούτου της Ελλάδας αν καταφέρουν με τέτοιες παγίδες να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ …ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !
Γράφει ο Ν Βράχος

*Δεν ήξερε ο Τσίπρας και η ‘’αριστερά’’ ότι η οικονομική κατάσταση ήταν όπως την παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου?
Και βέβαια το ήξερε.

*Τι έκανε λοιπόν ο Τσίπρας?
Αντί να βοηθήσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, όσο μπορούσε, διπλάρωσε τον Καραμανλή και άρχισαν από κοινού την εκτέλεση των σχεδίων για την ανατροπή του Παπανδρέου.?

*Τι έκανε ο Τσίπρας,
όταν ο Παπανδρέου ζήτησε να κάνει δημοψήφισμα?
Τον είπε προδότη, τον είπε Πινοσέτ, Τσολάκογλου, κλέφτη, λαμόγιο και ξεσήκωσε τον κόσμο με κατηγορίες και συκοφαντίες, τις οποίες συμπλήρωνε κάθε μέρα ο Αντώνης ,που ήταν μέλος στο παιχνίδι της συμμορίας για την ανατροπή και την προδοσία του Γιώργου.

Τι έκανε ο Τσίπρας,
όταν ο Παπανδρέου, λίγο πρίν την υπογραφή του μνημονίου εξηγούσε μέσα στη βουλή τον κίνδυνο της χρεοκοπίας?
Τον ειρωνεύτηκε ότι ''παίζει θέατρο'' επικοινωνιακό !
Και ψηφίσατε τον Τσίπρα να μας σώσει
Αξίζει άραγε να δίνεις και την ψυχή σου για ένα λαό που ψηφίζει υβριστές και συκοφάντες.