Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ N. KOTZIA: «Η Ελληνική στρατηγική για βιώσιμη ανάπτυξη: Προϋποθέσεις, στόχοι, προοπτικές».

Αθήνα 3 Μαρτίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ανοιχτή εκδήλωση
  Η Πολιτική Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», συνεχίζοντας την προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, ιδιαίτερα σήμερα, που τις τύχες της έχει η ελπιδοφόρα Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας, διοργανώνει την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η Ελληνική στρατηγική για βιώσιμη ανάπτυξη: Προϋποθέσεις, στόχοι, προοπτικές».

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αποτελεί τον πυρήνα του Ελληνικού προβλήματος, αφού το «σύστημα παρακμής», μέσω του μνημονιακού «οδοστρωτήρα», τα προηγούμενα χρόνια προκάλεσε την πλήρη αποδιοργάνωση της οικονομικής της βάσης.
          Ομιλητές θα είναι οι: Νίκος Λέανδρος, Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ», Χαράλαμπος Κασίμης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ένωσης Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας.
          Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Κοτζιάς.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Γιώργος Παπασίμος.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όσων προσκεκλημένων το επιθυμούν.

                                                            Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !