Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Βάζουν χέρι σε αγρότες, νοσοκομεία και ταμεία για να πληρωθούν τα δάνεια

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Χέρι στα διαθέσιμα των Οργανισμών που αφορούν Αγρότες, Ασφαλισμένους και Ανέργους, επιχειρεί να βάλει η Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την αδυναμία εκπλήρωσης των ταμειακών υποχρεώσεων του κράτους.

Αυτό αποδεικνύει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Λαφαζάνη – Μάρδα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και οι πιέσεις που ασκούνται στα Δ.Σ. των άλλων Οργανισμών.


Δυστυχώς οι κακοί χειρισμοί που έγιναν στη διαπραγμάτευση και η αδυναμία της Κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που η ίδια ανέλαβε προς τους εταίρους μας, οδηγούν σε κινήσεις πανικού που εντείνουν την έλλειψη ρευστότητας στην οικονομία και θέτουν σε κίνδυνο αποθεματικά που προέρχονται από κοινοτικές επιδοτήσεις ή εισφορές των αγροτών και των ασφαλισμένων.

Καλούμε τους υπουργούς να σταματήσουν άμεσα αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες.

Καλούμε τους εκπροσώπους των αγροτών και των ασφαλισμένων να πάρουν άμεσα θέση.

Κανείς δεν επιτρέπεται να σιωπά.


--
Χάλαρης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !