Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ισλαμιστικός και ναζιστικός εφιάλτης στην ΕΕ εάν καταρρεύσει η Ελλάδα λέει ο Ν. Κοτζιάς!

Ισλαμιστικός και ναζιστικός εφιάλτης στην ΕΕ εάν καταρρεύσει η Ελλάδα λέει ο Ν. Κοτζιάς!Τεράστια αίσθηση προκαλούν πανευρωπαϊκά οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για τη συμπεριφορά της Ευρώπης και ειδικότερα της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, προειδοποιώντας με δραματικές συνέπειες σε περίπτωση που αποσταθεροποιηθεί με αφορμή την οικονομική κρίση η Ελλάδα.

Είπε συγκεκριμένα, ότι θα συρρεύσουν «εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει η Ελλάδα», τονίζοντας ότι η περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων είναι ήδη αποσταθεροποιημένη.
Σε μια ακόμα πιο «ηχηρή» φραστική διατύπωση, καταλόγισε «πολιτιστικό ρατσισμό» στη στάση της Ευρώπης απέναντι στη χώρα μας και ξεκαθάρισε: «Είναι αναγκαίο για το μέλλον της Ευρώπης να βρεθεί άλλος τρόπος συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Πρόκειται επίσης για γεωστρατηγική αναγκαιότητα».
Εν κατακλείδι, ο κ. Κοτζιάς έστρεψε τα σχόλια του και στην αντιμετώπιση από ευρωπαϊκής πλευράς της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, προειδοποιώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, με ναζιστικό εφιάλτη: «Μέχρι στιγμής υπήρξαν προσπάθειες για να καταρρεύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τις πρώτες μέρες. Τώρα, γίνεται προσπάθεια να συμβεί αυτό πιο αργά, αλλά τι θα επακολουθήσει; Ακροδεξιά, χάος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: