Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!!

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!!Παρακολουθώντας κάποιος στενά τον πρώτο μήνα από την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δε μπορεί κανείς να συγκρατήσει ένα επιφώνημα χαράς και υπερηφάνειας για το άμεσο τεράστιο έργο του. Για να καταλάβουν όλοι βεβαίως την τεράστια σημασία του και γιατί ΗΔΗ τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «πίνουν νερό στο όνομα του» θα ήθελα να κάνω μια εκτενή αναφορά σε αυτό, αναφερόμενος σήμερα στην πρώτη μόλις βδομάδα της παρουσίας του στο ΥΠΕΘΑ:
1. Πέταξε στα Ίμια για να καταθέσει στεφάνι στους 3 νεκρούς ήρωές μας για ΠΡΩΤΗ φορά μετά απο 19 χρόνια κατά τα οποία οι πολιτικοί μας εθελόδουλοι αποδέχονταν ελληνικό εθνικό έδαφος ως «γκρίζα ζώνη». Ο Πάνος Καμμένος πήγε εκεί για να τα «ασπρίσει» και το πέτυχε. Δεν έδωσε εντολή για επιστροφή στο ελικόπτερο ούτε όταν οι Τούρκοι σήκωσαν 2 F-16 για να το αναχαιτίσουν εντός ελληνικού ενάεριου χώρου, συνέχισε την πορεία του προς τα Ίμια κι αντί οπισθοχώρησης έδωσε εντολή να σηκώσουμε κι εμείς ζευγάρι μαχητικά τα οποία έφτασαν στο σημείο πριν τα Τούρκικα προστατεύοντας το ελικόπτερο και «περιπολώντας» άνωθεν του συμπλέγματος νησιών την ώρα της κατάθεσης έτσι ώστε να βροντοφωνάξουν «Εδώ είναι Ελλάδα!» μην αφήνοντας τα Τούρκικα να πλησιάσουν.
 
2. Έδωσε αστραπιαία την εντολή να δοθεί ξανά το «επίδομα παραμεθορίου» (120 ευρώ περίπου) σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου. Όταν ρωτήθηκε πού θα βρει τα λεφτά απάντησε «από το Μέγαρο Μουσικής που τα χάριζε ο Σαμαράς» (εκατοντάδες εκατομμύρια από φόρους που δεν πλήρωνε ποτέ του ο Ψυχάρης και από παράνομα «θαλασσοδάνεια» που έπαιρνε το Μέγαρο με κυβερνητική μεσολάβηση βάζοντας τον ελληνικό λαό να τα αποπληρώνει). Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος επαίνεσε δημοσίως την ενέργεια του Πάνου Καμμένου, την οποία (όπως δήλωσε) θεωρούσε απαραίτητη για να επανέλθει το ηθικό και το αξιόμαχο στους Ακρίτες μας. Αυτό που δε μας είπε βεβαίως είναι το γιατί ενώ πέρασαν τρεις προηγούμενοι Υπουργοί ως πολιτικοί του προϊστάμενοι όχι μόνο δεν τους πίεσε για το «απαραίτητο» αυτό επίδομα, αλλά ούτε εξαρχής όταν κόπηκε «πραξικοπηματικά» απο την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν είχε προβάλλει καμία αντίρρηση!
 
3. Πέταξε στην Κρήτη για να τιμήσει για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από 41 χρόνια τον ήρωα του Αττίλα 1 Μανώλη Μπικάκη που κατάφερε να κρατήσει ένα ύψωμα ολομόναχος κατά τη μάχη της Κύπρου εξουδετερώνοντας μια ολόκληρη ίλη του Τουρκικού στρατού με 6 τανκς. Ο άνθρωπος αυτός δεν τιμήθηκε ποτέ του μέχρι σήμερα απο το ελληνικό κράτος. Στη δε κατάθεση στεφάνης οι κάμερες και οι παρευρισκόμενοι είδαν όλοι τον Πάνο καμμένο να δακρύζει…
 
4. Έγινε ο ΠΡΩΤΟΣ υπουργός Εθνικής Άμυνας που συνάντησε ποτέ το προεδρείο της ΠΟΕΣ. Είδε αυτός ο «δεξιός», ο «συντηρητικός» ,ο “εθνικιστής” (για κάποιους) τους εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών! Αυτό που δεν είχαν κάνει αρκετοί… «προοδευτικοί» πολιτικοί που περασαν από το ΥΠΕΘΑ το έκανε ο Καμμένος.
 
5. Διέταξε έλεγχο στους φακέλους ΟΛΩΝ των εξοπλιστικών προγραμμάτων από μηδενική βάση για να πάρουν όλοι οι «ελαφροχέρηδες» το δρόμο του Τσοχατζόπουλου μηδενός εξαιρουμένου. ΚΑΜΙΑ συγκάλυψη με τον Πάνο Καμμένο στην ηγεσία του Υπουργείου, όλοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη!
 
6. Διέταξε, μετά από 41 χρόνια που οι νεκροί μας της Κύπρου χαρακτηρίζονταν «αγνοούμενοι» ή είχαν καταχωρηθεί ως νεκροί του 1940-44 (για να μη «στεναχωρηθούν» Τούρκοι και Αμερικανοί που δε θέλουν να φαίνεται πως το 1974 στην Κύπρο έγινε εισβολή και μάχη, αλλά το προπαγανδίζουν ως ειρηνική αποβίβαση), την πλήρη αποκατάσταση των οικογενειών τους όπως προβλέπεται για τις οικογένειες ηρώων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα!
 
7. Έδωσε εντολή να γίνει προγραμματισμός σύμφωνα με τον οποίο όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πάρουν όλα τα χρήματα που τους επιδίκασε το Συμβούλιο της Επικρατείας, και αρνήθηκε να τους δώσει ο Σαμαράς καταπατώντας τη Δικαιοσύνη, το αργότερο μέχρι το Μάϊο. Επαναφέρει άμεσα τις Ένοπλες Δυνάμεις στο μισθολόγιο του 2012!
 
8. Δήλωσε ξεκάθαρα ακόμη πως θα επαναφέρει σε πλήρη λειτουργία την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), για να παράγει η Ελλάδα μόνη της το πολεμικό υλικό που χρειάζεται και να σταματήσουν οι προμήθειες απο το εξωτερικό με τελικό στόχο η Ελλάδα αντί να εισάγει να εξάγει! Μίζες τέλος δηλαδή… Πρόκειται για ακριβώς αντίθετη πορεία από των προηγούμενων που έκλεισαν ΕΑΒ και ΕΑΣ για να μας εξαρτήσουν επίτηδες πλήρως απο τη Γερμανική «πολεμική μηχανή»! Με το «αζημίωτο»; Οι έρευνες πιθανώς θα το αποδείξουν!
 
9. Συνάντησε την Ισραηλινή Πρέσβη σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο χωρών που είχαν διαρραγεί εξαιτίας της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όταν το Ισραήλ εξέφρασε πρόθεση στήριξης της Ελλάδας σε ενδεχόμενη ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο με σκοπό την εξαγωγή υδρογοναναθράκων. Η βούληση της εθελόδουλης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να μην προχωρήσει στην ανακήρυξη ΑΟΖ ενώ το είχαν υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες, μας οδήγησε σε διεθνή απομόνωση. Η συνάντηση αποκατέστησε την επικοινωνία των δύο πλευρών κι ο κ. Καμμένος προσκλήθηκε να επισκεφτεί το Τελ Αβίβ σύντομα.
 
10. Συνάντησε τον Πρέσβη των ΗΠΑ David Pearce, στον οποίο εξέφρασε την απόφασή του για εκσυγχρονισμό των 5 παροπλισμένων  αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας Ρ-3 από την εποχή της υπουργίας Μειμαράκη. «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν και να σκουριάζουν στις αποθήκες» όπως δήλωσε, «επειδή κάποιοι φρόντισαν να τα προμηθευτούν χωρίς πρόβλεψη για συντήρηση και εκσυγχρονισμό τους». Η μεγάλη «βόμβα» ήρθε από τον Πάνο Καμμένο όταν αποκάλυψε την πρόθεσή του να αναβαθμιστεί η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία της Τανάγρας σε επισκευαστικό κέντρο της αμερικανικής Lockheed Martin για ολόκληρη την περιοχή! Αυτό θα την εκτοξεύσει πολύ υψηλά στη ζήτηση και άλλων εταιρειών για επισκευές των αεροσκαφών τους δημιουργώντας οικονομική άνθηση και πολύ μεγάλο αριθμό νέων θέσεων εργασίας!
 
11. Συνάντησε τον Πρέσβη της Ρωσίας Andrey Maslov. Μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι ήδη βρίσκεται στην Ρωσία με εντολή του επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας για ζητήματα υποστήριξης των αντιαεροπορικών μεγάλου βεληνεκούς S-300, που πάντα ήταν προβληματική ελλείψει πλαισίου υποστήριξης και ροής ανταλλακτικών. Επίσης ο υπουργός είπε ότι ετοιμάζεται επίσκεψη αντίστοιχης επιτροπής του Στρατού στην Ρωσία  για τα αντιαεροπορικά μεσαίου βεληνεκούς TOR-M1. Ο κ. Καμμένος δέχτηκε και αποδέχθηκε άμεσα πρόταση να επισκεφθεί την Μόσχα!
 
12. Σε press conference με δημοσιογράφους αποκάλυψε το μεγαλεπίβολο σχέδιό του να επανιδρύσει και επαναδραστηριοποιήσει τη ΜΟΜΑ. Η μονάδα αυτή κατασκευών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τεράστιο κατασκευαστικό έργο πανελληνίως, είχε καταργηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990.
 
13. Συνάντησε στις Βρυξέλλες το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ με σκοπό την ενημέρωση για να επέλθει επίλυση όλων των ενδοσυμμαχικών διαφορών που καθιστούν τη λειτουργία τη συμμαχίας προβληματική (κοινώς για να «μαζέψει» το ΝΑΤΟ τους Τούρκους).
Όλα αυτά βεβαίως έγιναν ενώ στο Υπουργείο ο Πάνος Καμμένος βρήκε 4000 ανυπόγραφους φακέλους «προίκα» από τους 3 προκατόχους του, οι οποίοι δεν αναλάμβαναν την ευθύνη να υπογράψουν ούτε για να παρει χαρτί υγείας ο Στρατός, όπως δεν υπέγραφαν και για τη λειτουργία-συντήρηση οπλικών συστημάτων αν δεν έπαιρναν «δωράκι»! Αυτό εννοούσαν οταν μας τρομοκρατούσαν οτι… δε θα εχουμε χαρτί να σκουπιστούμε; Παραταύτα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βγαίνει μπροστά σε διεθνές επίπεδο και σχεδιάζει την «ομπρέλα» ασφαλείας της Ελλάδος. Αποτέλεσμα της προηγούμενης επίσκεψης του στη Ρωσία στις 14-15 Γενάρη (προεκλογικά!) ήταν να αμφισβητήσει η Ελλάδα την ίδια την τρόικα δια στόματος Βαρουφάκη, να προσφερθούν χθες 10 δις δολάρια απο τη Ρωσία για προσωρινή κάλυψη χρηματοδοτικών μας αναγκών μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους και να δηλώσει ο Μεντβέντεφ πως οι Ρώσοι επιθυμούν να τροφοδοτούν φυσικό αέριο όλη τη Νότια Ευρώπη μέσω της Ελλάδας ενώ συνεπακόλουθα ήρθε κι η δήλωση στήριξης Ομπάμα για να μη μείνουν οι ΗΠΑ εκτός παιχνιδιού και η πρόταση ΔΝΤ για 50% κούρεμα του ελληνικού χρέους!
Την ίδια ώρα που ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σηκώνει παγκοσμίως την Ελλάδα «όρθια» η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται τα Ίμια ως Τουρκικά! Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ο πανευρωπαϊκός συνασπισμός της ΝΔ) δια στόματος του επικεφαλής του Βέμπερ ζητά απ’το Ευρωκοινοβούλιο να καταδικάσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «ξενόφοβους», «ρατσιστές», «προκλητικούς» και «εξτρεμιστική οργάνωση» επειδή ο Πάνος Καμμένος πέταξε «σε τουρκικές ακτές» (τα… Ίμια!) και «ανάγκασε» την τουρκική Πολεμική Αεροπορία να διατάξει απογείωση μαχητικών (για να αναχαιτίσουν το ελικόπτερο του μεσα σε ελληνικό εναέριο χώρο!). Δεν ξεχνούμε βέβαια πως πρώην αρχηγός του κόμματος του Βέμπερ που κατηγορεί τους Ανεξαρτητους Έλληνες ως «ακροδεξιά οργάνωση» ήταν ο Φρανς Γιόζεφ Στράους, που υπηρέτησε στο Γερμανικό στρατό ως Αξιωματικός Προπαγάνδας των Ναζί! Όποιος γνωρίζει πώς λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο αντιλαμβάνεται πως δεν υπαρχει καμία περίπτωση η τοποθέτηση αυτη του ΕΛΚ να εγινε εν αγνοία των ευρωβουλευτών της ΝΔ. Ο δε βουλευτής της ΝΔ Καραγκούνης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όταν ρωτήθηκε αν διαφοροποιείται η άποψη της ΝΔ για το θέμα από τη θέση του πανευρωπαϊκού σχηματισμού της (ΕΛΚ) απήντησε: «Πρέπει να το συζητήσουμε για να αποφασίσουμε». Τι να αποφασίσετε Κώστα; Θα συζητήσετε αν το εθνικό μας έδαφος είναι Ελληνικό ή Τούρκικο;
Χάρη στον Πάνο Καμμένο όλος ο πλανήτης μιλά ξανά για την Ελλάδα, αντι για την αποκλεισμένη Ελλαδίτσα του χθες που ούτε καν συζητούσαν μαζί της! Κάποιοι όμως συμπολίτες μας εξακολουθούν δυστυχώς να εθελοτυφλούν. Τους πείραξε, λένε κάποιοι, που ο Βαρουφάκης βάζει το χερι στην τσέπη… «Τη δική του» εννοούν μάλλον, γιατί μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να αποδέχονται αυτούς που το είχαν στη δική μας κι είναι μεγάλο εμπόδιο η συνήθεια. «Έξις δευτέρα φύσις» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι άλλωστε! Για να ασκήσεις όμως τελικά πολιτική εθνικά υπερήφανη, για να κάνεις τα αυτονόητα κι έναν ολόκληρο λαό υπερήφανοκαι όρθιο (αντί «στα 4″ που είχε δώσει εντολή ο Σαμαράς στους Υπουργούς του να στέκονται ενώπιον της τρόικας) χρειάζεται μόνο ένα πράγμα… Να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ, κι ο Πάνος Καμμένος είναι! Η Ελλάδα μας ξανασηκώθηκε από το καναβάτσο που σκόπιμα την είχαν ρίξει κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια, δεν πρόκειται να την αφήσουμε να ξαναπέσει. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ήδη διαλαλούν παντού «επιτέλους ένας Έλληνας στο Υπουργείο μας» και για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία οι «yes men», οι τεμενάδες στο Σουλτάνο, οι επικύψεις μας τελείωσαν! Ευχαριστούμε Πάνο…

6 σχόλια:

 1. ΕΔΙΩΞΕ 500 ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ . Ο ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ‘’ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ’’???

  Με Βaybook γεμάτο άδειες: είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει πάρει τις περισσότερες άδειες,

  * Που λοιπόν και πότε υπηρέτησε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! ο Πάνος Καμμένος στο στρατό?
  * Τι ..ιερό ‘’απόρρητο’’ μυστικό μας στερεί τη χαρά να μάθουμε κι εμείς το τι προσέφερε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ! ο Πάνος στην πατρίδα μας? *Πόσους μήνες υπηρέτησε , που, σε ποια μονάδα, σε ποιο σώμα,και ποια ‘’η ειδικότης κτηθείσα εν στρατεύματι’’ ???
  Και επειδή ο Πάνος είναι ευαίσθητος με τα προσωπικά δεδομένα των ‘’άλλων’’, μήπως υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει , που υπηρέτησε ο Πάνος ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! τη θητεία του?
  * Κάποιος που τον είδε φαντάρο?
  * Κάποια φωτογραφία , κάποιο άλλο στοιχείο??? Η….????????
  * Ρε παιδιά ΚΑΝΕΙΣ !!! δεν είδε τον Πάνο φαντάρο ?
  Κανείς δεν συνυπηρέτησε μαζί του ???
  Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε και δεν ΕΧΕΙ την περιέργεια να μάθουμε και εμείς τι προσέφερε ο Πάνος στην Πατρίδα?
  Μήπως, ότι έχει προσφέρει και στη Βουλή ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θα περιμενετε πολυ να δειτε τι θα προσφερει ο ΠΑΝΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.Λιγη υπομονη ακομα.ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

   Διαγραφή
 2. Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις, για τους δρόμους για τα διόδια;
  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
  Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
  Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

  Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
  ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
  Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ότι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
  Ο συνάδελφος κ. Καμμένος μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
  Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" !!
  Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "ΑΝΕΛ", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
  Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντισταστασιακός ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το ναυάγιο του Sea Diamond
  "Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ NO GO AREA, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ".

  Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη βύθιση του SEA DIAMOND, και παρά τον αγώνα του Θηραϊκού λαού για την ανέλκυσή του, εισπράττουμε από τους υπεύθυνους της πολιτείας, μόνο αδιαφορία και κοροϊδία.
  Πέντε ολόκληρα χρόνια οι αρμόδιοι δεν έχουν αναλάβει ακόμη τις ευθύνες τους και δεν εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία. Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να ανελκύσει το ναυάγιο του Sea Diamond και να απαιτήσει τα έξοδα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία Louis Cruises και τον ασφαλιστικό της οργανισμό.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΗ. Το οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, οφείλουμε να τους παραδώσουμε καθαρό περιβάλλον και καλντέρα, ώστε η Σαντορίνη να συνεχίσει να επιτελεί το ΘΑΥΜΑ της.
  Η Εκκλησία μας, ο Δήμος Θήρας και η Συντονιστική Επιτροπή ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!

  Επειδή στο link http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=264847 το δημοσίευμα γράφει:
  "...Η εταιρεία είχε υποστηρίξει ότι η πρόσκρουση και βύθιση του πλοίου προκλήθηκε λόγω λανθασμένης χαρτογράφησης της περιοχής..." και όπως γνωρίζουμε πάνω σε αυτή τη θέση θα βασιστούν μετά μανίας, έγραψα το σχόλιο: "Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ NO GO AREA, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ".
  Δηλαδή η λανθασμένη χαρτογράφηση έγινε boomerang εναντίον των υπευθύνων/υπαιτίων, γιατί το πλοίο δεν έπρεπε να πλεύσει εκεί.
  Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι τον επόμενο μήνα στο Πειραιά, θα συζητηθεί η αγωγή του Δήμου Θήρας κατά της εταιρείας και του αλληλοασφαλιστικού οργανισμού P & I Club, ως επίσης και η αγωγή ηθικής βλάβης. http://actionforsantorini.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html
  Η επαναφορά του περιβάλλοντος της Καλντέρας στη φυσική του κατάσταση, όπως αυτή ήταν πριν τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου, με την άμεση απομάκρυνση του πλωτού φράγματος και των κάθε είδους τσαμαδούρων από την αποκλεισμένη θαλάσσια περιοχή (PICT3984), είναι το αυτονόητο !
  Ο χρόνος δεν φθείρει την αλήθεια, που πάντα λάμπει !
  Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (INTERNATIONAL CONVENTION FOR THE SAFETY OF LIFE AT SEA, SOLAS), ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  Προφανώς τις τελευταίες ώρες κάποιοι από το Μαξίμου αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο.

  Ποιος είναι ο Κιούσης;

  Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:
  Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους.

  Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή.
  Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από το 1995 έως το 2002.
  Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών σε τρις ισόβια για την κατάχρηση 9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία των δήμων Δάφνης και Υμηττού στην Αθήνα. Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη.
  Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητά του και συνελήφθη στις Καρυές του Αγίου Όρους από αστυνομικούς του οικείου τμήματος.

  Βίος και πολιτεία

  Ο Κωνσταντίνος Κιούσης μπορεί να έγινε ερημίτης και να επέλεξε τον δρόμο της μοναξιάς… γνώριζε όμως να περνά καλά και να διάγει πολυτελή βίο! Ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και επιλεκτικές επενδύσεις συνθέτουν το προφίλ του «μοναχού» – πρώην δημοτικού υπαλλήλου και πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Δάφνης (Α.Ο. Δάφνης).

  Πληροφορίες αναφέρουν στο zougla.gr ότι ο κ. Κιούσης λάτρευε την πολυτελή ζωή, ντυνόταν με ακριβά κοστούμια και προκαλούσε με τον πολυτελή βίο.

  Μάλιστα συνάδελφοί του τον ρωτούσαν που έβρισκε τα χρήματα και εκείνος απαντούσε πως τα κέρδισε στο Χρηματιστήριο.

  Τι λέει ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού για τα 2,5 δις δραχμές που έκαναν φτερά
  «Ανέλαβα δήμαρχος το 2003. Όταν ξεκινήσαμε να ελέγχουμε τα στοιχεία του δήμου, διαπιστώθηκε μια τεράστια απόκλιση εκατομμυρίων ευρώ (εκείνη την περίοδο δις δραχμές). Άμεσα συγκάλεσα το δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθώ, καθώς υπήρχε αυτή η απόκλιση και ζήτησα την συνδρομή του Υπουργείου Οικονομικών ώστε να γίνει έλεγχος από τον οικονομικό επιθεωρητή.

  Η τότε διοίκηση καθυστέρησε ένα χρόνο περίπου για τον ορισμό του επιθεωρητή ενώ απαίτησε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να ελέγξει και πάλι όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουμε που ακριβώς υπήρχαν αυτές οι αποκλίσεις.

  Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα από τη διαχείριση του ταμεία διπλές πληρωμές (πλαστογραφία).
  Μέσα σε αυτή την παράτυπη λειτουργία χάθηκαν για το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές στο διάστημα εκείνο.
  Κάναμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
  Δεν προφυλακίστηκε του έδωσαν προθεσμία για να απολογηθεί και από τότε ήταν εξαφανισμένος», ανέφερε στο zougla.gr δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !