Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ…!!!ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..!! ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..!!


Όταν λέμε ότι το 3% των συμφερόντων της χώρας είναι πολύ καλά οργανωμένο το εννοούμε, γι αυτό πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σε ότι γίνεται και σε ότι θα γίνει στη χώρα μας  τις επόμενες ημέρες.

 
Ο στόχος της πλουτοκρατίας είναι η πλήρη αποσταθεροποίηση και το κλείσιμο της παρένθεσης του ΣΥΡΙΖΑ το συντομώτερο δυνατόν.

 Η πλουτοκρατία δεν το κάνει για πρώτη φόρα, είναι μια πρακτική την οποία την κατέχουν καλά και  υλοποιούν τα σχέδια τους  την κατάλληλη στιγμή.
Δεν είναι τυχαία σήμερα η κατάληψη από αντιεξουσιαστές της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σήμερα που ο Αλέξης Τσίπρας στη βουλή θα θέση βασικά ζητήματα τα οποία ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό για 50 και πλέον χρόνια και αφορούν την διαπλοκή κάποιοι «γνωστοί άγνωστοι» είναι έτοιμοι την ώρα που όλη η Ελλάδα θα έχει στραμμένη την προσοχή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να τραβήξουν την προσοχή τους σε επεισόδια που θα δημιουργήσουν στο Πανεπιστήμιο.
Στο σχέδιο βέβαια συμμετέχουν και τα γνωστά ΜΜΕ τα οποία είναι ευθυγραμμισμένα πλήρως στις εντολές της πλουτοκρατία.
Προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να μας κάνουν να ζήσουμε γεγονότα του 1965…!!!
Μην βλέπετε απόψε κανένα ιδιωτικό κανάλι, επιλέξτε το κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ η αυτό που κάνει το λιγότερο κακό. Την ΝΕΡΙΤ.



Κινήσεις τέτοιας μορφής αποτελούν μέρος του σχεδίου το οποίο  υλοποιείται από κατευθυνόμενες παρακρατικές οργανώσεις της Δεξιάς και ακροδεξιάς στη χώρα μας και πίσω ευρίσκονται πρόσωπα γνωστών οικογενειών ..!!

Απόψε που ο  Πρωθυπουργός της Ελλάδας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θα θέσει τα θέματα της διαπλοκής «επί των τύπον των ήλων» και  θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους, αυτοί έχουν φροντίσει να στρέψουν την προσοχη αλλού....!!!

Η «ΔΙΑΠΛΟΚΗ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: