Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Ο Κοτζιάς απέλυσε τον Χατζημαρκάκη από το υπουργείο Εξωτερικών

ΧατζημαρκάκηςΟι… τεταμένες ελληνογερμανικές σχέσεις φαίνεται να είναι το μείζον θέμα που απασχολεί κυβερνητικούς και διπλωματικούς παράγοντες.
Έτσι λοιπόν ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς θεώρησε επιβεβλημένο να οριστεί συντονιστής για τις ελληνογερμανικές σχέσεις ο πρώην πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο, Δ. Ράλλης.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», το υπουργείο Εξωτερικών δεν πρόκειται να ανανεώσει τη σύμβαση του πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας Γιώργου Χατζημαρκάκη, τον οποίο όρισε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων ο πρώην ΥΠΕΞ, Ε. Βενιζέλος.

Ο κ. Χατζημαρκάκης είχε υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης συνεργασίας με το υπουργείο Εξωτερικών από τις 5 Νοεμβρίου 2014 με αντικείμενο τις ελληνογερμανικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !