Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο απροσδόκητος σύμμαχος της Ελλάδας!


Όσο οι σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας χειροτερεύουν, η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Αλλά τώρα ένα κίνημα υπέρ της Ελλάδας γεννιέται μέσα στη Γερμανία – και μπορούμε να το γιγαντώσουμε! Ένωσε τη φωνή σου με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες που έχουν ήδη υπογράψει για να απαιτήσουμε συνεργασία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τέλος στη διαφθορά: Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Η διαπραγμάτευση έχει πάρει άσχημη τροπή. Η πολιτική ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα καθιστά την επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας ολοένα και πιο δύσκολη.

Αλλά τώρα ένα κίνημα υπέρ της Ελλάδας γεννιέται μέσα στη Γερμανία – και μπορούμε να το γιγαντώσουμε!

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα συναντήσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκλελ σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση.
Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες που έχουν ήδη υπογράψει για να απαιτήσουμε απ’τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, μέλη του Avaaz στο Βερολίνο θα οργανώσουν δράση-έκπληξη μπροστά απ’το κτήριο όπου θα συναντηθούν οι δύο αρχηγοί τραβώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης! Έχουμε 48 ώρες για να ακουστούμε - πρόσθεσε τη φωνή σου και μοιράσου το με τους πάντες:

https://secure.avaaz.org/el/support_greece_5/?bSBxOib&v=55688

Για να βρεθεί λύση πρέπει κι οι δύο πλευρές να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Η μεν Μέρκελ πρέπει επιτέλους να παραδεχτεί ότι κατακερματίζοντας υπηρεσίες, σχολεία και νοσοκομεία δεν ξεπληρώνεται το χρέος κι ο Τσίπρας πρέπει να δείξει ότι έχει σχέδιο για να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να φορολογίσει τους ολιγάρχες.

Για χρόνια τώρα, απλοί πολίτες πληρώνουμε την κρίση που προκάλεσε μια διεφθαρμένη πολιτική και τραπεζική ελίτ. Οι εντάσεις μεταξύ των δύο λαών που τροφοδοτούνται απ΄το μιντιακό κατεστημένο δεν επωφελούν κανέναν άλλο παρά μόνο τους ισχυρούς που συνεχίζουν να πλουτίζουν στις πλάτες μας.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να στηρίξουμε το γερμανικό κίνημα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και μαζί να απαιτήσουμε μια ανάσα αξιοπρέπειας για τη χώρα μας. Υπόγραψε το ψήφισμα:

https://secure.avaaz.org/el/support_greece_5/?bSBxOib&v=55688

Απ΄την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, το κίνημά μας έχει κινητοποιηθεί ξανά και ξανά ενάντια στις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας. Τώρα είναι η στιγμή, οι πολίτες της Ελλάδας και της Γερμανίας να αποδείξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν ως ανθρώπους, είναι πιο ισχυρά από αυτούς που θέλουν να μας διχάσουν.

Σπύρος, Daniel, Christophe, Άννα κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: