Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΘΕΜΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΦΩΣ» ΟΙ ΑΝΕΛ

 Θέμα ασυμβίβαστου για τον Θεοδωράκη φέρνουν στο «φως» οι ΑΝΕΛ Σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος «συνελήφθη ψευδόμενος», εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κάνοντας λόγο για θέμα ασυμβίβαστου που προκύπτει, καθώς «είναι αρχηγός κόμματος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης ή μέτοχος ιστοσελίδας, δηλαδή, μέσου ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης».
«θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις», τονίζουν μεταξύ άλλων.

«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής που αρέσκεται να δείχνει χάντρες και καθρεφτάκια και να εξαπατά τους πολίτες, νομίζοντας πως απευθύνεται σε αφελείς, συνελήφθη ψευδόμενος. Αυτή τη φορά για τη σχέση του με την ιστοσελίδα Protagon. Μόλις πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι «έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την Άνοιξη του 2014».

Το ψέμα του όμως έχει πολύ «κοντά ποδάρια».

Τον αρχηγό του Ποταμιού διαψεύδει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. (ΕΕΤΤ). Με ενυπόγραφη επιστολή της με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, την οποία έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΕΤΤ μας πληροφορεί ρητά και κατηγορηματικά ότι «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης του Παναγιώτη».

Αν δεν κυκλοφορεί… σωσίας με το ίδιο ονοματεπώνυμο, τότε σίγουρα πρόκειται για το νεόκοπο αρχηγό του θολού Ποταμιού! Με απλά λόγια, η ιδιοκτησιακή και η μετοχική σχέση του κ. Σταύρου Θεοδωράκη με το Protagon υφίσταται έως τώρα, παρότι ο ίδιος προσπαθεί να την αποκρύψει. Κατά συνέπεια, λοιπόν, ο κ. Θεοδωράκης ψεύδεται ασύστολα και εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες - φυσικά και τους ψηφοφόρους του», σημειώνει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συμπληρώνοντας:

«Εδώ όμως προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου. Δεν γίνεται ο κ. Θεοδωράκης να είναι αρχηγός κόμματος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης ή μέτοχος ιστοσελίδας, δηλαδή, μέσου ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Το ζήτημα της σχέσης του κ. Θεοδωράκη με την ιστοσελίδα Protagon έχει εκτός από τη νομική διάσταση και μια άλλη εξίσου σημαντική: το ηθικό - πολιτικό ασυμβίβαστο. Και τούτο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία όταν το μέσο ενημέρωσης στο οποίο είναι δικαιούχος ή μέτοχος προβαίνει στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.

Για όλα αυτά, ο κατά βούληση συκοφάντης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: