Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Οι Γερμανοί εχουν αναμιχθεί σε πράγματα που δεν τους αφορούν"

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Οι Γερμανοί εχουν αναμιχθεί σε πράγματα που δεν τους αφορούν"Ως από τους πιο αμφιλεγόμενους πολιτικούς στην Ελλάδα χαρακτηριζει τον Πάνο Καμμένο η γερμανική εφημερίδα bild,προλογίζοντας με αυτο τον τρόπο τη συνέντευξη που εδωσε ο Ελληνας υπουγός,τονίζoντας πως αυτός είναι ο σημαντικότερος εταίρος στην Ελληνική κυβέρνηση.
Σε ερώτηση του γερμανού δημοσιογράφου αν οι Γερμανοί πρέπει να φοβούνται τις απειλές, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, οτι θα κατακλύσουν την Ευρώπη εκατοντάδες χιλιάδες προσφύγές, ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως : "Έχω  καταστήσει σαφές τι μπορεί να σημαίνει αν η Ελλάδα αναγκαστεί να βγει από τη ζώνη του ευρώ. Δεν είναι απλώς μια οικονομική κρίση, αλλά και μια ανθρωπιστική.
Συνέχεια υφίστανται συμφωνίες, καμία όμως συμφωνία δεν εφαρμόζεται,και προσθέτει πως «Θα πρέπει η Άνγκελα Μέρκελ καθώς και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες  να πάρουν ένα τηλεφώνο  στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και να του εφιστήσουν την προσοχή για το γεγονός ότι πρέπει να τηρήθουν οι συμφωνίες για την ασφάλεια των συνόρων της ΕΕ. Η Τουρκία παίρνει τα χρήματα από την ΕΕ και δεν μπορεί, για παράδειγμα, οι πρόσφυγες από τη Συρία να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ελλάδα.Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Η Τουρκία χρειάζεται ακριβώς όπως η Ελλάδα να τηρεί τις υποχρεώσεις ».
ο κ.Καμμένος ανάφέρθηκε και στις γερμανικές αποζημιώσεις τονίζοντας πως: «Όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες είχαν αποζημιωθεί για τα εγκλήματα των Ναζί, εκτός απο την  Ελλάδα .Για εμάς, αυτό δεν αποτελεί πράξη κατά της Γερμανίας, αλλά μια ιστορική υποχρέωση.
Το χρυσό που μετέφεραν στο Βερολίνο οι Ναζί από την Αθήνα, ήταν πολλά χρήματα και αξίζει τον κόπο. Γι 'αυτό και περιμένουμε την αποζημίωση. Ακριβώς όπως και για το κατοχικό δάνειο, καθώς και και την καταστροφή των αρχαιολογικών αγάλμάτων».

Στην συνέχεια της συνέντευξής ο κ. Καμμένος εκφράζει την  εκτίμηση ότι εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.«Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες και έπειτα σε κάποιο σημείο και η Γερμανία», αναφέρει, σύμφωνα με το Ρόιτερς ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας και προσθέτει : «Επομένως πρέπει να βρούμε μια λύση εντός της ευρωζώνης, αλλά η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να πληρώσουν».
Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε επίσης ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά «ένα κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953 κατά τη διάσκεψη του Λονδίνου».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»!
Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

«Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
«Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».


Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ …….

Τότε πώς να εξηγήσεις στον Πάνο,
ότι όλα αυτά που του γράφουν είναι, είτε ανόητες επιδερμικές φλυαρίες, είτε ανόητες και δυσνόητες οικονομικές αναλύσεις, που επειδή δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα για όσα γράφουν, ‘’μπορούν ‘’ να γράφουν όσες αναπόδεικτες μαλακίες θέλουν, είτε τέλος και το πιθανότερο να αποτελούν σκέτη ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, για την οποία ελάχιστοι θα αντιληφθούν λιγότεροι θα αντιδράσουν και σχεδόν κανείς δεν θα απαντήσει ΕΝΩ !!! η λάσπη και η μαύρη προπαγάνδα θα αιωρούνται για πολύ διάστημα , πληγώνοντας και σπιλώνοντας ανθρώπους και συνειδήσεις.
Βέβαια, ο Πάνος θα ‘’κτυπιέται’’ για το …έγκλημα, που ούτε είδε, ούτε άκουσε αλλά και ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Νομίζει ο διεθνής μπουρδολόγος, ότι ΠΑΛΙ (???) θα μιλήσει για απάτες και για κλέφτες ,που τάχα γράφουν οι…μπλόγκερς, αλλά ξεχνά ότι ΤΩΡΑ, αυτή η μέθοδος ‘’δεν πιάνει’’ κι ΑΝ(??) πιάσει, θα στραφεί εναντίον του κάθε ψεύτη, συκοφάντη, φοροφυγά και ΑΝΟΗΤΟΥ , όπως συνέβη τελευταία…….

Ανώνυμος είπε...

Λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας
Κι όμως, σε κάποιες δύσκολες για τον τόπο μας αποφάσεις, για κάποιες ξεχωριστές εθνικές στιγμές, προσμετράται και η ψήφος αυτών των ‘’λαθρεπιβατών της δημοκρατίας’’ και πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι εκβιασμών και κινδύνων.
*Μετά από τρεις καταδίκες για συκοφαντική δυσφήμιση, και μυριάδες ψευδείς μυθοπλασίες και κακολογίες, υπάρχει κάποιος Έλληνας που να αμφιβάλλει ότι ο καΜένος εντελώς καίγεται κάθε μέρα στο καζάνι της πολιτικής ακαταλληλότητας?
*Κι όμως, ο Καμμένος καμένος βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τον ΙΔΑΝΙΚΟ πολιτικό συνεργάτη και αποφάσισαν να μας σώσουν από τα νύχια των κακών…
*Πολιτική κατάντια του κόμματος του καμένου Καμμένου ή, η πολιτική ανωριμότητα του Αλέξη?
*Είναι δυνατόν, αν δεν τον επέβαλαν τα γνωστά βρόμικα συμφέροντα, να επιλέξουν και να συμφωνήσουν οι ‘’αριστεροί’’ πρωτοψάλτες της συκοφαντίας, να συνεργαστούν με ένα συκοφάντη, ψεύτη, φοροφυγά και ψυχικά επαμφοτερίζοντα πολιτικό κωλοτούμπα, λάτρη της δωρεάν μάσας και της αγραμματοσύνης?

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΑΛ@@@@ΚΙΑΣ

Το συμπέρασμα τελικά, είναι ότι ο Πάνος, είναι ο μοναδικός και ασυναγώνιστος στρεψοδίκης, παραμυθάς μυθοπλάστης και αγράμματος συκοφάντης της βουλής.

*Συκοφαντεί, υβρίζει, προκαλεί εκχυδαϊζει τη ζωή του τόπου, δικάζεται, αυτο γελοιοποιείται με τις δικαιολογίες και προφάσεις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ !!!! διαβάζουμε ΟΛΟΙ τις αποφάσεις και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αναρτά στο FACEBOOK υπόμνημα που δηλώνει ΟΤΙ …..ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!!!!

*Κυκλοφορεί με λαθραίο(?) και αδήλωτο σκάφος από το 1992, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και κατηγορεί όλους τους Έλληνες για ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

*ΚΤΙΖΕΙ η’’μαμά’’ αγροτουριστικό Ξενοδοχείο και σε λίγα χρόνια, χωρίς σχεδόν ΚΑΜΙΑ ουσιαστική διανυκτέρευση’’ μεταλλάσσεται’’ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ .

*Μένει σε ΕΠΑΥΛΗ 620 τ.μ και τα περιουσιακά του στοιχεία είναι σκέτο σταυρόλεξο προσπάθειας ανισόποσης φοροδοτικής υποχρέωσης.

*Παρουσιάζει έγγραφα στον Πρόεδρο και ζητά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΜΟΝΟΝ ΑΝ(???) γίνει υπουργός άμυνας και διάφορα άλλα και επί πλέον του δώσουν καμιά δεκαριά υπουργικές θέσεις να ‘’διαλέξει’’ και αστραποπόδαρος Τερενσίας ο πανέξυπνος.

*ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.
===================
Μα είναι δυνατόν?

*Τολμά, ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής? *Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας???

*Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.

*Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..

*Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.

*Ζητά χθές , επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ‘’ίνες του ιστού της αράχνης’’.

*Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν, έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.

*Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?

*Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.

*Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?

*Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.

*Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ , αλλά ο ..Σαρκοζύ που χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???