Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 2.03.2015
Βλέπουμε αυτές τις μέρες όλα τα μνημονιακά κόμματα ξαφνικά να κόπτονται για να περάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την νέα προσωρινή συμφωνία με το eurogrup από τη βουλή, και μάλιστα το τονίζουν σε όλα τα επίπεδα ως μεγάλη συνταγματική εκτροπή.
Εντυπωσιακή είναι και η επιμονή του νεοσύστατου μιντιακού κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», αφού βέβαια τελευταία πήρε και τις ευλογίες του ΣΟΥΛΤΣ, να εμφανίζεται ως συνεταιράκι με τους μνημονιακούς Ν.Δ. & ΠΑ.ΣΟ.Κ, αποκαλύπτοντας το ρόλο του που στην ουσία εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό εμφανιζόμενο ως αντιμνημονιακό.

Με το ερώτημα προς όλους αυτούς τους κυρίους που κόπτονται για το αν πρέπει η όχι να περάσει από τη βουλή η συμφωνία, θα πρέπει να μας απαντήσουν και στο αν νομιμοποιείται η όχι η μέσα από την βουλή διαδικασία, νομιμοποιώντας βέβαια και τις προηγούμενες συμφωνίες, καθιστώντας ταυτόχρονα  και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεταιράκι τους νομιμοποιώντας στην ουσία το Μνημόνιο.

Με απλά λόγια, εάν η συμφωνία δεν περάσει από την Βουλή τότε καταρρίπτεται εύκολα από τα διεθνή δικαστήρια και δεν δένει χειροπόδαρα  την Ελλάδα, πράγμα για το οποίο έχουν  φροντίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια με τις προηγούμενες συμφωνίες να δέσουν την χώρα και μάλιστα με το Αγλικό Δίκαιο.

Μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έτσι στην ουσία σκίζεται το Μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: